• Söker råd om medicinskt cannabis

  Postat av perlan888 på 2017-12-04 at 17:57

  Hej!

  Jag började idag att testa ett recept på marijuana-choklad som finns här på Swecan idag, kortfattat så blandar man 98g + 2g i 16 bitar. Jag får det till 0.125 delar cannabis i varje bit, alltså 12,5%, eller har jag räknat fel? Hur som helst, kom på att jag hade ett liten knatch grönt som jag köpte i Chris för ett par år sen, nu när jag städade ur köket. Jag röker normalt sett inte längre, mycket på grund av att jag drabbas av myriader av mörka tankar och paranoida ideer etc. Jag ville inte slänga biten så tänkte försöka skapa en precis lagom dos till att endast bli till en minimal fysisk effekt på ett ätligt sätt, jag blev dock stadigt bäng av den lilla bitet, och inte heller på det sättet jag hade räknat med.

  Jag uppskattade det som kvar i påsen till 0.25g. Jag ville ha samma del procent som i receptet och smälte en 50g bit 70%Choklad och delade det i två lika stora bitar, alltså måste det väl bli 0.125g/bit?? Jag åt den en chokladbiten vid 11-tiden, och redan efter ca 30 minuter började jag känna bängheten komma snabbt smygande och vid peak blev det ett rätt kraftigt rus. Jag vet att just detta rökat var ovanligt potent när jag rökte det sist, men jag hade inte väntat mig att det skulle bli ett rus överhuvud taget med en sån litet bit.

  När jag köpte det här rökat i Christiana så köpte jag det mest i medicinala syften, och då frågade jag bestämt grabbarna i ståndet vilka som var indica, brukar de som säljer där ha koll på sånt och respekterar dem att kunderna får rätt vara?

  Jag har ätit cannabis tidigare av andra sorter och då var ruset ett mer toppis-liknande rus och varade hela dagen, detta ruset betedde sig mer som om att jag hade rökt det, det kom snabbt, var intensivt och började abrupt avta efter ca 3 timmar. Kan det vara så att rökat egentligen var Cannabis Sativa? är det någon som har erfarenhet av att äta sativa?

  Sist men inte mist, vart kan man hitta bra Indica strains som har har bra medicinala effekter? eller ger en mer kroppslig effekt?

  svarade 4 år, 6 months sedan 3 Medlemmar · 6 Svar
 • 6 Svar
 • teslakid

  Member
  2017-12-11 at 20:39

  Det kan ju ha mattats av efter att legat i några år? Cannaboiderna bryts ner/omvandlas med tiden.

  Det bästa är nog att ha en weekend i Amsterdam och prova dig fram lite, om du inte har möjlighet att odla upp några plantor.

 • perlan888

  Member
  2017-12-17 at 18:08

  Okej, men om jag nu nere i Holland hittar en gyllene strain som passar min kemi som handen i handsken, vad göra då? Ta reda på namnet och försöka hitta någonstans att odla upp det här hemma? eller försöka smuggla hem en bra till Sverige? Om man tar tåg från Amsterdam till Sverige om gömmer välpacketerade paket på gömställen i tågvagnarna, är chansen då stor att dom får vara där hem till Sverige?

 • teslakid

  Member
  2017-12-21 at 19:44

  Det bästa är nog att ta reda på vilken sort det va och sen köpa ett par frön av just den typen. Sen ta sticklingar från den plantan som blir bäst och rulla så. Om du inte röker dagligen och större mängder så kommer du klara dig gott och väl med en liten odlings yta och 1-2 plantor i blomm åt gången.

  Att smuggla innebär alltid en risk. Jag ville aldrig ta den risken när jag rökte så vet inget om det. Men är det väl gömt och inte kan knytas till dig så är det nog lungt. Dock måste man väl byta tåg på vägen?

 • perlan888

  Member
  2017-12-27 at 12:31

  Tack för svaren, ja tror det är 3 byten till och med /tur. Jag ska satsa på att odla CBD-strain hemma istället..

 • teslakid

  Member
  2018-01-03 at 19:16

  ok, kan bli jobbigt isf.

  Låter toppen de! Så länge plantan inte torkar, har ok med näring och tempen är hyfsat ok kan du nästan räkna med ca 0.25-0.5g/watt med HPS.

  Så med 150W blir det 40-75gram var 3e månad om du rullar i samma utrymme. 50x50x75 (b*d*h) räcker med är nog minimum.

  Lycka till!

 • fitsdownload

  Member
  2018-08-02 at 10:44

  Buy weed online/Buy marijuana online .

  Visit our website to order

  Call/Text :