Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Munchies Dricka Oboj – hur gör man?

  • honeyb

    Member
    2011-04-05 at 16:21

    @Mrblejser wrote:

    @Hank_Moody wrote:

    Oboy, vafasen, har ni inte lärt er att göra riktig drickchoklad med kakao, lite socker och rödmjölk? Oboy smakar bara blä när man smakat riktig drickchoklad. :)

    Grädde på toppen också, riktig grädde :)

    Haha Mrblejser…. det gav Ned Flanders till Bart i ett avsnitt av simpsons, plus ett chockladkex, plus marshmallow som han grillade lite lätt med en liten brännare… haha så passande att du lade till “grädden på moset” :P

  • mrblejser

    Member
    2011-04-05 at 16:40

    @HoneyB wrote:

    @Mrblejser wrote:

    @Hank_Moody wrote:

    Oboy, vafasen, har ni inte lärt er att göra riktig drickchoklad med kakao, lite socker och rödmjölk? Oboy smakar bara blä när man smakat riktig drickchoklad. :)

    Grädde på toppen också, riktig grädde :)

    Haha Mrblejser…. det gav Ned Flanders till Bart i ett avsnitt av simpsons, plus ett chockladkex, plus marshmallow som han grillade lite lätt med en liten brännare… haha så passande att du lade till “grädden på moset” :P

    Jag vet vilket avsnitt det är!
    Passande!
    :D

  • themask

    Member
    2011-07-17 at 21:30

    Jag vet vilket avsnitt det är!
    Passande!
    :D

    Det är ju från filmen! 🙄

    Hur mycket hasch använde du?

  • aztek

    Member
    2011-07-18 at 00:13

    Det står ovan hur mycket hasch (vissa av de som testat) de använt.
    men jag har för mig.. att det är något som att om man röker så tar kroppen upp ca 75% aktiva ämnen. och om man äter det så tar kroppen upp ca 50% aktiva ämnen (oljor).

    så om du för en vanlig joppe brukar rulla ner 0.5g i din tobak, bör du ha iaf 0.75 för detta. detta har jag bara läst dock.

    Av erfarenhet skulle jag säga att du borde börja med ca 2g. sen ha en till redo ifall det inte blev något vidare :)

    Om du vill skulle nog gärna jag och antagligen flera vilja veta hur det är att äta 5g resin/pollem hasch.. skriv gärna en rapport nästa vecka om du inte fortfarande flyger då! :) skämt å sido haha:)

    Peace :hippie:

  • themask

    Member
    2011-07-18 at 00:23

    Hur kunde jag missa det. Jag kommer definitivt använda receptet på emmaboda som en stadig frukost!

  • Anonymous

    Guest
    2011-07-18 at 07:33

    Danskarna har färdig Cacao som man kan köpa vart som helst, har blivit bjuden på “Guld Cacao” flera gånger.
    Den är rätt fet så dom duttar i en liten klick smör, öser i mekk och låter puttra en stund.
    Jag satt på Roskildefestivalen -97 och kokade det i en campingkastrull över ett gaskök.
    Blev yoghurt med nedsmulad xxx& GuldCacao till middag den dagen.

    EDIT av mod. Ajabaja!/bill

  • humlan

    Member
    2011-07-20 at 07:32

    Tog alltid mjölk grädde en klick smör en knätch in i micron. Drack gick till skolan rökte en på lunchen sen var man fin =) Självklart oboy också!

    Fridens.

Page 2 of 2

Log in to reply.