Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Coffeeshopen Cannabis Reference Bible (CRB)

 • Creator
  Discussion
 • #2418

  reaper
  Participant

  Hejsan,

  jag har en guide på ca 100 sidor men hög kvalitativt innehåll. Det är en guide om hur man anskaffar, odlar, skördar och förvarar cannabis. I guiden tas det upp en rad olika tenkiker så som SOG, SCROG, Hydroponics och information om lysrör, HPS etc. Guiden innehåller även en hel del bilder.

  Det är helt klart den mest kompletta guiden som jag har fått tag på hitintills. Jag har pratat med ansvariga här på swecan, och det är okej med swecan att guiden läggs upp på swecan-servern.

  Det var murk här på swecan, som satte ihop guiden och han/hon verkade tappa sugen lite på slutet. Så innan den läggs upp för allmänheten så vill jag ha hjälp med korekturläsning av texten. Vissa saker har jag heller ingen egen erfarenhet av (så som t.ex. hydroponics) och skulle vilja ha hjälp av någon som vet om sådant dära, så att man kan vara säker på att det som står i guiden verkligen är korrekt.

  Om du är intresserad av att hjälpa till med att korekturläsa CRB-guiden så skriv ett email eller PM till mig. Jag kommer då att skicka en word-fil som du kan göra ändringar i. Sedan skicka du tillbaks word-filen till mig och jag inför ändringarna i orginalet.

  – tack för hjälpen, orangery.

Log in to reply.