Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Cannabisodling Blackjack strain, erfarenhet?

 • Creator
  Discussion
 • #59299

  mybuddies420
  Participant

  Tja alla buddies!

  Jag har en fråga angående blackjack strain. Just nu mår den prima ballerina under en MarsHydro 400W LED. I början användes en HPS, men eftersom jag älskar att göra saker på riktigt så inhandlade jag en brutal LED-lampa så flickorna ska må på topp.

  Dessa strains växer väldigt sakta, dom har vart dvärgar över 5 veckor nu. Jag undrar när är det läge att switcha över dem på blom? Är det någon som har erfarenhet av dem? För mina lemon har tvingats stanna i växten lite då dem hade växt under en längre period innan BJ’s tittade in i tältet.

  Tacksam för svar!

 • Author
  Replies
 • #616623

  bumbi190
  Member

  Tjena!
  Jag odlar 4st Black Jack nu och dom är i vecka 5 och slog om dom till 12/12 igår dom växer så det knakar har scroogat dom nu på 40cm höjd och har dom under en 250w hps i cocos. Bara min andra grow men gillar denna strainen än så länge eftersom den växer så snabbt är så hälsosam även fast jag inte fått till bra ECen ända gång sedan frö, bor i spanien så har fett hårt vatten här 8)
  Hur gick det med din skörd hur mycket fick du ut? :)

 • #616624

  Tja,

  Jo dom klarade sig fint fint, men var tvungen att avbryta hela processen då en viss brud råkade tappa en hink med vatten och oroade mig för vattenskador på golvet under tältet. Så jag fick skörda en månad innan det var färdigt.
  Fick ut ca 250g efter ca 1,5 veckas torkning (målet var det dubbla – 1g till 1,5g/watt), strainen torkas riktigt fort, den var riktigt nice, den har en stark och koncentrerad lukt.

  Oroa dig inte så mycket för EC-värden, dem är viktigare att hålla koll på under en hydro odling.

  * Kör näring två gånger enligt schemat, sen kör du en gång rejält med vatten (utan näring) och upprepar det, 1-2 veckor innan skörd kör du endast med vatten. På det sättet sköljer du näringen som är i jorden och får stabila PH-värden.

  Vattnet hade jag separat i en stor dunk med två syrepumpar, vet ej om det gjorde någon skillnad då jag startade odlingen på det sättet, men tyckte det var en bra idé.
  Skaffa Air Pot krukor bästa investeringen nånsin, dom måste man vattna med rejält med vatten, hellre för mycket än för lite då krukorna är anpassade för det =)

  Lycka till där ute i värmen! =)

Log in to reply.