• Klubb Masoud

  Posted by josef_k on 2002-10-25 at 13:48

  Tja, jag vet ju inte riktigt om det här är särskilt cannabisrelaterat..
  Men i alla fall, det är Klubb Masoud i morgon (lördag) på Villan, vilket startar klockan nio och kostar typ 20-30:- i inträde. Leg + kårleg gäller.

  Inget ställe att röka på direkt, särskilt eftersom det är rökfritt där inne. Men skön musik och trevlig stämning utlovas. Jag hade skitskoj där sist. (Till och med Per Elofsson var förbi en sväng och drack öl..)
  Jag är inte med och arrangerar eller nått sånt, men jag tänkte att det kunde vara kul att rekommendera sådana här saker i det lokala forumet.

  replied 21 years, 5 months ago 2 Members · 9 Replies
 • 9 Replies
 • reaper

  Member
  2002-10-25 at 16:47

  Bra tips! Man kanske skulle gå dit? Jag är lite halvsugen så det är mycket möjligt att jag tittar förbi :-).

  Ifall jag gör det kommer jag att glo omkring som sjutton och fundera över vem som är Josef_K :-D.

 • josef_k

  Member
  2002-10-25 at 16:59

  Jag kommer säkert att bli utkastad.. :)
  Ska dricka absinth på en inflyttnigsfest innan jag kommer bort till Villan.

 • reaper

  Member
  2002-10-25 at 20:54

  Ojoj… absint är starka grejer det – här osar det värsta korridorsfesten :D8) Jag hörde att absintes dåliga ryckte delvis komer sig av att det var så stark sprit och inte nödvändigtvis pga av att det fanns wormwood (det var det de var va?) i den. Är det riktig absint eller den dära moderna versionen utan nervgiftet?

  Hoppas du får en kul kväll i alla fall :). Jag funderar lite på att röka lite innan jag går iväg. Det som jag har på lager just nu håller i sig i ca fyra timmar… Jag har inte helt bestämt mig eftersom jag kommer bli svår att kommunicera med och sådära. Men det hade varit kul att få uppleva musiken lite extra intensivt i alla fall.

 • josef_k

  Member
  2002-10-25 at 23:50

  Jo, det är den äkta absinten med malört. Systembolaget tar in den.. ligger på 60% och kostar 353:- vilket är bra dyrt. Ska ta det lugnt med den spriten och försöka att njuta av kvällen i stället. Hoppas att du får det trevligt, orangery!

 • josef_k

  Member
  2002-10-27 at 01:23

  Var du där orangery? Jag hade grå mössa på mig hela tiden och jag skulle kunna tönka mig att jag var bra full.. men jag kunde i alla fall ta hand om mig,, :D

 • josef_k

  Member
  2002-10-27 at 09:58

  Suck. Jag kunde fan inte ta hand om mig. Det känner jag nu. Usch och blä. Bara tvungen att beklaga mig här.
  Att vara bakis suger som fan.
  Är det ingen av er som kan komma med knark till mig? PMa i så fall! :)

 • reaper

  Member
  2002-10-27 at 17:17

  Josef_K: Hehe, du är ju kul. Först skriver du klockan tidigt på morgonen att du kunde ta hand om dig själv, sedan tog du tillbaks det när du nycktrat till vid 13 tiden :D;). Låter som du hade en hel kväll i alla fall, jag får komma ihåg det dära med absint nästa gång jag känner för en rejäl svängom :).

  Jag var tvungen att ta hand om mitt odlingsutrymme så det blev att jag stannade hemma hela kvällen. Jag har installerat en hps och har haft lite problem med oljud ifrån fläktarna och sådära. Tyvär verkar det som om jag måste fixa ett helt nytt utrymme eftersom jag nu även behöver ett vegitation- och klon-rum. Fan vad less jag är på det dära :/.

 • josef_k

  Member
  2002-10-27 at 18:35

  Jag trodde att jag hade skött mig själv kanonsnyggt, men i morse när jag steg upp så började jag förstå att jag visst hade varit ganska bra igång… men men, nu börjar jag känna mig bättre..

  Aj, det är tråkigt det där med odlingsutrymmet. Bostadens garderober antar jag att du har? Kan du inte bara ta nån eller två LE i det lilla skåpert högst upp i garderoben för veggrummet? Eller nått litet utrymme i en annan garderob?

  Jag körde i en sån garderob för nått år sedan och var tvungen att ha dörren öppen hela tiden för att temperaturen inte skulle skjuta i höjden. Ganska svårt att inte förstöra Bostadens grejer och samtidigt få bra ventliation…

 • reaper

  Member
  2002-10-27 at 21:34

  Jag målade min garderob vit i går och nu luktar det färg i hela lägenheten trots att det torkat… Fönstren står öppna trots att det är nollgradigt…

Log in to reply.