• Information om olika länder

  Postat av powerpuffgirl på 2004-10-24 at 18:04

  I denna tråd kommer information läggas upp om olika länder. Så läs gärna denna tråd innan ni ställer frågor i stil med “är det lagligt där, vilka straff får man osv osv.

  För att få en viss ordning och konsekvens på de hela, så kommer tråden att hållas låst. Jag kommer själv att redigera och lägga till det som behövs (och ta bort det som inte behövs)

  Har ni information om något land, som ni vill dela med er av, så skicka mig gärna ett PM, så för jag in det i tråden.

  Hoppas att det ska bli lättare att välja semestermål när vi har all väldens länder samlade. :D

  Jag börjar med:

  Seychellerna
  Landet ligger mellan latituderna 4-11 grader syd och longituderna 46-56 grader öst. Lanet är en republik och en enpartistat, med presidenten Renés Seychelles Peoples Progressive Front vid makten. Opposition förekommer inte öppet, och presidenten väljs för en femårsperiod. Skola och hälsovård är fri och regeringen har en positiv inställning till naturskydd. Endast 4000 turister vår besöka öarna samtidigt, eftersom man är mån om att bevara paradiset. Några av världens vackaraste stränder ligger just på Seychellerna. Huvudstaden Victoria är en av världens minsta huvudstäder med ca 0 000 – 40 000 invånare. Hela öriket består av ca 80 000 personer. Det officiella språket är kreol,en dialekt grundad på gammelfranska, men alla förstår engelska och franska. Öarna har ständig sommarvärme mellan 24-30 grader varmt.
  Innehav av alla sorters droger, från cannabis till starkare saker, är olagligt och kan ge ända upp till 15 års fängelse. Dock har rastafarirörelsen en ganska stark ställning på Seychellerna. Religionen är annars 90% katoliker.

  svarade 15 år, 11 months sedan 3 Medlemmar · 3 Svar
 • 3 Svar

Diskussionen 'Information om olika länder' är stängd för nya svar.

Start av diskussion
0 av 0 svarar juni 2018
Nu