Ett svenskt cannabisforum › Forums › Universitetet – Cannabisodling › U| Skörd, torkning, förvaring och haschtillverkning › acetonhasch på mögliga budds ?
acetonhasch på mögliga budds ?
Posted by reaper on 2008-08-20 at 12:12Kan man göra acetonhasch på mögliga budds ? o sen rökat utan att dö ? jag e röksugen
replied 15 years, 7 months ago 5 Members · 8 Replies- 8 Replies
Klart du kan, men om du har riktiga buds som råkat mögla skulle jag röka dom ändå.. Men rök inte mögel varje dag bara..
Skulle försöka ta ut trichomerna utan aceton.
Och det är du säker på? hört att man kan få lunginflamation o grejjer av mindre mängder mögel, ja pallar juh inte dö o grejjer, men rök sugen är jag
@Rastafari wrote:
Och det är du säker på? hört att man kan få lunginflamation o grejjer av mindre mängder mögel, ja pallar juh inte dö o grejjer, men rök sugen är jag
Jag åt mögelost idag, mår hur bra som helst. Men seriöst skulle jag nog börja nojja så ruset skulle bli jobbigt om jag rökte mögelbuds, har sett en dokumentär om mögel och sporer ner i lungorna kan knappast vara en höjdare, alla sporer förbränns knappast..
Jag har gjort acetonolja av mögelskadat, blev rejält mycket å, och grymt bra..
@Maskin_Nr_9 wrote:
Klart du kan, men om du har riktiga buds som råkat mögla skulle jag röka dom ändå.. Men rök inte mögel varje dag bara..
Skulle försöka ta ut trichomerna utan aceton.
Jag råkade själv ut för mögel för länge sedan. Jag satt i timmar och sökte efter fakta om huruvida det var lugnt att köra aceton, butan, bubblebags eller liknande för att få en ren produkt. Då detta hände fanns Overgrow, dvs. mycket fakta. Inte ens där fann jag svar. Meningarna var delade ang. ifall sporer kunde följa med till slutprodukten. Så mitt råd är helt enkelt; släng skiten. Sporer i lungorna kan gå riktigt illa. Inget rus i världen är värt det. Om du inte är beredd att göra dig av med grejerna tycker jag du ska söka lite efter om du kan använda det i bak/mat eller liknande istället.
bak/mat eller liknande istället
Tack de va smart, de borde juh helt klart funka
hej är utbildad inom mikrobiologi, och enligt vad jag fått lära mig angående livsmedelshantering så dör de vanligaste bakterier runt 70 grader celcius, men det finns värstingar som kallas sporbildandes som klara upp till 120 grader innan det dör, så mitt tips är att pastörisera det innan du ens tänker tanken på att använda det. dvs upphettar till minst 75 grader i 1minut sen svalna av och sen lika dant igen. då bör svampen (möglet dö) och vara ofarligt.
dock så lär du ju hinna förbränna en stor del av thc:n men di borde kunna använda det säkert om du har det i matlagnign efteråt.http://www.kvp.se/nyheter/1.1295333/greps-pa-soptippen-med-moglig-cannabis
När t o m industriodlare(profitörer) slänger 4.5 kilo ganja pga mögel är det nog inte något att hänga i julgran..
Rök inte mögligt gräs! ❗
Det är inte värt det om det så vore det sista gräset på jorden.
Röken i sig är nog inte farlig för vid förbränningstemperaturen så dör möglet _MEN_ det är en stor risk att oförbrända mögelsporer följer med och hamnar i lungorna när röken inhaleras.
Några av de otrevligheter som kan drabba den med elakt mögel i lungorna:
• Andningssvikt / astma
• Influensaliknande symptom / huvudvärk
• Näsblod / Blödningar i lungorna
• Neurologiska störningar
• Hallucinationer / vanföreställningar
• DödenDet finns ungeför 200 olika sorters mögel som är obotligt dödliga.
Det går att rena gräs från mögel med “is-hasch/bubblebags-metoden”. Det är i varje fall det rådet de ger på medicinska marijuanasiter till fattiga patienter som inte har annat val. Möglet flyter och filtreras bort tillsammans med växtmaterialet i processen. Skölj slutresultatet några extra gånger för att säkerställa att allt är borta och glöm inte att använda andningsskydd när det mögliga gräset hanteras
Att i sammanhanget jämföra med mögelost är så dumt att jag inte ens orkar kommentera det. Någon annan kommer säkert att posta inlägg och påstå att de har rökt mögligt gräs och att det inte hände något, fast det säger de som spelat rysk roluett och överlevt också… 🙄
Log in to reply.