Ett svenskt cannabisforum Forums Lokala forum Swecan Umeå Var köpa stora Rizla?

 • Var köpa stora Rizla?

  Posted by josef_k on 2002-10-23 at 10:36

  Går det alls att köpa stora rullpapper här i Umeå? Jag har frågat efter det på några ställen, men ingen verkar sälja det. Vafan, stan har ju 100.000 invånare!

  Å andra sidan går det ganska bra att beställa rullpapper från England. 1 pund för Ninja Skinz, d.v.s. Ninja Tunes egna rullpapper som bankar skiten ur allt annat.
  http://www.ninjatune.net/ninjashop/index.php?cat=3&type=Other

  replied 21 years, 5 months ago 3 Members · 3 Replies
 • 3 Replies
 • reaper

  Member
  2002-10-23 at 16:24
  walkingcloset wrote:
  man borde kunna övertala kryddhyllan eller Nanna på vasaplan att ta in kingsizepapper.
  En kompis frågade om stora rullpapper på Nanna, men han i kassan tyckte att det gick lika bra att limma ihop 2… 😆

  Kul kassör! Verkligen konstigt det dära med avsaknaden av rullpapper:?:

  Jag kör med pipa jag! Brinner lite saktare och ganska trevligt tycker jag. 2 djupa andetag så får jag lite känningar, 4 så blir det ganska lagom, 6 så blir det precis mycket, en hel pipa så blir jag lika korkad som jag vet inte vad plus att mitt närminne slutar att helt fungera (det är som att kroppen vet vad jag skulle göra och går och uträttar det som skall uträttas, mitt medvetande blir bara en medpassagerare). Nästa gång skall jag skörda mycket mycket senare så jag får lite mer cbd. :D

 • drullper

  Member
  2002-11-09 at 19:29
  Josef_K wrote:
  Går det alls att köpa stora rullpapper här i Umeå? Jag har frågat efter det på några ställen, men ingen verkar sälja det. Vafan, stan har ju 100.000 invånare!

  Man tycker det borde finnas på tobaksbutiken brevid kungspasagen (Åhlens sidan), dom brukar ha det mesta i rök tillbehör…

 • josef_k

  Member
  2002-11-09 at 21:44

  Jag har en polare som hade varit där inne och frågat, men de hade tydligen inte det. Om det nu är samma ställe vi menar… :?

Log in to reply.