• Ostbågar?

    Posted by reaper on 2004-05-04 at 21:46

    Nån som vet om ostbågar är gott att tugga på?

    take it easy

    replied 19 years, 1 month ago 20 Members · 112 Replies
  • 112 Replies
  • groddarn

    Member
    2004-05-04 at 21:55

    jodå, det e fina grejer om suget kommer 😉 (måste även erkänna att jag gillar dem bäst nån dag gamla då de blivit sega å goa :? E jag ensam om att tycka så ? )

  • reaper

    Member
    2004-05-04 at 22:01

    är du finsk? ^^

  • loffe

    Member
    2004-05-04 at 22:04
    BlitzKrieger wrote:
    är du finsk? ^^

    Hahahaha!!!! 😆 Man blir glad av att läsa sånt!

  • reaper

    Member
    2004-05-04 at 22:06

    Groddarn har ju så rätt så det inte kan bli. Gärna två eller tom tre dagar. De brukar dock inte vara kvar så länge. Själv har jag ju “munchies” varje dag ;-)

    ha det!

    /Zikes

  • groddarn

    Member
    2004-05-04 at 22:13

    Tack Zikes ! :P De dära mobbarna 😉 ska fan få sig en läxa nån gång 😈

  • reaper

    Member
    2004-05-04 at 22:31

    Usch för ostbågar! :( Det är inte alls gott.. Tacka vet jag popcorn med smörsmak! :D
    Fast om jag under pistolhot skulle bli tvingad att äta ostbågarna… Då skulle jag precis som groddarn föredra att dom vara några dagar gamla.

    /3dje Klass

  • loffe

    Member
    2004-05-04 at 22:47

    Ostbågar är ju alldeles otroligt enastående gott! Fast de ska var krispiga och färska, ej gamla och förtvinade. Annat som är väldigt gott är jordnötsringar och jordnötschoklad. Nån som har provat Reese’s Pieces eller vad den heter, den där amerikanska jordnötschokladen? Den är tamejfan otrolig.

  • 108

    Member
    2004-05-04 at 23:02

    Jag hade en gång ett jobb där brukarna, servicetagarna eller vad nu den politiskt korrekta termen är för tillfället fick köpa lördagsgodis en gång i veckan. En av dem älskade ostbågar och om hon inte orkade äta upp alla så fick vi i personalen äta upp de som blivit över efter några dagar eftersom det inte ansågs människovärdigt att spara dem och servera dem en vecka senare.

    Gud vad goda de var när de var så där sega… 😈

  • reaper

    Member
    2004-05-05 at 00:09

    Jag kan inte annat än hålla med groddarn, Zikes och 108 alltså; sega ska de vara! Fast fan, jag brukar aldrig få dem sega. Det första jag gör när jag köper ostbågar är att öppna påsen, för det är väl typ luften som gör dem sega, right? Nå, så väntar man i upp till en vecka med att äta dem, vilket är extremt svårt förstås, och så är de inte som de ska vara. Vad beror det på? Det är skitjobbigt.

  • loffe

    Member
    2004-05-05 at 09:32
    Hatten wrote:
    Jag kan inte annat än hålla med groddarn, Zikes och 108 alltså; sega ska de vara! Fast fan, jag brukar aldrig få dem sega. Det första jag gör när jag köper ostbågar är att öppna påsen, för det är väl typ luften som gör dem sega, right? Nå, så väntar man i upp till en vecka med att äta dem, vilket är extremt svårt förstås, och så är de inte som de ska vara. Vad beror det på? Det är skitjobbigt.

    Du har för låg luftfuktighet, prova segelmetoden. 😆

  • groddarn

    Member
    2004-05-05 at 13:14
    Loffe wrote:
    Du har för låg luftfuktighet, prova segelmetoden. 😆

    Hahaha… :mrgreen:

  • reaper

    Member
    2004-05-05 at 16:46

    En vecka är för länge. Kan man hålla sig ifrån en öppen påse så länge så vet jag inte om man ska äta ostbågar. 3 dagar är optimalt och för att fe dem att sega till ordentligt ska de stå lite lagom varmt och gärna lite i solen. Men man skulle kanske kunna slänga in dem i ugnen en kortis för att snabbsega dem? Hmmm…… får man ta och utforska ngn gång.

    Ha det!

    /Zikes

  • reaper

    Member
    2004-05-05 at 17:46

    Även popcorn görs sig bäst ett par dagar gamla.

  • reaper

    Member
    2004-05-06 at 06:57

    hmm jag gillar också ostbågarna när dem har stått öppnad minst ett dygn och jo jag är finne 😈

    mvh/ bobo.

  • smurfish

    Member
    2004-05-06 at 08:35

    @groddarn“]jodå, det e fina grejer om suget kommer wrote:</em/

    Såklart dom ska vara gamla och sega :D

Page 1 of 8

Log in to reply.