nu när svampsäsongen står bakom knuten….
DurbanP’s “Munchiga” Kantarell Toast
Ätes fördelaktigt under cannabispåverkan för att kittla smaklökarna
och verkligen njuta utav höstens godaste frukter.* Kantareller (30-40 Kr värt)
* 2 charlotten lökar
* 50 g Smör
* Salt & Peppar
* 2-4 Rost toast bröd eller mustigt hembakat vitt bröd.
* (Eventuellt lite grädde)
* Persilja (Kan bytas mot färsk riven parmesan)Ta en STOR klick smör, släng den i en glödgad stekpanna…
Släng i toast bröden, stek dem i smöret på båda sidorna..
Hacka charlotten löken fint…ännu finare….nja…såja.
Skär kantarellerna i hyfsat grova bitar…
Ta nu en REJÄL klick smör, langa i grov skurna kantarellerna…
Därefter i med löken…
Salta & Peppra efter smak.. (ganska salt ska det vara)
Sänk värmen nu…typ två snäpp…
Puttra ihop kantarellerna med löken tills svampen har blivit ganska mjuk…Fördela därefter ut svampröran ovanpå de smörstekta brödet..
Riv lite persilja med händerna och strö över alltihopa…Serveras gärna med ett glas kall mjölk.
Njut och förundras!
PS! Svara gärna med en recension av mitt recept.
Log in to reply.