E.G’s (ghetto)ICE-hasch guide!(21 feb.)
E.G’s ghetto ice-haschischguide
Färskt infruset bladtrim från valfri planta och valfri mängd. Fungerar faktiskt med fanleavs också men det ger ett sämre resultat.
En ett par bonusbilder på plantan klippet kom från:
Så här gör du:
Materiel:
Avklippt PET-flaska
Nylonstrumpa
Hink
Tejp eller gummisnodd att hålla fast nylonstrumpan med
IS och vatten:
Spänn ut en nylonstrumpa över en hink. Ishaschets kvalité är beroende av hur hårt du spänner ut den. Det bästa är att inte spänna strumpan så hårt första gången. Då får du det finaste haschet eftersom maskorna är mindre och så spänner du ut det mer och mer för varje körning. Det kommer med mer och mer skit genom strumpan ju större maskorna är.
Kasta ner en näve isbitar och fyll på med det iskalla vattnet så att trimmet är helt täckt. Agitera(skaka, hacka, ruska, hamra) klippet våldsamt med en lämplig träslev(eller vilket verktyg som helst som du finner vara ändamålsenligt) i minst 10 minuter. Syftet är att få trichomerna att släppa från blad och blommor.
När du börjar bli trött i armarna är det dags att sila trimmet. Trumma försiktigt för att få loss godsakerna som följer med vattnet ner i hinken. Häll inte för snabbt eftersom vattnet tar ett tag att rinna igenom maskorna om de är små.
Voilá! Trichome-vatten. Gott som thé! 😯
Häll över trichomevattnet i en avkapad petflaska. Nu samlas kristallerna längst ner i “facken” i flaskan. Dessa fryser till is innan det övriga vattnet. Kolla flaskan noga. Efter ett par minuter är det dags att hälla tillbaka vattnet i hinken och pilla ut isbitarna med “godiset” i. Läggs att smälta och torka på ett glasbord eller en spegel. Är trichomerna riktigt små kan det ta ett tag för dem att sjunka till botten så att mellanlanda flaskan i kylen i någon timme innan det är dags för frysen kan vara lämpligt om man vill ta tillvara på allt godis!
Denna process kan göras om och om igen, bara att hälla tillbaka vattnet i petflaskanför frysning tills det inte samlas några trichomer i bottenfacken längre…
Isbitar fulla med Ishasch på tork på glasbord:
Det kan vara bra attt skrapa ihop ishaschet innan det torkat helt eftersom speciellt de minsta trichomerna kan fastna hårt på glasbordet och det blir svårt att skrapa upp dem.
Det här är den tredje körningen har jag för mig. Notera lite orenheter i form av bladrester(det gröna), men detta hasch är fortfarande hundatjugotusen gånger mer potent än svensk standard.
När haschet torkat så kan man lägga det i en bit folie och pressa för hand för att få en fint pressad kaka. Ingen idé att använda ugn som i vissa guider.
Här har jag använt slakare strumpa som resulterar i mycket hög kvalité!
Är det något som verkar oklart så är det bara att fråga!
:hemp:
Log in to reply.