Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Munchies shimas munchie tråd

  • shimasonti

    Member
    2008-10-07 at 07:07

    @hesthelvete“]Hatar dig lite shima. wrote:</em/

    haha det var väl inte snällt o säga så ju :D

  • shimasonti

    Member
    2008-10-15 at 00:44

    haha nästa gottismål :D
    detta kommer att bli en shimas pasta el fungi.
    det består av typ följande :D
    dsc00159fk9.jpg
    champinjoner. persilja, lök, vitlök, paprika, luft torkad prescuttio, coctailtomater, oliver och pasta angotti.

    sätt igång pastan på en annan platta.

    hacka och skär ner till önskad storlek :D
    dsc00160kr6.jpg

    häll allt i en gryta och låt fräsa.
    tillsätt lite sån här karl johan olja och tryffel-pesto
    dsc00161ol8.jpg
    dsc00162dd3.jpg

    fläska ner med pastan och salta och smaka av :D

    då bör det typ likna nåt i stil med detta :D
    dsc00163wj7.jpg
    dsc00164ax6.jpg
    dsc00165mm4.jpg
    dsc00166qm6.jpg

    sen serveras det med en lufttorkad prescuttio och en ört cremé fraiché med vitlök :D typ i stil med detta :D
    dsc00167iw9.jpg

    till detta serverar vi en fet NL i blunt :D😀

    bon appetit my fellow stoners :D

  • puffpuff

    Member
    2008-10-17 at 22:22

    Shima du imponerar ofta på mig. Detta är inget undantag.
    Om jag skulle välja någon att gå på middag hos, skulle det nog bli dig.
    Efter lite homegrown sitter dina rätter väldigt fint kan jag tänka mig :)

  • shimasonti

    Member
    2008-10-21 at 09:09

    sådär ja dagens pasta :D
    denna gång kör vi med en färsk tagiatelle
    tillsammans med en massa gott som capris, vitlök oliver, parmesan, vit tryffel pesto, persilja, champinjoner, röd och grön paprika och gul lök :D
    dsc00161vs4.jpg
    dsc00160ut5.jpg
    dsc00159dj5.jpg
    dsc00157ey7.jpg
    dsc00169qy2.jpg
    dsc00162xo9.jpg
    dsc00163aj2.jpg
    dsc00164ts4.jpg
    dsc00165np1.jpg
    dsc00166sx8.jpg

    koka upp pastan några min (4 min räcker för de är en färsk pasta)
    dsc00167oh8.jpg

    häll ut de i ett durkslag
    dsc00170ut9.jpg

    fräs alla ingredienser i ordentligt med olivolja i grytan, spara parmesanen till allra sist, sen i med pastan. då borde de se ut så här
    dsc00171mc6.jpg

    när de fått fräsa en stund så strö över parmesanen och låt den smälta in.
    när parmesanen är smält så är det färdigt :D Vióla

    dsc00173dk5.jpg
    dsc00174xg4.jpg
    dsc00175to8.jpg

    Vem har sagt att det är svårt att göra god vegetariskt mat :D

    smaklig spis :D

  • reaper

    Member
    2008-10-21 at 13:08

    Det där såg sjukligt gott ut måste jag erkänna. Ska nog provas nån dag framöver.

  • shimasonti

    Member
    2008-10-28 at 11:27

    sådär ja då börjar vi med en Piati mortadella som är en italiensk Anti pasti.

    dsc00223nm6.jpg

    sen som varmrätt serverar vi en ugnsbakad Havs aborre med rosmarins rostad potatis, bakade tomater och oliver med en citrus sky på olivolja

    dsc00222kt3.jpg
    dsc00221lv5.jpg

  • shimasonti

    Member
    2008-11-27 at 07:38

    sådär ja för att hålla lite liv i tråden…. buffé från förra veckan :D
    dsc00289yj2.jpg
    dsc00290pj0.jpg
    dsc00291ux2.jpg
    dsc00292jj5.jpg
    dsc00293to8.jpg
    dsc00294od9.jpg
    dsc00295tt4.jpg
    dsc00296ei3.jpg
    dsc00297si9.jpg
    dsc00298uc8.jpg
    dsc00299qi5.jpg
    dsc00300ah0.jpg
    dsc00301ry2.jpg
    dsc00302ym1.jpg

  • snoris

    Member
    2008-11-27 at 17:00

    Finns det aldrig någon varm grym mat på buffén? Ser ju nice ut med lite små plock av skinka och så. Men lite riktig mat skulle ju vara fett! 😉

  • shimasonti

    Member
    2008-11-27 at 23:12

    hmm inte på dessa buffér, då varmhållningsmöjligheterna är små.. men kunder får det dom betalar för.. priset på denna buffé ligger på 165 ex dryck..

    för en varm buffé så kommer vi upp i summor på 250 ca..

    varm mat kör jag mest på tallriksservering.. sist jag var och hälsade på herr j så var jag i trakterna och jobbade på ett bröllop. där körde jag en tre rätters meny på tallrikservering på 120 pers.. dessvärre är jag sämre på att fota när jagf arbetar :D får ta o bättra mig på den punkten :D

  • reaper

    Member
    2008-11-28 at 02:26

    Du din, du din..! Åååhhh! *dregglar*

    :munchies:

  • shimasonti

    Member
    2008-12-01 at 13:46

    dagens pasta! en svamp pasta på tratt kantareller.

    dsc00003ct9.jpg
    dsc00005hg1.jpg

    dsc00007do4.jpg
    dsc00006no0.jpg

    blötlägg svampen i varmt vatten en stund och koka pastan.

    dsc00010ui3.jpg
    stek svampen i olivolja en stund.

    dsc00011sq3.jpg
    i med massor av vitlök :D:D:D

    dsc00012vw0.jpg
    dsc00013qw8.jpg
    dsc00014xa5.jpg
    dsc00015cy8.jpg

    lite knark
    dsc00016jw2.jpg
    dsc00017as6.jpg
    dsc00018hb9.jpg
    dsc00019lj7.jpg

    toppa med lite vit tryffel olja och chili olja.
    dsc00020xi3.jpg
    dsc00021sj5.jpg
    dsc00022oz9.jpg
    dsc00023we4.jpg
    dsc00024gc8.jpg

  • reaper

    Member
    2008-12-01 at 17:36

    Blev så inspirerad av din shroomsoppa att det blev en variant av den ikväll, trattisar, köpta champinioner, rödlök, grädde, timjan, salt och peppar. Över soppan strösslade jag lite knaperstekt bacon, detta avnjöts med en kall lager. My God, den värmde ända in i själen en ruggig decemberkväll! Man får tacka för en sån fin tråd, det är nästan så det rycker lite i dom gamla kock-fingrarna 😉

  • reaper

    Member
    2008-12-03 at 06:12

    Nååååd! Hur länge ska du plåga mig såhär?! 😥

  • reaper

    Member
    2008-12-03 at 19:56

    Snyggt Shima, now THIS is munchies!

    / El Mono

  • shimasonti

    Member
    2008-12-13 at 16:36

    mmm, pannkakor :D
    dsc00005xl7.jpg
    dsc00006ed0.jpg
    dsc00007jx2.jpg
    dsc00008qp0.jpg
    dsc00010cg5.jpg
    dsc00013xr8.jpg
    dsc00014tu2.jpg

Page 2 of 7

Log in to reply.