• Söker kompis-ar

  Postat av reaper på 2007-12-31 at 09:23

  Hej är som sagt en rätt så ny medelm här på swecan och känner att jag är trött på folk i min stad och skall söka mig till andra breddgrader mot härliga götet, och kan tänka mig bo lite i utkanten mot landet i götet.
  men har inga riktiga vänner åt det hållet, visst känner jag mycket folk i området som man suttit på kåken med men det är inte sånt folk jag vill lära känna utan sådana som inte varit i kontakt med snuten så mycket.
  jag har själva suttit i ca 7år av mit liv på fängelse o sedan några år på olika behandlingshem för tungt missbruk, cola o så, men det är slut med sånt i mitt liv o jag rökar bara gräs för min cancer jag har fått. 😥
  det syns inte på mig att jag har varit en colatorsk och jag har en gedigen utbildning inom media och även haft egen verksamhet inom ämnet i många år,(film) missbruket av tyngre droger gör att dom vänner man växt upp med försvinner för ingen vill umgås med en pundare som bara tänker på cola eller hur? 👿
  så jag söker lite nya vänner med samma intresse nämligen gräs bla
  sedan älskar jag allt som handlar om film, diggar R&B samt mycket gammal funk soul. är uppvuxen på Rosengård i Malmö men drog därifrån efter alla tråkiga år med tunga droger. och vill inget hellre än att komma ifrån malmö nu o söker uppåt mot ex götet.
  har en underbar fru som inte ens provat gräs och är imot allt som har att göra med droger o hon blir packad på en halv cider.
  men hon ger mig tillåtelse att syssla med det jag gör idag för att hon anser att gräs inte är farligt för mig i den utsträckningen som cola o jonk är. utan låter mig hållas med 1-2 plantor för eget bruk. 🙄
  finns det någon som kan tänka sig ha lite kontakt o lära känna varandra så maila mig ett pm Jag bit inte utan är riktigt snäll o omtänksam person med gott hjärta, söker tjejer som killar att skapa en vänskap med(inget sexuellt) bara så ni vet jag är ingen FJOLLA utan en rätt så macho kille på 37 år min fru är 38 och jag har kännt henne i 25år sedan jag var typ 10år sedan har vistrulat fram o tillbaka i alla år men nu dom sista beslutat oss för att köra på med giftemål o barn, men känner att malmö är pasé och inte bra för ett barn att växa upp i, Jag har cancer och går på mycket olika medeciner men tar så lite jag kan o rökar en fet sitället.
  hoppas vi kan börja med mail o så ett tag sedan när jag väl kommit upp o flyttat kanske vi kan räffas o röka en fet o se en cool film.
  HÖR AV ER 😉

  svarade 15 år, 2 months sedan 0 Medlem · 0 Svar
 • 0 Svar

Tyvärr hittades inga svar.