Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Bildbanken klirr’s 1:a bubblertråd (40lit)-KALI MIST:updat 1 gång/v

  • rixkrim

    Member
    2009-03-02 at 06:31

    SÅJA :shock::fear:

    Har följt tråden även om jag varit kass på att kommentera så mycket. 🙄
    Du ska ha feta credz min vän för att du med denna tråd visat oss vart skåpet ska stå med bubblare :D Jag vet då vart jag skall lusläsa efter alla tips och idéer när jag bygger min bubblare och sätter igång hihi.

  • ganjafarmer

    Member
    2009-03-02 at 14:55

    Har följt denna growup ett bra tag nu och du har då lyckats bra! Riktigt fin planta.
    Jag måste bara säga att jag är mycket avundsjuk på din källare. Den sen väldigt hemtrevlig ut :P.

  • klinton

    Member
    2009-03-02 at 14:58

    @Stonehead wrote:

    Growthings !!
    Jag vet . OT , men jag kan inte låta bli . Klinton : Vilken fin Motor Du Har !! 😉

    Förlåt för OT med måste svara på Stoneheads meddelande.

    hahahahah, vadå motor? är det jag som är för beng för att förstå eller är det du som är det kanske :D
    Må bäst i alla fall.

    /Klinton

  • shubbe

    Member
    2009-03-02 at 15:33

    Jag måste då säga en riktigt fin skörd du fick där, klirr din botaniker!
    Väldigt avis, om det blir mer odlingar med bilder ifrån din del så ska det följas garanterat!

    Peace

  • klirr

    Member
    2009-03-06 at 21:41

    aah, fan va kul å få sån respons på tråden :pleased: tack, för creds alla ni, verkligen, trots att jag varit väldigt overksam på datorn senaste tiden, men det har ju sin förklaring, tee-hee… har varit dimmigt värre sista veckorna :dead:

    Tänkte ikväll posta bilderna på friserad, torkad å kurerad skörd…

    Här nedan i vänster hink, delikata topbuds, medan hinken till höger är buds som inte riktigt svarar upp till vad man kallar “top quality”…mja, dom stryker ju med dom också, fast kanske till att koka dem i smör till bak å sånt

    ….och här är “the real deal”, bästa budsen ur denna odling…
    fetaste budsen i öppna hinken ska torkas ytterligare nån dag innan dom också hamnar i glasburken
    :mrgreen:

    Allt är inte med på bilderna, har ett par kompisar som glatt drog iväg med ca 100g för ett tag sen. Har vägt allt bit för bit och det stannade till slut på ca 550g
    totalt för mina 2 plantor.
    Får vara helnöjd med det, eftersom jag tydligen ändå haft nån form av näringsbrist/obalans, av bladens gul/brun/röda utseende att döma, genom hela odlingscykeln.
    Sånt händer ibland, såna mystiska saker som att man ger den all sorts upptänklig näring som finns på marknaden och ändå får man aldrig till plantans utseende, utan den ser vanskött ut….
    Nåja, det som räknas är ju i slutänden storleken å kvaliten på skörden…..
    Det går som synes ändå få fram skapliga buds, fastän plantorna varit i obalans

    😆
    Ha de gött odlare, och de ä ju bara fråga på om bubbler i tråden fortsättningsvis, finns alltså inga dumma frågor i min värld, och ska ni starta hydro i nån form, (hydro är samlingsnamnet för att odla växter i vatten, oberoende av odlingsmetod) så rekommenderar jag ändå att prova 1-2 odlingar i vanlig jord först, så ni får en slags “kläm” på själva skötseln, då kan man fokusera mer på att styra och ha kontroll över själva hydron den dagen man vill starta upp den, och slipper ödsla tid på själva “att-lära-sig-odla-grejen”, som man då redan behärskar.
    Det är ju också med en liten nypa trädkramarmentalitet som jag förespråkar att först odla i jord, det är ju ändå plantans mest naturliga miljö…

    Nu blir det en värmande brasa i pannan – till långfilmen blir det 3 nybakta semlor som just lagts till rätta i kylskåpet av min tålmodiga, älskade puma och på det en helt onödig Snickers som efterrätt på fredagskvällen….
    hälsn klirr

  • dreamevil

    Member
    2009-03-06 at 21:57

    Vad kan man säga…? nästan så man får en tår i ögat.

    Snyggt jobbat.

    Mvh DreamEvil

  • reaper

    Member
    2009-03-06 at 22:02

    Grym skörd! 😯
    Tack för en intressant o lärorik tråd,må gott!

  • hank_moody

    Member
    2009-03-06 at 22:32

    @klirr wrote:

    Nu blir det en värmande brasa i pannan – till långfilmen blir det 3 nybakta semlor som just lagts till rätta i kylskåpet av min tålmodiga, älskade puma och på det en helt onödig Snickers som efterrätt på fredagskvällen….

    Semlor till huvudrätt och snickers till efterrätt 😯 Jo man tackar! :supersmile:

    Jäkla schysst skörd det där, men mindre än halvkilot hade väl varit konstigt med tanke på dina monster…
    Ser fram emot nästa utmaning som sagt. /Hanky

  • reaper

    Member
    2009-03-06 at 22:50

    Var väl inte oväntat att du skulle ro båten i land, men jäklar vilken skörd 😯

    Som sagt, klirr, tack för den här tråden! Den är värd guld.

    Guld… hmm… du borde få medalj för tusan! :D

    Mvh

  • tr1ppz

    Member
    2009-03-07 at 08:38

    Haha fan va najs :)

    550g var inte helt dåligt du.

  • hank_moody

    Member
    2009-03-07 at 08:41

    @lena_ph wrote:

    Guld… hmm… du borde få medalj för tusan! :D

    Ja, epitetet “Småodlare” är inte särskilt rättvist 💡 :)

  • reaper

    Member
    2009-03-10 at 13:46

    Big Up!

    …saknar ord… vackert…

    //Ztar

    ps. Gillar du skagenröra? ds

  • rixkrim

    Member
    2009-03-10 at 17:04

    Grattis till den yielden :clap: :hemp:

    Att du varit lite overksam har du mitt fullaste förstående för :D

  • shubbe

    Member
    2009-03-11 at 18:00

    Klirr, bästa tråden jag läst.. Du gjorde mig rörd!
    Lycka till och hoppas semlorna smakar riktigt riktigt gott, för det förtjänar du efter denna! 😉

  • reaper

    Member
    2009-03-15 at 11:22

    Jag sällar mig till skaran och ger stående ovationer :hemp:

    Dethär var en riktigt kul tråd att läsa, lagom informativ och lagom humoristisk :)

    Du verkar vara en snubbe med glimten i ögat klirr, hopps du får många fina stunder med det nyskördade rökat i pannrummet.
    Onekligen ser detdär pannrummet väldigt mysigt ut :)

    God lycka.

Page 14 of 15

Log in to reply.