Ett svenskt cannabisforumForumsSwecanInformationOFFICIELL VARNING TILL VÅRA MEDLEMMAR!

 • OFFICIELL VARNING TILL VÅRA MEDLEMMAR!

  Postat av swecan på 2008-04-23 at 14:49

  Under hösten har Swecan haft problem med en individ som försökt infiltrera forumet på ett högst olämpligt sätt. Ett större antal konton har skapats av infiltratören och sedan stängts av från Administratörs/moderatorskollegiets håll. Problemet har dock tagit proportioner Admins/moderatorer inte kunnat förvänta sig och vi känner oss nödgade att gå ut med en officiell varning till forumets medlemmar.

  Några av de användarnamn vederbörande använt sig av är “torro123”, “Quinta”, “kingofpot”, “svenskamariuanaklubben” och “pierresmokeweed”, det finns fler. Ni som följt utvecklingen vet säkert att vederbörande varit ett troll. Nu senast har han använt sig av användarnamnet ”Handlaren”. Under detta nick har personen i fråga försökt sälja vattenpipor, förmodligen som ett led i att samla in kontaktuppgifter. Insamlandet av kontaktuppgifter verkar vara något som är genomgående för personens verksamhet. Därför varnar vi nu från administratörs/moderatorshåll de medlemmar som varit i kontakt med vederbörande.

  Personen som orsakat problemen är tyvärr mer än bara ett forumtroll, framförallt då han fiskat kontaktuppgifter bland swecans användare. Han är en fd. missbrukare som numera arbetar aktivt mot droger och kriminalitet. Vederbörande har belönats med bland annat stipendier för sitt antidrogarbete. Vi tar alltså problematiken på största möjliga allvar.

  Till dig TD, vill vi poängtera att vi har full koll på vem du är. Något du borde vara medveten om numera. Vi har och tvekar inte att publicera all relevant information om dig och ditt liv här på Swecan om inte dina attacker mot forumet och dess medlemmar upphör omedelbart.

  svarade 14 år, 11 months sedan 0 Medlem · 0 Svar
 • 0 Svar

Tyvärr hittades inga svar.

Diskussionen 'OFFICIELL VARNING TILL VÅRA MEDLEMMAR!' är stängd för nya svar.

Start av diskussion
0 av 0 svarar juni 2018
Nu