• Khao Lak / Thailand

  Postat av harlev på 2012-11-23 at 00:09

  Hej
  Ska övervintra någon vecka i Khao Lak.
  någon som har varit där tidigare och kan tipsa om sköna aktiviteter för hela familjen?

  snorkling/fiske eller andra trevliga sevärdheter?

  ps. är självklart intresserad om era erfarenheter av röka och rökat :)

  svarade 10 år, 2 months sedan 3 Medlemmar · 3 Svar
 • 3 Svar
 • thaistick

  Member
  2012-11-23 at 01:41

  Hej Reagge barer ar en bra chansning sitt o softa ett bra tag innan..
  ta 1-2 dricka sen fraga, du ser juh om killen i baren o folket runt om ar rastas eller iaf indi.

  ALDRIG kopa fran nagon som “tar forsta steget” och narmar sig dig och vill salja.

  Kolla med andra som vart dar langre vart man far basta pris for farskt roka.

  I Bangkok finns det en bakgata som gar pararellt med khosan en liten reaggebar numer 2 st. samma sak dar bestall dricka o vanta tills dom signalerar dig. (dock lite mangd for 500thb)

  Khaolak borde ge mer da d e soder och ingen turist gata i BKK.

  Har aldrig vart just i khaolak men har hort att folk gor det vanliga.. Snorkla.trekka,rida elefant (inget for mig), ga pa Muaythai fighter, hanga i barer med tjejer i klasar, Surfa, besoka tempel,BADA..ata billig mat.

 • harlev

  Member
  2012-11-23 at 01:58

  tack för tipsen får sikta in mig på reggae.

  lästa någonstans att det inte var speciellt mkt barer/uteliv i khao lak, mest barnfamiljer och muslimer där, hoppas iaf att det finns gräs så man kan relaxa lite extra:)

 • drullper

  Member
  2012-11-23 at 03:19

  Det finns ett researrangör som är snäppet bättre än alla de andra (eller var åtminstone bättre) som håller hus i Khao Lak, de heter Medsay. Deras mat x mil ut i havet var oftast bättre än den som serverades på restaurangerna i Khao Lak. MEDSAY, lite dyrare men lätt värt pengarna.

  De kör bland annat till en ö som heter Tachai (virgin island). När jag var där för ett antal år sen var det bara dem och ett annat resebolag som körde dit. Man får iof börja med att åka lite bil. Belöningen är däremot stor, er och ev en speedboat till delar på en 1,5 km kritvit korrallmjölsstrand. Det finns ett rev utanför stranden om man simmar lite. Det är den bästa paradisdagen i mitt liv, ställen som similian (som ändå räknas som ett av världens bästa dykställen) har inget att komma med i jämförelse. Så missa inte Ko Tachai, den ligger en bit norr om similian…

  Det finns även en mindre ute marknad i Khao Lak (vissa dagar i veckan) som man kan spendera en kväll på, matdelen brukar vara roligast.