• klara piss prov?

  Postat av reaper på 2002-10-24 at 16:45

  Nu har jag fått reda på att Soc har sånna där stickor ser ut som ph stickor är det någon som vet hur man klarar sig ifrån posetivt resultat.
  Det är inte jag som ska pissa personen i fråga har rökt varje dag i en längre period men har varit rökfri i 13 dagar när han ska till Soc.

  Jag har läst lite på forumet och kommit fram till följande:Mortionera mycket för att ha en hög ämnesomsättning, dricka mycket vatten i något dygn innan provet och äta vitamin b2 för att färga urinet. samt att äta keratin för att det mäter dom också.
  kom gärna med fler tips!!!!!!
  Är det någon som har klarat sig från ett posetivt prov med den har metoden
  jag vill även ha mer info om c-vitamin och om det är bra att kombinera med ovanstående,
  Snälla någon flumare måste det ju finnas som har gått och lämnat urin prov och lyckats med ett negativt prov.
  Tacksam för all info jag kan få

  svarade 20 år, 3 months sedan 3 Medlemmar · 9 Svar
 • 9 Svar
 • josef_k

  Member
  2002-10-24 at 16:49

  Jo, men du har allt fått kläm på hur man ska göra! Att dricka sur vätska hela tiden fram till några dagar innan du/polaren pissar kan också vara ett bra tips.

  13 dagar, det gan gå bra, det kan gå åt helvete. Men följ råden och det kan mycket väl funka.
  Ifall det är ett snabbtest du snackar om så kom ihpåg att 10% av provsvaren är felaktiga, så be i sådana fall om att få göra det igen, med hänvisning till felfrekvensen.

 • general-knas

  Member
  2002-10-25 at 09:29

  keratin? du menar nog kreatin och det mäts inte med stickor, om jag inte minns helt fel så mäts det inte på urinscreening heller.. tror ämnet dom kollar heter kreatinin men jag vet inte så noga, det kan hända att kreatin och kreatinin är samma sak.. farbror doktorn ger mig kanske ett svar?

 • josef_k

  Member
  2002-10-25 at 09:37

  Okejdå.. :D

  Jag skulle tro att det gadjet menar är ett snabbtest från soc. Tänk på att ibufrofen som finns i huvudvärkstabletter av typen Ibumentin, Ipren, Alindrin kan ge positivt resultat för cannabis i dessa snabbtester. Kan också vara en
  något att skylla på kanske?

  Kreatin heter ämnet som man äter och som används i kroppen. Eller snarare kreatinfosfat, det används som snabb energi för musklerna. När det bryts ner bildas kreatinin som är det som utsöndras via urinen.

  Man kollar detta eftersom man alltid har en viss utsöndring av ämnet ifråga. Samma sak med t.ex. urea, som bildas när aminosyror bryts ner och kväveföreningen lämnar kroppen.
  Sedan går det väl alltid att spana in elektrolyter och spårämnen som följer med vattnet från kroppen.

 • general-knas

  Member
  2002-10-25 at 09:39

  jag var in till min läkare i helgen och han sa att mitt stora kreatinintag inte märks på kreatininhalterna i urinen, har han rätt eler är han som vanligt ute och cyklar?

 • josef_k

  Member
  2002-10-25 at 13:42

  Skumt. Man har visserligen en viss “buffert” i kroppen av kreatin som lagras, men käkar man stora mängder så går det överflödiga ut.

  Ifall någon här tränar mycket och äter kreatintillskott så kanske personen kan bekräfta att man inte äter kreatin konstant, utan bara vid några få tillfällen, så att depåerna fylls på med jämna mellanrum?

  Alltså, ifall man äter stora mängder, så går resten ut med urinen (av det som absorberas i magtarmkanalen) och då märks en förhöjning i ett test. Allt sugs ju inte upp.

 • friggs

  Member
  2002-10-25 at 13:54

  Hur blir det föresten om man talar om att man är vegetarian innan då? Vegetarianer har ju lägre halt av kreatin i kroppen.

 • josef_k

  Member
  2002-10-25 at 16:23

  Äter man dåligt med proteiner så har man också lägre halt av urea.. så det kanske kan vara något. Inte vet jag. I värsta fall får man helt enkelt göra om det. Och allting som drar ut på tiden underlättar ju.

 • josef_k

  Member
  2002-10-31 at 17:05

  Här står en del:
  https://swecan.org/forum/viewtopic.php?t=593&sid=b6c4db37a8796970d6522b676319c36d

  Jag tror inte att det hjälper så mycket att äta fett innan. Det är inte så att kroppen väljer att bara förbränna “nytt” fett.
  Om du ska klara provet beror på när du ska pissa och hur mycket du har rökt innan lördags. Det låter som att det är knappt om tid, så försök att förskjuta tiden så mycket som möjligt. Vet du vad det är för typ av test du ska göra? Kommer det att vara övervakat?

  Annars är alltid den säkraste metoden att ta någon annans piss, som man vet är ren. Det är dock inte så kul att bli påkommen med det, och därför är det bättre att pissa rent själv.
  Det ligger en hel del information här på forumet som är ganska uttömmande, annars finns också http://www.erowid.org som har en egen vault om drogtester.

 • josef_k

  Member
  2002-11-01 at 09:42

  Jo, kroppen använder ju fett som reservbränsle, brukar man säga. Men hela tiden förbränner man olika substrat. Så även fett används oavbrutet, men i olika stor utsträckning.

  Dock kan det vara en god idé att äta mycket mat dagarna innan man ska pissa. När man bantar förbränner man ju en massa mer fett än annars, vilket då ger större utslag på provet. Att äta mycket borde därför kunna minska utsöndringen av det som ligger inbäddat i fettväven. Men det är ju absolut inte så att man bara kan äta mycket och sen klara provet.

  Har du hört nått mer från arbetsplatsen, Chris?