• funk-doctor-spock

  Member
  2002-08-19 at 18:03

  Blueberry måste man prova.

 • reaper

  Member
  2002-08-20 at 14:19

  Är det det bara blueberry och chronic som man bör prova?! 😥

 • reaper

  Member
  2002-08-20 at 19:13

  Det är ju mycket en smaksak men om man gillar ett ganska klart och skönt rus som ger en ett flin i andsiktet och gör en ganska uppåt men samtidigt är avkopplande och inte nojande så kan jag föreslå Durban Poison,vill man ha ett nedåtrus så kraftigt och tröttande så det är mest användbart som sömnmedel så föreslår jag ren Afghan,vill man gå en mellanväg skall Oasis vara bra och vill man en riktig rejäl uppåteffekt skall Cinderella99 vara en höjdare.

  Det är olika från person till person,det bästa är nog att besluta sej för om man vill upp eller ner och sedan kolla upp hur respektive strain är att odla.

  Både Durban Poison och Oasis skall vara lättodlade och ge hyfsat stor skörd.

  Mazar ger ett skönt rus som är relativt ner och avkopplande men den växer och mognar otroligt sakta,knappast värt det.

 • yogi

  Member
  2002-08-20 at 20:46

  Potman har en hel del poänger här ovan men jag måste nog säga att mina erfarenheter av Mazar är väldigt goda. En _mycket_ tålig planta med ett i mitt tycke perfekt couchlock rus, underbar lukt och mycket förlåtande att odla. Buskig och kompakt, blommar på 60 dgr.

  Min personliga favorit just nu är ändå Bubblegum. 50/50 indica/sativa med en underbar smak och faktiskt en doft av tuggummi. Ruset är upplyftande utan att bli stressigt, du blir “klar” i skallen snarare än seg. Mer hög än stenad. Kanske ngt svårodlad, inget för nybörjaren och yieldar runt medel, kanske ngt under.

  Oasis är tha bomb. En perfekt indica som funkar i alla lägen. Har odlat den i flera omgångar och aldrig blivt besviken. Det har sagts förut men, det är en perfekt nybörjarplanta. Yieldar klart över medel och svår att misslyckas med. Dessutom finns den som feminiserade frön om man vill det.

  Blueberry måste jag säga var en besvikelse. Ingen blåfärg, ingen blåbärslukt, bara en slägga i skallen i 1,5 – 2 timmar. Stonerweed rakt av.

 • reaper

  Member
  2002-08-21 at 08:45

  Yogi

  Blueberry måste jag säga var en besvikelse. Ingen blåfärg, ingen blåbärslukt, bara en slägga i skallen i 1,5 – 2 timmar. Stonerweed rakt av.

  Beror inte lite på varifrån man köper dom?
  Var skaffade du din Bubblegum?

 • yogi

  Member
  2002-08-21 at 11:20

  Beror inte lite på varifrån man köper dom?
  Var skaffade du din Bubblegum?

  Det är möjligt. Min BB var Blue Mystic från Nirvana. Förmodligen är DPs BB överlägsen. Å andra sidan har Nirvanas fått en hel del goda omdömen på tex Overgrow.

  Bubblegummen var även den från Nirvana, men nästa gång blir det nog Bogbubble eller Bogglegum från Bogseeds.

  http://www.seedsdirect.to/cgi/callstock.pl?breeder=Bog_Seeds

 • reaper

  Member
  2002-08-22 at 19:16

  Va! luktar bubblegum bubbelgum!?…..grymt som faan!

  Att börja med “BB” kan det verkligen vara så svårt första gången! (?)

  tack endå för alla tips!!!

  8)

Log in to reply.