Ett svenskt cannabisforum › Forums › Coffeeshopen › Bildbanken › Cheese & EEM [Uppdat. 6/3] – Allt skördat + Hash Making!
Cheese & EEM [Uppdat. 6/3] – Allt skördat + Hash Making!
replied 14 years, 2 months ago 20 Members · 55 Replies
Anonymous
Guest2009-12-21 at 01:11Gosiga buds du har då!
@rixkrim wrote:
ser härligt ut som alltid mannen! :hippie:
Måste dofta underbart vid detta lag ? Ser då ut som det mmmm
Hur gick det med problemet du hade, Tycker dom ser ut att må prima fisken jag.Gods Speed
Tack man! Aa det luktar ljuvligt. Inte alls den där unkna ostiga lukten de ska ha tyvärr, men desto fruktigare med mer och mer ananastoner
Problemen har väl gått upp och ner. Jag köpte en ny påse riktig dolomitkalk som jag haft med i varje vattning den senaste tiden. De har inte tappat så mycket mer löv sen dess, så jag tror det kan ge lite effekt. De övriga symptomen verkar mer bero på vanlig näringsbrist. Läxan är ju helt klart att köra bra jord från början.
Vesslan
Gracias!
Bra jobbat :love:
mycket fint, big up från 021.
Tjena jag odlar också sex plantor dem är i vegg nu
Undrar bara hur stort utrymme du har? hittade inte i trådenStrawberry & natureman
Tack som fan!
Snurres
Det är inte så stort, men räcker precis till 6st. eller 4 toppade. Om jag inte minns fel är det 50*80*195. Det finns en länk till min gamla odlingstråd postad i tråden någonstans. Rätt säker på att måtten står där.
Anonymous
Guest2010-01-06 at 16:00När blir det att skörda då?
Sådäärrja! Efter 8.5 veckor var det dags för indicaphenon att gå under
saxen. Jag har legat som en hök och studerat trichomerna på den den
senaste veckan. Med c:a 20% “amber” och nästan alla övriga “milky” var
det dags. Doften går i mörka jordiga toner och har inte alls något av den
karakteristiska Cheese lukten. Det verkar vara en i princip ren
Afghanpheno. Skörden blir ju ingenting att tala om, om man jämför med
den tidigare odlingen, men jag tror rökat kommer bli mycket trevligare.
Här kommer lite bilder från dagens äventyr..Samtliga har fått lite näringsbränna. Jag testade gränserna mot
slutet och fick ganska kraftigt svar. Det skumma är att indicaphenon var
den som reagerade kraftigast. Indicas brukar ju oftast klara av en hel
del. Kanske berodde på att den var närmast slutet och inte växte så
mycket längre. Sen kan man ju nästan tacka PH-problemen lite grann när
man ser den här bilden. Jag har iaf sluppit trimma dem under själva
odlingen.
Hade ingen fiskelina kvar. Efter några minuters letande efter ett
substitut hade en segrare korats – tandtråd
Trodde indicaphenon skulle lämna ett stort tomrum, men de andra var rätt duktiga på att fläka ut sig.
Favoritphenon – stora, kompakta, glittriga och fruktluktande (ananas)
buds. Riktigt bra leaf/calyx ratio. Vad mer kan man begära?
En annan trevlig pheno som börjar få lila toner i budsen. Den är
dessutom den som luktar mest “cheesy”.
En tredje “pheno”. Väldigt lik favoriten, men har en lite annorlunda
doft. Kapslarna är dessutom väldigt stora som ni ser på bilden.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Indicaphenon innan trimning.
Rätt kraftig näringsbränna på den som sagt, men de otrevliga löven trimmades ändå bort.
De mindre budsen håller rätt hög klass de med.
Ingen high-yielder direkt. Tippar på runt 40g. Får tröst mig med kvalitéten.
“Say cheeeese!”
mums!!
Efter 8.5 veckor var det dags för en till. Den hade de smalaste löven och
längst mellan noderna. För mig såg den ut som en “sativapheno”, men
budsen blev riktigt täta i slutet och mogningsprocessen slog accelererade
verkligen.Den blev mycket mer sockrad än den första (indicaphenon) och luktar
mycket trevligare (söt, skunkig). Det som gör den här phenon extra
trevlig, är de lila/vinröda budsenTänkte dock börja med lite skördebilder på den andra EEMen. Den första
kapades någon vecka innan. EEM var en snabbväxande och relativt
snabblommande sativa. Den första fick en doft snarlik med Bubblegum.“Buds i budsen”. Fina små korkskruvar.
Cheese
Härliga färger. Det gula kommer visserligen från PH-problemen, men
tillsammans blir det rätt fint.
Budsen fick nästan samma färg som stammen.
En oslipad diamant (toppkolan)
Efter lite frisering
Ingen vits med att kasta småbudsen här inte.
Härliga bilder Vexed Ibland är det bra med lik i garderoben 😉 fast nu var det ju inget lik innan du gick loss med sekatören.
Fina friserade buds blev det också.
bill
Anonymous
Guest2010-01-16 at 19:02Schysst tråd, gillar dem maffiga frostiga budsen.
finfint! Tror jag blev lite kär i den där EEM damen haha…
Skitsnygga bilder … och buds!
När man inte kan odla själv är det som en slags blandning av tortyr och glädje att titta på andras bilder. Mest glädje, men lite tortyr
Gratulerar till skörden, hoppas det smakar! Blir det “bara” till att röka upp allt eller finns det någon bakdag, med målet att bli bakad, inplanerad?
Log in to reply.