• WAAH! nära döden upplevelse!!

  Posted by opagaddur on 2002-07-22 at 09:59

  jag gick lyckligtvis ut nyss för att kolla till mina plantor, och när jag kommer fram så ser jag att dom står i en liten SJÖ! helt översvämmade och dom hade börjat sloka! så jag rusade tillbaka till huset i högsta fart och grabbade tag i första bästa spade och en låda att lägga dom i. sprang tillbaka å vinglade över en liten bäck och grävde upp dom.. tror att rötterna skadade sej lite men hoppas att dom hämtar sej!

  nu svider mina händer från brännäslor och svetten droppar. måste ut ikväll å hitta ett nytt ställe för dom :( dom klarar sej nog inte mer än en dag till om jag inte kan sätta dom nånstans 😥

  replied 21 years, 8 months ago 4 Members · 17 Replies
 • 17 Replies
 • reaper

  Member
  2002-07-22 at 12:10

  Sätt dem i krukor så länge. :(

 • opagaddur

  Member
  2002-07-22 at 13:05

  jo.. jag har dom i en typ.. blommlåda.. men jag vet inte hur man ska transportera dom.. ska man fixa plastpåsar å sätta över?? men det ser ju inte precis mindre suspect ut.. hm :/ d blir svårt.. det tål en operation runt 2-3 snåret på natten för att det ska vara en stillsam operation..
  4 halvmetern höga ganja plantor.. inge skoj å kuta runt me dom i ett villa område..
  men man får hoppas att det går bra.. 🙄

  men lyckas jag med omplanteringen så väntar nog det bättre.. sol så länge den är över horrisonten :D

  *hoppas det går bra*

 • reaper

  Member
  2002-07-22 at 22:52

  Så, hur går det, väntar med spänning, är ju mörkt ute nu :)
  fått i dem än eller?

 • opagaddur

  Member
  2002-07-23 at 00:04

  NEJ huuu det regnar ute å ingen som kunde ge en hjälpande hand 😥 hoppas dom inte dör där ute nu bara. men lite borde dom tåla.. jag tror på dom.. men i morrn ska det ske! annars måste jag nog sätta dom i krukor tills vidare.. till mammas stora förtjusning 🙄

  bara det inte regnar i morrn så ska det nog gå vägen.. men kom på att jag nog måste byta platts en gång till.. eftersom lyset från gatulampan når plattsen jag tänkt.. får flytta den lite längre bort. där var det kolsvart såg jag när jag va förbi för ett tag sen..

  kommer tillbaka i morrn natt å raporterar :?

 • opagaddur

  Member
  2002-07-24 at 01:03

  blev inget i natt heller.. men nu åker familjen iväg.. så sätter godingarna i krukor så länge.. går ut å gräver och sedan smyger iväg med dom till odlingsplatsen :)
  hoppas dom kommer trivas i sitt nya hem iaf

 • ashtray

  Member
  2002-07-24 at 12:22

  När jag var mindre så klättrade jag överallt och på allt.
  Jag hadde klättrat upp på ett mindre “berg” och för att komma över på andra sidan så krävdes det att jag måste röra mig på en liiiiten passage som stack ut ca 10-20cm ut ifrån klippan, vid ett tillfälle så slant jag lite och stog och vifta med armarna i den fria luften medans jag såg ner på dom vassa klipporna 15 meter ner och den säkra död jag kanske möter om några sekunder, jag lyckades precis fåtag med handen i en liten utstickande sten så jag klarade mig men sedans dess så har jag alltid vart höjdrädd.

 • reaper

  Member
  2002-07-24 at 22:34

  Jag brukade oxå klättra en massa o sånt som liye yngre… jag slutade dock inte förrän jag vart hyfsat gammal 😆 …efter några liknande tillbud blev jag fallrädd… men inte höjdrädd egendomligt nog. Att hoppa från trampolinen på vårt lokala badhus (fem meter) är total ångest för mig… värre än högläsning inför publik 😳
  ..Men att befinna mig högt upp har jag inget alls emot. Undrar varför. 🙄

 • opagaddur

  Member
  2002-07-28 at 00:16

  hej allesammans, ville bara medela att jag nu satt ut mina plantor på sitt nya ställe, och fan va fint det blir!! sol hela dan och man kan inte se det om man inte bestämmer sej för att gå in i VÄRLDENS tjockaste snår.. ingen vill gå in där :) perfekt!

  enda problemet är att man kan se det från luften om man tittar nogrant.. men jag tror nästan jag ska dra dit mina andra plantor också..

  dom har föresten börjat visa preflowers nu :D en så länge så har jag upptäckt 1 boll.. men resten har bara visat spröt.. men man får vänta i en vecka eller två till innan man kan säga nått anntar jag..

  men jag hoppas på det bästa, såklart! men i veckan blir det flytt av dom andra plantorna också :)

 • opagaddur

  Member
  2002-07-28 at 10:27

  ja det gör jag med. men jag drömmde en konstig dröm om att dom hade skrumpnat ihop :(

  men så är nog inte fallet efter en dag :)

  ska fixa en digitalkamera å ta några bilder å lägga upp så fort jag kan :D

 • opagaddur

  Member
  2002-07-28 at 17:54

  har tagit lite bilder.. va lite svårt att ta dom eftersom man ser mej om jag står upp så jag fick sitta på huk.. så det blev inte topp bilder.. men lite ser man iaf..

  sen tog jag på dom som står kvar inne i skogen också.. vet inte om jag ska flytta ut dom i solen istället.. verkar nästan bäst så..

  och en till

  några bilder från min gammla odlingsplats inne i en skog (träsk typ)

  denna har blivit lite uppäten av nått djur..

  och här stog mina plantor som jag flyttade.. blev på tok för blött där, dom stog under ca 7cm vatten när jag hittade dom 😯

  första gången jag lägger upp bilder så hoppas det blev något sånär fint 😉

 • opagaddur

  Member
  2002-07-28 at 18:02

  nää 😥 funkar ju inte
  hur gör man detta? har bilderna på overgrow

  http://www.overgrow.com/edge/gallery.php?s=&action=folder&sortby=&userid=24224&perpage=9&page=1

 • opagaddur

  Member
  2002-07-28 at 22:14

  jag gjorde så.. hm ska testa igen

  undrar om det funkar nu då..

  tack för komplimangen :) dom har visat preflowers så nu är det väll en 8 veckor kvar.. vilket betyder slutet av september.. kan dom klara sej så länge?
  vad är det för väder i september??

 • okkolokko

  Member
  2002-07-28 at 22:18

  September är tidig höst och med lite tur med vädret ska det nog gå bra!
  Förresten, kul att bilden fungerade!

 • opagaddur

  Member
  2002-07-28 at 22:22

  ja nu fungerar alla :) hade satt in fel address bara.. som vanligt så felar människan ;)

  ja.. men då ska jag nog flytta alla plantor till soliga stället.. där kommer dom ju att få mer och större buds kan jag tro.. så det borde ju vara smart..

  iof är risken att dom upptäcks mycket större.. men endå så är den rätt liten.. det tråkiga är att man inte kan gå å gulla med dom lika mycket men sånt får man ju leva med. bara dom ger mycke i slutet 8)

 • reaper

  Member
  2002-07-30 at 23:57

  ser asbra ut.. =)

Page 1 of 2

Log in to reply.