• vart ska sakerna placeras?

  Posted by reaper on 2002-07-15 at 19:35

  Hej alla… jag har precis registrerat mig på swecan. Är dock inte helt ny inom odling och sådant, jag kan lite.

  Okej till frågan. Jag har 2 platser at placera mitt skåp. Vinden (som renoveras) eller på mitt rum. Mitt problem är värmen. Jag vill inte ha det mycket varmare på mitt rum. datorn och tv:n räcker. Förra året demolerade jag ena delen av mitt skrivbord där jag satte in fläktar och lampor. perfekta skåpet för sticklingarna jag införskaffade från mina stora mammor som förvarades i min 2.4 m garderab (de luktade rätt kraftigt i mitt rum)..

  Så vad tycks? vinden eller rummet? jag vill dock inte ha rör som sticker ut ur mitt fönster för jag ska få in ny luft till skåpet. Mina föräldrar gillar nog inte att grannarna kommer och frågar.

  replied 21 years, 9 months ago 3 Members · 3 Replies
 • 3 Replies
 • trestor

  Member
  2002-07-15 at 20:36

  Såvida ni inte har ett isolerat vindsrum (mycket ovanligt) så kommer det inte att funka där, på sommaren blir det alldeles för varmt och på vintern alldeles för kallt.

 • reaper

  Member
  2002-07-16 at 08:09

  jepp vi har en oisolerad vind. Men den kommer isoleras. Och man kan få in ny luft genom ventilationen där. Så jag får väll välja vinden.

 • m00nshimm3r

  Member
  2002-07-17 at 08:56

  precis som Trester säger så kan du inte använda en vind som är oisolerad, d kommer bli väldigt varmt på sommaren, å väldigt kallt på ivnter… 💡

Log in to reply.