Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Bildbanken Cheese & EEM [Uppdat. 6/3] – Allt skördat + Hash Making!

  • Anonymous

    Guest
    2009-12-21 at 01:11

    Gosiga buds du har då! :D

  • Vexed

    Member
    2009-12-21 at 22:54

    @rixkrim wrote:

    ser härligt ut som alltid mannen! :hippie:
    Måste dofta underbart vid detta lag ? Ser då ut som det mmmm :P
    Hur gick det med problemet du hade, Tycker dom ser ut att må prima fisken jag.

    Gods Speed

    Tack man! Aa det luktar ljuvligt. Inte alls den där unkna ostiga lukten de ska ha tyvärr, men desto fruktigare med mer och mer ananastoner :)

    Problemen har väl gått upp och ner. Jag köpte en ny påse riktig dolomitkalk som jag haft med i varje vattning den senaste tiden. De har inte tappat så mycket mer löv sen dess, så jag tror det kan ge lite effekt. De övriga symptomen verkar mer bero på vanlig näringsbrist. Läxan är ju helt klart att köra bra jord från början.

    Vesslan

    Gracias!

  • reaper

    Member
    2009-12-21 at 23:35

    Bra jobbat :love:

  • natureman

    Member
    2009-12-22 at 01:15

    mycket fint, big up från 021.

  • Snurres

    Member
    2009-12-25 at 00:46

    Tjena jag odlar också sex plantor dem är i vegg nu :)
    Undrar bara hur stort utrymme du har? hittade inte i tråden

  • Vexed

    Member
    2010-01-06 at 15:17

    Strawberry & natureman

    Tack som fan!

    Snurres

    Det är inte så stort, men räcker precis till 6st. eller 4 toppade. Om jag inte minns fel är det 50*80*195. Det finns en länk till min gamla odlingstråd postad i tråden någonstans. Rätt säker på att måtten står där.

  • Anonymous

    Guest
    2010-01-06 at 16:00

    När blir det att skörda då?

  • Vexed

    Member
    2010-01-06 at 16:04

    Sådäärrja! Efter 8.5 veckor var det dags för indicaphenon att gå under
    saxen. Jag har legat som en hök och studerat trichomerna på den den
    senaste veckan. Med c:a 20% “amber” och nästan alla övriga “milky” var
    det dags. Doften går i mörka jordiga toner och har inte alls något av den
    karakteristiska Cheese lukten. Det verkar vara en i princip ren
    Afghanpheno. Skörden blir ju ingenting att tala om, om man jämför med
    den tidigare odlingen, men jag tror rökat kommer bli mycket trevligare.
    Här kommer lite bilder från dagens äventyr..

    Samtliga har fått lite näringsbränna. Jag testade gränserna mot
    slutet och fick ganska kraftigt svar. Det skumma är att indicaphenon var
    den som reagerade kraftigast. Indicas brukar ju oftast klara av en hel
    del. Kanske berodde på att den var närmast slutet och inte växte så
    mycket längre. Sen kan man ju nästan tacka PH-problemen lite grann när
    man ser den här bilden. Jag har iaf sluppit trimma dem under själva
    odlingen.

    Hade ingen fiskelina kvar. Efter några minuters letande efter ett
    substitut hade en segrare korats – tandtråd
    :)

    Trodde indicaphenon skulle lämna ett stort tomrum, men de andra var rätt duktiga på att fläka ut sig.

    Favoritphenon – stora, kompakta, glittriga och fruktluktande (ananas)
    buds. Riktigt bra leaf/calyx ratio. Vad mer kan man begära?

    En annan trevlig pheno som börjar få lila toner i budsen. Den är
    dessutom den som luktar mest “cheesy”.

    En tredje “pheno”. Väldigt lik favoriten, men har en lite annorlunda
    doft. Kapslarna är dessutom väldigt stora som ni ser på bilden.

    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

    Indicaphenon innan trimning.

    Rätt kraftig näringsbränna på den som sagt, men de otrevliga löven trimmades ändå bort.

    De mindre budsen håller rätt hög klass de med.

    Ingen high-yielder direkt. Tippar på runt 40g. Får tröst mig med kvalitéten.

    “Say cheeeese!”

  • distorted

    Member
    2010-01-06 at 16:30

    mums!! :D

  • Vexed

    Member
    2010-01-16 at 18:03

    Efter 8.5 veckor var det dags för en till. Den hade de smalaste löven och
    längst mellan noderna. För mig såg den ut som en “sativapheno”, men
    budsen blev riktigt täta i slutet och mogningsprocessen slog accelererade
    verkligen.

    Den blev mycket mer sockrad än den första (indicaphenon) och luktar
    mycket trevligare (söt, skunkig). Det som gör den här phenon extra
    trevlig, är de lila/vinröda budsen :D

    Tänkte dock börja med lite skördebilder på den andra EEMen. Den första
    kapades någon vecka innan. EEM var en snabbväxande och relativt
    snabblommande sativa. Den första fick en doft snarlik med Bubblegum.

    “Buds i budsen”. Fina små korkskruvar.

    Cheese

    Härliga färger. Det gula kommer visserligen från PH-problemen, men
    tillsammans blir det rätt fint.

    Budsen fick nästan samma färg som stammen.

    En oslipad diamant (toppkolan)

    Efter lite frisering

    Ingen vits med att kasta småbudsen här inte.

  • billball420

    Member
    2010-01-16 at 18:18

    Härliga bilder Vexed :D Ibland är det bra med lik i garderoben 😉 fast nu var det ju inget lik innan du gick loss med sekatören.

    Fina friserade buds blev det också.

    bill

  • Anonymous

    Guest
    2010-01-16 at 19:02

    Schysst tråd, gillar dem maffiga frostiga budsen.

  • cthullu

    Member
    2010-01-16 at 20:46

    finfint! :) Tror jag blev lite kär i den där EEM damen haha…

  • baralillajag

    Member
    2010-01-16 at 23:18

    Skitsnygga bilder … och buds! :)

  • hank_moody

    Member
    2010-01-16 at 23:24

    När man inte kan odla själv är det som en slags blandning av tortyr och glädje att titta på andras bilder. Mest glädje, men lite tortyr ;)

    Gratulerar till skörden, hoppas det smakar! Blir det “bara” till att röka upp allt eller finns det någon bakdag, med målet att bli bakad, inplanerad? :D

Page 3 of 4

Log in to reply.