• Aktivism?

  Posted by reaper on 2002-11-17 at 23:41

  Josef_K,

  har ju i stadagarna för Umeå, skrivit att vi även skall prata lite aktivism. Är det någon som har några planer på aktivism?

  Vad jag vet så är det rätt många här i Umeå som odlar sitt eget gräs. Bara lilla jag vet nog om minst 5 stycken, trots att jag alltså aldrig ens diskuterar mitt intresse med någon. Jag vet även minst 2-3 stycken till som vill börja odla. Nu vet jag ju inte hur många av dessa som är intresserade av att registrera sig på swecan, eller ens ifall de redan är det; men jag tror ändå att det är flera som inte vet om att swecan finns.

  Skulle vi inte kunna göra en mindre flygbladskampanj eller något sådant? Typ: – “Vill du odla din egen cannabis? Besök http://www.swecan.org och lär dig allting du behöver veta!”

  Man skulle även kunna skriva dit en lite mer politisk text där man visar på att det är bättre att man odlar sin egen cannabis än att ens pengar går till den krimella världen.

  Vad säger ni?

  Josef_K: Vad säger swecan-ledningen om sådan här lokal aktivism? Måste man få MrYs godkännande innan man skriver dit swecan web adressen?

  Ett svenskt cannabisforum

  replied 20 years, 10 months ago 2 Members · 2 Replies
 • 2 Replies
 • josef_k

  Member
  2002-11-17 at 23:49

  Nej, att dela ut flygblad är helt OK, och en av anledningarna till att de lokala forumen finns. Sprid på bara!
  Det där med underskriften är att man inte får skicka iväg någonting med organisationens namn till någon. T.ex. får du inte skriva en insändare i VK med signaturen http://www.swecan.org, men däremot så får du skriva “namn namn, medlem i http://www.swecan.org“..

  Ett svenskt cannabisforum

 • reaper

  Member
  2002-11-18 at 00:32

  Härligt att se att du också nattsuddar. Har du lust att sätta upp lite flygblad?