• det här är jag

  Posted by reaper on 2003-02-17 at 20:14

  Ja…alltid lika förvirrande att försöka beskriva sig själv, men jag försöker:

  Kommer inte från Sverige, men har bott här i nästan 9 år så vad jag är har gått mig förbi vid det här laget :) Håller just nu på att planera vad jag ska göra inom den närmsta framtiden, ett tag var jag väldigt inne på att åka till Holland och tillbringade mycket tid med att lära mig så mycket som möjligt om landet och hur man bäst gör om man vill ta sig dit…
  Även om drömmen eller vad man ska kalla det fortfarande finns där så har jag börjat tvivla eftersom det kan bli ganska svårt att klara sig, nu har jag istället nästan beslutat att jag ska åka till England och skriva in mig på en kvalificerad kurs med CSN i ryggen.

  Vem jag är…lite svårt att svara på. Nyfiken. Halvhjärtat politiskt intresserad, vad nu det ska betyda annat än att jag läser och försöker skapa en egen uppfattning, föraktar auktoriteter, särskilt svenska narkotikapolitiska såna 😆 Lite nojig, bränt barn skyr elden. Vill bara ha roligt, leva ett liv jag själv väljer, vill inte känna att jag varit död hela livet när jag blir gammal. “Gillar att ha kul” – vem gör inte det. :)

  Det här var svårt. Ehm…cannabis är ett stort intresse, är intresserad av att börja odla men saknar förutsättningar. Gillar Swecan, bästa svenska sidan på nätet, följer med här med stort intresse både för informationen och det trevliga sällskapet. Synd att det inte är fler tjejer här, skulle vara kul. Men ni killar är smarta och…mycket underhållande, jag klagar inte! 😆 Kommer särskilt ihåg något sånt här “satan…småfågel….satan…småfågel….jag kan inte se kopplingen”, kanske fel exempel, men då var det hysteriskt roligt 😆

  Ha det bra alla! :pleased:

  Cat

  replied 21 years, 2 months ago 7 Members · 7 Replies
 • 7 Replies
 • delta-9

  Member
  2003-02-17 at 20:48

  välkommen cat. Trevligt med kvinnlig “input”

 • Smacky

  Member
  2003-02-17 at 21:07

  Välkommen!
  Det är ett äventyr att flytta utomlands, alla borde prova på det någon gång :)
  Catrine här på swecan är bosatt i England om jag minns rätt.

 • Powerpuffgirl

  Member
  2003-02-18 at 05:10

  Hej Cat!

  Jättefin beskrivning av dig själv. :D

  Tycker att det är kul att det finns några fler tjejer här, även om också jag tycker att killarna är underhållande och kul.

  Lycka till med dina planer inför framtiden!

 • ganjasmurfen

  Member
  2003-02-18 at 09:30

  Att flytta till Holland är inte speciellt svårt..

  Det finns många olika jobb där för folk som inte pratar Hollänska..

  Ta första steget sen kan du njuta av en spliff och en Heiniken sittandes vid en av Hollands trevliga kanaler i solen :)

  Jag hade en liten fördel när jag flytta till Holland.. Hade en bekant där..

 • reaper

  Member
  2003-02-18 at 11:12

  Tack för att ni svarade :D

  Ganjasmurfen, jag tänker inte i första hand på jobb, det skulle inte oroa mig mycket…jag är inte lat och plockar upp nytt snabbt…vad jag oroar mig för: bostad. Inte direkt lätt att hitta något tillgängligt i ett av världens mest tätbebodda länder, i alla fall inte under cirka 1000 € i månaden.

  Har tänkt starta med England i ett halvt år, och sen se om jag blir kvar eller åker till Holland i alla fall. Bara jag kommer ut så känns inte det där steget lika långt har jag en känsla av :mrgreen:

  Ha en jättefin dag, solen är framme!

  Cat

 • PachiPachiHand

  Member
  2003-02-18 at 11:38
  Quote:
  “satan….småfågel…satan…småfågel…

  Hehehhe, den posten kom jag ihåg! Fan vad jag garvade! :D

  Hoppas du fullföljer din dröm att åka till Holland! 😉

 • Salba

  Member
  2003-02-27 at 00:11

  Hej hej Cat!
  ang. dina planer om Holland…kom ned till Australien istallet! Du kan latt fa ett fett bidrag fran CSN om du valjet att studera vid QUT och dessutom sa e det mycket varmare har nere, tro mig!

  Jaja, vi ses sakert senare ngnstans!

  Tjo!

Log in to reply.