• Naturens lag

  Postat av reaper på 2002-06-15 at 11:14

  Har tänkt och odla utomhus lite här och där.
  Jag skall låta naturen sköta allt behöver jag tänka på nåt speciellt.

  svarade 20 år, 7 months sedan 5 Medlemmar · 6 Svar
 • 6 Svar
 • reaper

  Member
  2002-06-16 at 10:42

  tjaa… fixa till jorden där du ska plantera dom. Ge lite näring och kanske blanda i lite gosig kobajs eller dylikt :)

  Eftersom en del verkar ha lite otur med sitt utomhusodlande så fixa till något som gör att exempelvis rådjur inte kommer åt plantorna så lätt.

 • m00nshimm3r

  Member
  2002-06-16 at 13:51

  om man bajsar snett på sina plantor växer dom bättre då ?

 • si

  Member
  2002-06-16 at 16:08

  alltså vadå rådjur, nu har jag för andra gången stött på en familj på 3 rådjur sovandes en halv meter från en av mina plantor, de bryr sig inte om dem!

  visst kanske det är just den strainen.. men jag har en colombiansk sativa ett par meter längre bort, och den har de heller inte brytt sig om (och inte sniglarna heller!)… så jag vet inte, kanske är det rådjuren där som inte gillar cannabis vad vet jag..

  sen så slänger jag ju alltid ett par skvättar urin runt plantorna när jag är där för säkerhets skull, men det har ju bara varit ett par gånger på flera veckor så det kan ju inte ha gjort någon skillnad.

 • hst

  Member
  2002-06-16 at 20:52

  Mälarrådjuren är mindre kräsna och gillar även bagseedplantor.

 • okkolokko

  Member
  2002-06-17 at 09:16

  :? raoulduke:Hmmm, jag har erfarenhet av det :(

 • si

  Member
  2002-06-17 at 12:25

  haha papai =)

  raolduke, det måste vara ett par snobb-rådjur som rymt från herrgården intill (ja det är en herrgård med 4-5 dyra bilar och massa hästar alldeles intill), för mina bagseed-plantor rör de ju inte..

  Eller så är det fd. snobbrådjur som också har haftkontakt med colombianska rådjur, men det kan ju inte stämma för de colombianska rådjuren skulle väl minst sagt uppmuntra de svenska att käka det feta sativagräset? “Take it duuuudes, it´s so heavy, totally grooovy duuuuudes” Eller så räknar de med att de måste lämna Colombia och Sydamerika då all natur förstörs av amerikanska och brittiska oljebolag+gruvbolag och de amerikanska mördargiftbesprutningarna av allt UTOM koka-odlingar, så de vill väl att deras favorit colombianska feta sativa-gräs ska stabilisera sig i Sverige så de har något groovy att leva på när de emigrerar hit. Fast frågan är om de ens kommer in i Europa efter högervågens lyckosamma sabotage av solidariteten. Med näst intill stängda gränser så kan väl bara snobb-rådjuren från de stora herrgårdarna komma hit. Och de skiter väl i uteväxande sativa-gräs, de fixar väl någon trådgårdsmästare och låter honom bo i ett hangar där de driver upp prime quality dope.

  nåja, de där rådjuren, sickna galna typer, inte sant..?