• Välkomna!

  Postat av drullper på 2006-10-10 at 20:21

  Välkomna!

  Än så länge är det bara Jag, Self och Zubeyde som anmält sitt intresse för att delta i den här gruppen. Jag kommer förhoppningsvis under morgondagens kväll (i värsta fall fredag efter KL 12) skriva ihop lite tankar om vad jag än så länge klurat på att vi ska ta oss för i den här gruppen. De tankar jag har är inte skrivna i sten men jag har ändå lagt lite tankemöda bakom dem. Det kan vara ett bra underlag att utgå ifrån åtminstone. Skulle ni tycka det är skit så styr vi skutan mot bättre mål, min förhoppning är att det inte ska finnas någon prestige inom gruppen och att målet är att erbjuda swecans medlemmar så mycket KORREKT kunskap som möjligt.

  Fram till dess kanske det kan vara lämpligt med en kortare presentation. I och med att jag inte träffat någon av er och rökt, ni har inte heller träffat varandra och rökt så kan vi får i det här skedet själva känna hur mycket vi vill lämna ut om oss. Jag har ändå ett visst förtroende för er av olika anledningar.

  [edit]Framöver kommer ni också att få moderators behörigheter i forumet U Lag & Rätt. Mer om detta och vilka regler som gäller för den administrationen kommer jag snickra ihop ett litet inlägg om framöver.

  Sen så tänkte jag bara att ni ska få veta att samtliga forum moderatorer har tillgång till detta forum. Det är alltså inte bara vi, men det borde inte vara något problem.[/edit]

  svarade 15 år sedan 5 Medlemmar · 5 Svar
 • 5 Svar
 • drullper

  Member
  2006-10-10 at 20:22
  Drullper wrote:
  Fram till dess kanske det kan vara lämpligt med en kortare presentation.

  Drullper:

  Jag är som merparten av forumets medlemmar en grabb mellan 20 och 30, överraskning. Om sanningen ska fram så är jag betydligt närmare 30 än 20 men känner mig betydligt närmare 20. Jag läser och pluggar till Jurist i Umeå, är ungefär mitt i min juristexamen men har läst en massa annat innan så jag börjar få starka känslor om att vilja bli klar. Drullper i siffror, har 1 hund, 1 sambo (fästmö), 1 technics SL 1200 MK2, 3 jobb, planerar att ta 40 nya poäng den här terminen, bor i en 3:a, inte rökt cannabis på 2 dagar, har 12 rökdon, rökt regelbundet de senaste 5åren, haft 15 olika klassföreståndare från åk1 till studentexamen, kvalat in i gruppen med 5 års arbetslivserfarenhet hos VHS, föddes på 1970 talet, det står 6 gamla dricksglas på mitt kontorsbord, vad fan mer vill ni veta ;-) . Har jobbat i några år med politisk opinionsbildning på innan jag började plugga, varit iblandad i Svenska Normal. Om ni inte redan insett det kan ni nu ta den här informationen och avslöja vem jag är, men jag känner mig ganska säker ändå. Skulle någon av er vara polisinfiltratör/informatör så lär ni ändå snabbt inse hur onödigt det är att lägga möda på lilla mig + att ni borde kunnat lägga ihop 1+1 om mig långt tidigare…

  //MVH Jonas

 • self

  Member
  2006-10-13 at 01:23

  Ålrajt, jag är också en studentjävel, bosatt i Lund med ursprung i norra norrland. Är runt 25 och studerar bl.a. på juristprogrammet, börjar ha ganska mycket olika högskolestudier i bagaget och blir nog kvar i systemet några år till. Knegar också deltid då csn inom en inte allt för avlägsen framtid tycker att jag ska skaffa ett jobb.

  Förlorade knarkoskulden som tonåring men rökte då bara vid ett fåtal tillfällen. Återupptäckte knarkets framsida för något år sedan och började omedelbart odla haschplantor, slutade odla haschplantor en tid senare p.g.a. olika anledningar.

  Utöver det så gillar jag bl.a. litteratur, hasch, gräs, vin, film, mat, öl, datorspel etc.

 • reaper

  Member
  2006-10-25 at 22:26

  Jahapp, har skrivit en beskrivning av mig själv i “Presentationer” men som ni förstår är den inte korrekt, men här känns det rätt lugnt.

  Är en kille som är äldre än 20 och yngre än 30 precis som ni :)
  Rökte första gången när jag var 15 och rökt till och från sen dess, dock mest de senaste två åren. Aldrig varit någon heltidsrökare utan det beror på hur mycket man jobbar osv. Sitter gärna med farsan och brorsan hemma hos dem och puffar tillsammans framför någon skön film.
  Gillar att resa och var en sväng i Asien i somras och sticker till Barcelona för tredje gången nästa vecka. Efter det flyttar jag upp till en skidort här i landet och börjar jobba.
  Ska börja plugga juridik nästa höst om Gud och mina betyg vill :)

  Jag halka in på det här projektet på ett bananskal skulle man kunna säga, jag och Drullper hade pmat varandra lite och jag anmälde mitt intresse när jag såg att han sökte folk. Har inte studerat juridik annat än en kurs på gymnasiet så jag kommer nog lära mig en del här. Mitt jobb blir nog mest att komma med åsikter ur “de vanliga swecanarnas synvinkel”.

  Jag gick med i det här projektet p.g.a. mitt intresse för juridik och min vilja att engagera mig i detta forum.

  Hoppas vi kan komma fram till några bra lösningar!

  edit: Har odlat en del också :)

 • atouk

  Member
  2006-10-26 at 21:18

  Jag är ju egentligen inte inbjuden hit men har access som moderator och har ju dessutom redan tagit mig friheten att skriva ett inlägg i en tråd så det väl inte mer än rätt att jag också säger hej.
  Vill inte presentera alltför mycket personlig information men kan avslöja såpass mycket att jag har rökt i stort sett dagligen sedan ni inte ens var påtänkta :hippie:

  Jobbar heltid och är en skötsam medborgare i största allmänhet, har aldrig behövt ta emot bidrag, fått någon betalningsanmärkning, fått sparken eller nåt sånt. Lever inte för att jobba utan jobbar för att ha råd att leva. Är inte född med silversked i munnen, hoppade av plugget och började jobba heltid i unga år, har gått den långa vägen i livets hårda skola och önskar ibland att jag hade ägnat mer tid åt plugg och gått på högskolan. Mest för det kontaktnät det ger samt att det verkar ha varit en kul tid stimulerande tillvaro. Å andra sidan skulle jag inte vilja leva om livet annorlunda än vad jag har gjort och så har jag ju därför aldrig behövt betala tillbaka några studielån.

  Känner många som har fått genomlida rättsystemets behandling och vid ett antal tillfällen så har det bara varit tillfälligheter som gjort att jag själv inte blivit direkt drabbad. Det var faktiskt på grund av en gammal bekant som satt inne för cannabisbrott och den behandling han utsattes för av myndigheterna som gjorde att jag engagerade mig i swecan från första början.

  Är intresserad av juridik i största allmänhet och försöker hänga med i utvecklingen så gott jag kan, är det något jag kan bidra med här så är det erfarenhet i så fall, har sett mycket ont och gott i mina dagar.

  Andra intressen: människor, musik, cannabis, djur & natur, politik, filosofi m.m.

  Fridens liljor :)

 • papainoel

  Member
  2008-03-01 at 15:12

  Jag är medveten om att jag nu livar upp en nästan urgammal tråd, men eftersom det bara är vi här så tänker jag att det är lugnt.

  Själv är jag en trebarnspappa på 33 år, som lever tillsammans med fru och barn i Dalarna. Mina barn är 1, 6 och 8 år gamla, så jag hinner väl inte med så mycket mer just nu än att ta hand om dem, odla och plugga. 😆 Jag pluggar på högskolan och avser att färdigställa min magisteruppsats i socialantropolog under våren, för att sedan söka doktorandtjänster runt om landet. Just nu har jag ett rökuppehåll, för att få tillbaks det körkort jag mist på grund av att ha framfört fordon med cannabisrester i blodet, men oftast röker jag minst en liten tuta varje dag. Jag inledde min cannabiskarriär med att prova att “röka holk” några gånger i slutet av högstadet, men det dröjde något år till innan jag var den fullfjädrade cannabisälskare jag fortfarande är. Efter att ha kommit hem från en av mina långresor till Brasilien 2001, så retade jag mig på att inte längre ha konstant tillgång till gräs och upptäckte då Swecan och odlingens sköna konst. Med några kortare pauser så har jag fortsatt att njuta av odling och Swecan, och nu med urinprov och allt så lägger jag allt mitt cannaintresse på odlingen, som för tillfället består av en mindre grow i klädkammaren. Liten men naggande god. 8)

  Juridik, och då särskilt juridik med anknytning till cannabis, intresserar mig mycket, även om jag långt ifrån är någon expert inom området. Med detta lilla inlägg hoppas jag få igång aktiviteten härinne igen, då jag tror att vi har en hel del att snacka om, bara vi kommer igång.