• friggs

  Member
  2002-12-23 at 01:30

  Hasch och Marijuana förstärker känslor, vilka blir påverkade av omgivningen. Personen blir hög och vill ta det lugnt. Drogen ökar aptiten och haschrökaren blir speciellt sugen på sött. Ruset kan också göra att en person blir väldigt upprymd och då prat

  Jaha, och hur slutade den där meningen då? Glömde författaren bort vad han/hon höll på med? Hade författaren rökt på eller? 😆

 • ashtray

  Member
  2002-12-23 at 01:46

  Skall skriva ett litet brev till dom, även om jag inte tror att dom kommer att lyssna utan mer ett sätt att avreagera mig:

  Hej

  Jag har tittat runt lite på er site och läst om hasch på er faktadel. Jag är smått uprörd över antalet faktafel och den desinformation ni därmed sprider. Följande är kommentarer ur er information och mina rättningar och/eller kommentarer:

  1. “Marijuana består av växtens torkade frön, blad och stjälkar. Den påminner om torkat gräs.”

  Marijuana består av växtens blommor (buds). I dålig marijuana så ingår blad och i extrema fall stjälkarna då det är mycket lägre andel cannabonider i dessa och väldigt lite i stjälkarna. Det kan också vara frön med i marijuanan man köper men det är också ett tecken på dålig marijuana då marijuana som har blivigt pollinerad har en mindre andel cannabonider och ger mindre skörd, fröna “poppar” precis som popcorn när dom blir upvärmda så det är lite svårt att röka dom.

  2. “Hasch och Marijuana innehåller ett giftigt ämne som kallas THC”

  Utveckla gärna varför THC är giftigt.

  3. “THC lagras i kroppens fettceller och kan ligga där under mycket lång tid och göra att personen kan få återtrippar, flash-backs. Vad som händer under en flash-back är kan t ex få en hallucination eller en känsla av haschrus långt efter att drogen tagits.”

  Detta är en av de mer löjliga myterna om cannabis. Delta-9-THC, som är det aktiva ämnet i cannabis, metaboliseras i kroppen till inaktiva restprodukter inom loppet av några timmar. Metabolitprodukterna lämnar sedan kroppen långsamt, och många olika ämnen (bl.a. vitamin A) fungerar på liknande sätt. Cannabismetaboliter orsakar ingen skada på kroppens organ under denna utsöndringsprocess, som är helt naturlig.

  4. “Anders satt i bilen och kände sig i dålig form, han hade svalt 5 gram hasch. Under bilresan började haschet att verka, han blev allvarlig, inåtvänd och fick konstiga tankar. En 20 minuters bilresa kändes som en hel dag och Anders gick in i ett månlandskap, han såg inga hus, träd, ingenting. Han undrade vad han gjorde på denna planet och han fick dödskomandon och han drevs nästan till självmord.”

  Man skall inte röka när man mår dåligt. Man skall inte köra eller göra något annat som kan göra matriell skada och riskera andras liv. Anders visar en dålig kunskap om cannabis, sig själv och bristande respekt för sig själv och andras liv.

  5. “Vid höga doser blir personen förvirrad, aggressiv och farlig för sin omgivning.”

  Aggressiv och farlig för sin omgivning. Vad baserar ni detta på?

  Rättningar och förslag är välkommna.. speciellt tack till carlse för en textsnutt jag snodde. 😉

 • reaper

  Member
  2002-12-23 at 02:42

  . “Anders satt i bilen och kände sig i dålig form, han hade svalt 5 gram hasch.”

  Hvem som helst kan bli litt dårlig etter å ha spist en femmer…. spesielt hvis det er første gang man prøver cannabis. 😆 Frank got what he deserved 😆

 • gronis

  Member
  2002-12-23 at 05:11

  Inget illa menat mot dyslektiker…men ska man skriva en så seriöst menad text så kan man ju kolla den i ett rättstavningsprogram! Meningarna avslutas ju mitt i! i alla texter inte bara den om cannabis! Väldigt dålig sida!

 • reaper

  Member
  2002-12-23 at 09:13

  Riktigt dålig sida!

 • reaper

  Member
  2002-12-23 at 10:32

  Visst ja, man får ju dödskommandon och drivs till självmord när man röker. :D :D :D :D

 • PachiPachiHand

  Member
  2002-12-23 at 11:40

  Mm, snart har vi inga medlemmar kvar här på Swecan, alla komemr ta självmord !! 😆 😆 😆

 • PachiPachiHand

  Member
  2002-12-23 at 11:42

  Och om vi inte tar självmord så dör vi såsmåningom av det extremt giftiga ämnet THC !!! :D

 • gronis

  Member
  2002-12-23 at 12:15

  Ja antagligen…haschets frön är jättegiftiga..proppfyllda med dödsgiftet thc 🙄

 • reaper

  Member
  2002-12-23 at 12:24

  Jag har varit inne på flera sidor där det står att man röker RÖTTERNA från plantan Cannabis Sativa…

  Folk är ju helt knäppa i den här världen.

 • reaper

  Member
  2002-12-23 at 14:26

  ” Anders satt i bilen och kände sig i dålig form, han hade svalt 5 gram hasch. Under bilresan började haschet att verka, han blev allvarlig, inåtvänd och fick konstiga tankar. En 20 minuters bilresa kändes som en hel dag och Anders gick in i ett månlandskap, han såg inga hus, träd, ingenting. Han undrade vad han gjorde på denna planet och han fick dödskomandon och han drevs nästan till självmord.”

  helt seriöst.
  sånt här borde fan vara olagligt o skriva. 😡

 • reaper

  Member
  2002-12-23 at 14:31

  Haha.. förmodligen mår man inte så bra om man äter 5g hasch.
  Fast det gör man nog inte om man dricker 2l vodka heller.

 • reaper

  Member
  2002-12-23 at 14:55

  FNK: jag drack guld-cacao som var gjord på en 10:a standrad en gång – fastnade i en hängmatta och hade väldigt trevligt iaf!

  CITAT:
  “1990 introducerades en ny grupp antidepressiva läkemedel de sk lyckopillren som Prozac, Fontex och Cipramil.

  Rapporter om biverkningar har kommit såsom ökade sömnsvårigheter, illamående, diarréer, huvudvärk och oro. Även självmordsförsök och våldsamma dödsfall har inträffat. I USA har dessa läkemedel blivit en gatudrog där den injiceras.”

  vem fan injicerar Prozac?? ingen på swecan hoppas jag iaf!

 • reaper

  Member
  2002-12-23 at 14:58

  för övrigt: läs deras “brev från barn”… dom breven måste vara arrangerade för så utrycker sig inte mellanstadiebarn… så jävla fattigt att sitta och förfalska brev och sen säga att barn har skrivit dom och skickat in som tack för att dom föreläste på deras skolor…

  EXEMPEL: “min kompis och jag hade tänkt testa hasch i helgen. Efter att ha hört Alex föredrag så kommer vi inte att testa! tack för att ni kom hit. /Karin”

  TÄNK – det är ju farligt att tända sig en sticka till helgen, att sörpla ur en dunke hembränt däremot det är rena medicinen!

 • reaper

  Member
  2002-12-23 at 14:59

  @Miaz wrote:

  ” Anders satt i bilen och kände sig i dålig form, han hade svalt 5 gram hasch. Under bilresan började haschet att verka, han blev allvarlig, inåtvänd och fick konstiga tankar. En 20 minuters bilresa kändes som en hel dag och Anders gick in i ett månlandskap, han såg inga hus, träd, ingenting. Han undrade vad han gjorde på denna planet och han fick dödskomandon och han drevs nästan till självmord.”

  helt seriöst.
  sånt här borde fan vara olagligt o skriva. 😡

  Jo ja fattar heller inte va det var för exempel dom hade. O de som e ännu värre är ju att folk läser texten o tror verkligen att många cannabisrökare har nästan drivits till att begå självmord.

  O jag fattar inte varför alla ska jämnt haka upp sig på att THC e ett giftigt ämne, frågar man dom varför så får man svaret…de e ju giftigt, annars så hade man ju inte blivit hög…o samtidigt så vägrar dom se alkohol som ett giftigt ämne.

Page 1 of 3

Log in to reply.