• OST!!! :)

    Posted by reaper on 2005-10-25 at 20:02

    tjenare!
    jag o mina stonerfriends brukar gå loss på lite sköna ostar när munchiesarna sätter in.

    ädla osta, blåa gröna och ibland även röda (shitostar, jo dom heter faktiskt så)

    ngn mer som lider av denna passion? ;)

    replied 17 years, 2 months ago 12 Members · 43 Replies
  • 43 Replies
  • classa

    Member
    2005-10-25 at 22:09

    Har ett tips:

    Skär av en stor klick ost, doppade den i ägg därefter ströbröd. Stekt det sedan i pannan i ganska mycket olja.

    I like cheese alot

  • the_mighty

    Member
    2005-10-26 at 10:23

    kvibilles gräddädel eller whiskyädel passar sig utmärkt till pepparkakor och starkvinsglögg så här när det, snart iaf, lackar mot jul.

  • corey

    Member
    2005-10-26 at 15:48
    the_mighty wrote:
    kvibilles gräddädel eller whiskyädel passar sig utmärkt till pepparkakor och starkvinsglögg så här när det, snart iaf, lackar mot jul.

    Mycket smakfullt, så man kan äta och dricka sig mätt på det. :)

  • reaper

    Member
    2005-10-30 at 13:32

    hehe jepp det har det gått åt en hel del under årens lopp… en riktigt härlig kombo…

  • reaper

    Member
    2005-11-21 at 10:01

    jag delar din passion för ost. det godaste tycker jag är att äta en stark, krämig ost i stora bitar, typ som falbygdens brännvinsost eller 1878. mmm!

    en annan ost som är att rekomendera är haloumi ost. stekt eller grillad, mm!

    peace!

  • reaper

    Member
    2005-11-22 at 04:37

    Kanske lite offtopic! men fetaost sallad är gott när man är stenad :)

  • reaper

    Member
    2005-11-22 at 22:13
    sirVeillance wrote:
    tjenare!
    jag o mina stonerfriends brukar gå loss på lite sköna ostar när munchiesarna sätter in.

    ädla osta, blåa gröna och ibland även röda (shitostar, jo dom heter faktiskt så)

    ngn mer som lider av denna passion? ;)

    😳 😳 🙄 💡 ➡ 😈 👿 :P 😯 :D

  • reaper

    Member
    2005-12-27 at 16:21

    Fucking Brie, mään!
    När den stått framme ett tag så den blir krämig och aldeles åhhhhhh!!

  • reaper

    Member
    2006-01-05 at 09:05

    Jag kan käka skrattande kon-ost till nästan vad som helst, även när jag inte är stekt. Den är sjukt god.

  • lonewolf

    Member
    2006-01-06 at 17:36

    Igår köpte jag och polarna bagueter som man gräddar i ugnen och till det hade vi brie, vitlök och örter mjukost, vanlig ost, smör och gurka. Vart jävla gott alltså. Allt på en macka alltså.

  • reaper

    Member
    2006-01-07 at 18:22

    chevré ost är ju bara smaskens!
    har ett recept nånstans med en varm toast med chevré, honungsdressing med valnötter (de perfekta brytningarna till chevré) sallad m.m.
    drar upp de när jag hittar de, undrar om de låg i den där lådan… :?

  • reaper

    Member
    2006-02-10 at 20:33

    Chevréost och, tro det eller ej, rödbetor!
    Funkar riktigt fint ihop…! Jag käkade så mycket att mitt urin blev helt rött så jag nojjade massa att jag hade fått bagg i grenen 😳

  • the_mighty

    Member
    2006-02-10 at 22:47

    Cambozola är en ny favvis på listan….try it…

  • reaper

    Member
    2006-02-16 at 19:44
    the_mighty wrote:
    Cambozola är en ny favvis på listan….try it…

    it’s a killercheese 😈

  • reaper

    Member
    2006-02-16 at 20:01
    zorba wrote:
    Chevréost och, tro det eller ej, rödbetor!
    Funkar riktigt fint ihop…!

    Du stal orden från min mun :hippie:

    Jag fick något recept på balsammarinerade Rödbetor med chevrékräm genom tidningen café, det var bara supersmaskens må jag säga!

Page 1 of 3

Log in to reply.