Ett svenskt cannabisforum › Forums › Coffeeshopen › Munchies › shimas munchie tråd
@hesthelvete“]Hatar dig lite shima.
haha det var väl inte snällt o säga så ju
haha nästa gottismål
detta kommer att bli en shimas pasta el fungi.
det består av typ följande
champinjoner. persilja, lök, vitlök, paprika, luft torkad prescuttio, coctailtomater, oliver och pasta angotti.sätt igång pastan på en annan platta.
hacka och skär ner till önskad storlek
häll allt i en gryta och låt fräsa.
tillsätt lite sån här karl johan olja och tryffel-pesto
fläska ner med pastan och salta och smaka av
då bör det typ likna nåt i stil med detta
sen serveras det med en lufttorkad prescuttio och en ört cremé fraiché med vitlök typ i stil med detta
till detta serverar vi en fet NL i blunt 😀
bon appetit my fellow stoners
Shima du imponerar ofta på mig. Detta är inget undantag.
Om jag skulle välja någon att gå på middag hos, skulle det nog bli dig.
Efter lite homegrown sitter dina rätter väldigt fint kan jag tänka migsådär ja dagens pasta
denna gång kör vi med en färsk tagiatelle
tillsammans med en massa gott som capris, vitlök oliver, parmesan, vit tryffel pesto, persilja, champinjoner, röd och grön paprika och gul lök
koka upp pastan några min (4 min räcker för de är en färsk pasta)
häll ut de i ett durkslag
fräs alla ingredienser i ordentligt med olivolja i grytan, spara parmesanen till allra sist, sen i med pastan. då borde de se ut så här
när de fått fräsa en stund så strö över parmesanen och låt den smälta in.
när parmesanen är smält så är det färdigt Vióla
Vem har sagt att det är svårt att göra god vegetariskt mat
smaklig spis
Det där såg sjukligt gott ut måste jag erkänna. Ska nog provas nån dag framöver.
sådär ja då börjar vi med en Piati mortadella som är en italiensk Anti pasti.
sen som varmrätt serverar vi en ugnsbakad Havs aborre med rosmarins rostad potatis, bakade tomater och oliver med en citrus sky på olivolja
sådär ja för att hålla lite liv i tråden…. buffé från förra veckan
Finns det aldrig någon varm grym mat på buffén? Ser ju nice ut med lite små plock av skinka och så. Men lite riktig mat skulle ju vara fett! 😉
hmm inte på dessa buffér, då varmhållningsmöjligheterna är små.. men kunder får det dom betalar för.. priset på denna buffé ligger på 165 ex dryck..
för en varm buffé så kommer vi upp i summor på 250 ca..
varm mat kör jag mest på tallriksservering.. sist jag var och hälsade på herr j så var jag i trakterna och jobbade på ett bröllop. där körde jag en tre rätters meny på tallrikservering på 120 pers.. dessvärre är jag sämre på att fota när jagf arbetar får ta o bättra mig på den punkten
Du din, du din..! Åååhhh! *dregglar*
:munchies:
dagens pasta! en svamp pasta på tratt kantareller.
blötlägg svampen i varmt vatten en stund och koka pastan.
stek svampen i olivolja en stund.
i med massor av vitlök :D:D
lite knark
toppa med lite vit tryffel olja och chili olja.
Blev så inspirerad av din shroomsoppa att det blev en variant av den ikväll, trattisar, köpta champinioner, rödlök, grädde, timjan, salt och peppar. Över soppan strösslade jag lite knaperstekt bacon, detta avnjöts med en kall lager. My God, den värmde ända in i själen en ruggig decemberkväll! Man får tacka för en sån fin tråd, det är nästan så det rycker lite i dom gamla kock-fingrarna 😉
Nååååd! Hur länge ska du plåga mig såhär?! 😥
Snyggt Shima, now THIS is munchies!
/ El Mono
mmm, pannkakor
Log in to reply.