Ett svenskt cannabisforum › Forums › Universitetet – Cannabisodling › U| Skörd, torkning, förvaring och haschtillverkning › E.G’s (ghetto)ICE-hasch guide!(21 feb.)
@BigBanana wrote:
Ska defenitivt testa det här. Rena trichs är ju så ûberfett att röka… Då börjar man tänka på vad det är för skit dom skickar upp från marocco, tänk skillnaden mot första skaket och typ 5-6-7 som vi får upp…
I dokumentären “Haschish” så följer dem några gubbar som odlar töj. En av lirarna kastar ut ett halvkilo pulverhasch för en slänt. Ingen idé att spara sånt skit menade han, femte skakningen är inget att ha. Det var säkert bra mycket bättre än standard brunt… Första skakningen behöll de säkert själva så trippade de verkar vara där uppe i bergen..
Rena trichs går inte att jämföra med skiten som säljs på gatorna. Det är som att jämföra folköl och Bosses källarvanolleen.. hehe..
Bra guide!
Kul att du gillade den!
Bra guide. Hade aldrig någonsin pallat alla de andra jävla påsarna.
Jo, fan. Den dokumentären har jag också sett… Det han kastar ut är antagligen lika potent eller bättre än det som säljs här på gatan. Jag hade iaf gjort kladdkaka på det han kastade!
Antagligen är just första skakningen hyffsat potent, som weed iallafall… Fatta att ha en hel påse trichnomer! Drömmer mig bort….
Längtar tills jag har lite löv att göra is-varianten av!
Är “plantmaterialet” torkat innan du stoppar in det i frysen??
@outdoorfreak wrote:
Är “plantmaterialet” torkat innan du stoppar in det i frysen??
Nej, han skriver ju att det är färskt…?
Jag fryser in det färskt. Det är bäst eftersom produkten blir renare… har testat med torkat och det fungerar okej, men man får mer skräp i. Frys in färskt om du har möjlighet.
Edit: Du hann före bananen…
Festlig guide,
fast jag funderar: ungefär hur mycket växtmaterial gav hur mycket hasch, sammanlagt?edit: ojoj, färskt var det här.. du kanske vägde det iaf, eller har en liten hum?
@EvilGanja wrote:
Jag fryser in det färskt. Det är bäst eftersom produkten blir renare… har testat med torkat och det fungerar okej, men man får mer skräp i. Frys in färskt om du har möjlighet.
Tack för ett bra svar /outdoorfreak
Jag vägde det men jag har glömt bort vikten… 💡 Men det var väl mellan 30-50 gram färskt trim och det gav 1,8g av absolut högsta kvalitet på tre skakningar. Jag hade kunnat få lite till men orkade inte… Jag håller på att bli en riktig connaisseur… 😳
@EvilGanja wrote:
@force wrote:
fin guide!
skall bli riktigt spännande att se resultatet senom man vill ha lite bättre kvalitet kan man ju köpa screentrycksnät på hobbyaffären, men jag håller med dig om att det är onödigt att köpa dom där dyra påsarna
Jaja.. jag vet. Jag ville på något sätt framhäva nylonstrumpans exemplariska roll i framställningen. Nöden har ingen lag, man tager vad man haver. En sliten nylonstrumpa kan man ju hitta på ett motorvägshotell. Sen så gillar jag att vara nära och arbeta med nylonstrumpor. 🙄
Det jag menar är att det funkar bättre än man kan tro med nylonstrumpor, även om det är lite ODD-school. Jag kör mitt trim två gånger med olika hårt spänt nät och två sorter räcker för mig… Förresten nyupdate med bild i guiden!
Du vet väl om att nylonens uppkomst är en stor bidragande faktor till cannabis förbudet ?
Hehe, jävligt bra guide iaf. Vilken märke strumpor är bäst då ?
Och ifall man nu skulle köpa ett sånt där screentrycknät, vad och vars ska man söka det ?
Hur bra funkar det med fan leaves ? dvs blir det riktigt bra det också men bara lite, eller ? Lär bli sittandes på en del ofärdiga (börjar blomma nu) monster plantor att göra något avhejsvejs!
Vattnet luktar och ser ju riktigt gott ut.
Blir lite sugen på att dricka upp det
…fast det kanske inte är så bra 🙄EDIT:
Nu har expriment genomförts, en vän till mej fick med sig det överblivna
vattnet och drack av det. Jag fick senare ett mail, och nu citerar jag:
“Den var rena dynamiten (vattnet alltså), jag tror du måste göra processen
med skiktningen och frysen fler gånger – den jag fick med mig är ett allvarligt
brott mot mitt heliga sakrament att hälla ut i vasken…”jag torka mitt i micron.. tog nog död på skiten.. var fattigaste jag rökt på länge.. haha
Ett bättre sätt att göra thé på kanske? Man slipper fett och skit och så är det gott också. Riktigt gott, smakar som något slags frukt thé… Fryser man det för länge får man isglass…. myspys..
Tummarna upp för denna fina guide! Helt skamlöst efterlyser jag en till bildguide: Hur man bygger sin egen kifflåda.
@Kronobergaren wrote:
Tummarna upp för denna fina guide! Helt skamlöst efterlyser jag en till bildguide: Hur man bygger sin egen kifflåda.
du tar en låda spänner fast en screen..o så var det klart.
Log in to reply.