Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Coffeeshopen Hur Meckar ni olika sorters hash ?.

  • Hur Meckar ni olika sorters hash ?.

    Posted by reaper on 2008-09-27 at 22:11

    Jo tänkte att vi skulle della med oss hur man Meckar olika typer ut av hash

    Svart Afgan.

    dsc00394wr9.th.jpg

    Jag sätter det mellan två tändstickor å tänder eld å smular ner det i tobaken.

    Eller lägger det på en kniv å tänder eld på det å smular ner de i tobaken.

    Någon mera som vill fylla på med olika hashsorter hård mjuka med mera.

    replied 15 years, 4 months ago 8 Members · 14 Replies
  • 14 Replies
  • gin

    Member
    2008-09-28 at 00:54

    Oavsett haschsort: Bit eller lösgör en rökbit på annat valfritt sätt. Lägg denna på en hög tobak. Elda på (ovanför), mecka det till en fin jämn smet med fingrarna. Ladda bong,pipa, joint. Rök.

  • papainoel

    Member
    2008-09-28 at 06:59

    Om det handlar om iceolator, skuff, eller någon annan riktigt fin haschtyp, så bör man inte elda på det. Själv röker jag inte hasch som man måste elda på.

  • reaper

    Member
    2008-09-30 at 21:54

    Samma här, det går rakt i pipan eller bongen, oblandat.

    Testade även hasch i Volcano, men det blev ganska lite vapor av det.

  • reaper

    Member
    2008-12-24 at 21:51
    Gin wrote:
    Oavsett haschsort: Bit eller lösgör en rökbit på annat valfritt sätt. Lägg denna på en hög tobak. Elda på (ovanför), mecka det till en fin jämn smet med fingrarna. Ladda bong,pipa, joint. Rök.

    lol?

    Till op, elda lite på en folie så du får bort alla skadliga grejer, sen så lägger du haschbiten på den och eldar underifrån tills den blir mjuk, sen är det bara o blanda den med tobak.

    Svart avgan behöver du inte ens elda på för att den ska vara mjuk, men då blir det lite jobbigare och tar längre tid att blanda den.

  • reaper

    Member
    2008-12-24 at 22:11
    HughHefner wrote:
    Gin wrote:
    Oavsett haschsort: Bit eller lösgör en rökbit på annat valfritt sätt. Lägg denna på en hög tobak. Elda på (ovanför), mecka det till en fin jämn smet med fingrarna. Ladda bong,pipa, joint. Rök.

    Svart avgan behöver du inte ens elda på för att den ska vara mjuk, men då blir det lite jobbigare och tar längre tid att blanda den.

    När jag hade tillgång till svart affe, så brukade jag rulla ut ultratunna spaghettiliknande korvar, med hjälp av fingrarna, som jag sedan la i en joint. Hoppas ni fattar. Svart affe är ju annars rätt svårmeckat.
    Det var tider det.

  • zajjah

    Member
    2008-12-25 at 00:45

    Jag har stora problem att mecka med brunt, hur jag än bär mig åt klibbar det ihop till massa små klumpar. Får ibland använda sax för att få det någorlunda fördelat. Kanske är ett lyxproblem men men, någon som har tips på hur man enkelt meckar ner dunder klet? 🙄

  • reaper

    Member
    2008-12-25 at 14:21

    om ja har brunt som behövs eldas på så tar jag helt enkelt biten emd fingrarna å eldar lite på enda sidan å mekkar av från den helt enkelt

  • frome

    Member
    2008-12-25 at 16:06

    Jag har ett rivjärn som är ett par cm högt som jag river mitt bruna med om det inte är super mjukt pollen typ

  • matzy

    Member
    2008-12-26 at 19:18

    om det är brunt och mjukt och kletigt så har det hänt att jag använder en stickling sax för att klippa det å små bitar för blir trött på allt brunt på fingrarna typ en meck som sitter fast på dem efteråt :lol:. men annars så brukar brunt vara enkelt att mecka. bara värma upp det lite med en tändare och använda tummen och pekfingret och fuck u-fingret för att mecka ner med. röker bara rent för röker ej tobak så :D tobak = dangerous.

  • reaper

    Member
    2008-12-27 at 09:46

    använder aldrig tändare på brunt, sitter och river av små små bollar med naglarna och ner i bongen, detta tar ju lite tid men det är ju en fin förspel hehe

  • damnlfo

    Member
    2008-12-27 at 14:36

    brunt – eldar på ganska mkt längst upp på lågan så att det börjar glöda lite försiktigt i mecket, sen drar jag av en bit med tummen som blir typ 3mm tjock och så lika stor som biten är, så kanske .4 g
    det smular jag sen ner mellan pekfinger och tummen. när det är så varmt löses haschet upp mkt finare, och man kan nästan få det i pulverform.
    Rosta en cig. skala ner den och smula sönder tobaken så det nästan blir pulver det med. Blanda haschet med tobaken ca 50/50 och lägg en nypa i holken.. DONE! :D

    svart – jag klipper av en bit med en sax, rullar det till långa korvar som jag antingen lägger i en spliff eller rullar ihop till en hög (typ som en tecknad bajskorv) eller en spiral, stoppar ner i holken och sen smular ner lite tobak runt om.

  • reaper

    Member
    2008-12-28 at 06:41

    Jag lägger min bit, oavsett sort på en bit folie, eldar under tills biten är mjuk å go, sen ner i tobaken. Röker just afghan nu och den tekniken funkar utmärkt!

  • snoris

    Member
    2008-12-28 at 11:56
    Kajah wrote:
    Jag lägger min bit, oavsett sort på en bit folie, eldar under tills biten är mjuk å go, sen ner i tobaken. Röker just afghan nu och den tekniken funkar utmärkt!

    Borde den inte vara mjuk och go utan att elda? 😯

    När jag har svart-röka rullar jag “små korvar” och sen sitter jag bara och bryter av små bitar av det.

    Är det kasst standard pez så är det ju elda på det och slänga ner det på tobaken och bara mixa runt. Annars funkar det fint att elda och sen bara slänga ner i grindern sen kasta på det på tobaken och mixa lite. :)

  • reaper

    Member
    2008-12-28 at 12:30
    Snoris wrote:
    Kajah wrote:
    Jag lägger min bit, oavsett sort på en bit folie, eldar under tills biten är mjuk å go, sen ner i tobaken. Röker just afghan nu och den tekniken funkar utmärkt!

    Borde den inte vara mjuk och go utan att elda? 😯

    Hehe jo visst e det så, men det är sååå mycket enklare att få ut allt b jämt i tobaken om man värmer upp det lite extra innan…

Log in to reply.