Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Coffeeshopen Svenska coffe-shops före 2013? Reply To: Svenska coffe-shops före 2013?

  • cthullu

    Member
    2012-07-09 at 08:37

    det skapas aldrig energi någonsin i universum.

    Det OMVANDLAS mer energi ju längre en sten faller / sjunker. korrekt.

    det du inte fattar är att återställa vikten till sin ursprungsstatus (få upp den igen) måste du OMVANDLA tillbaks precis lika mycket energi.

    Sen har alla system i praktiken energiförluster stora, så i teorin ger processen exakt 0 energi om du ser till hela processcykeln och i praktiken förlorar du massor energi.

    Det handlar om tryck och höjd FÖRÄNDRINGAR, så det spelar ingen roll på vilken höjd/djup då startar, återställer du något till samma läge har du förbrukat minst lika mycket energi som du fått och totalsumman blir noll i teorin och kraftigt negativ i praktiken -> du gör en energiförlust.

    Förutom de lite mer teoretiska grundläggande energilagarna jag just talade om åter igen så har du flera fel i dina antaganden som lätt kan verifiera i praktiken.
    Det finns en anledning att ingen av alla tusentals som försökt har lyckats under fler hundra år. Du är oerhört naiv om du tror att du med din faktiskt mycket bristfälliga kunskap skulle lyckas kläcka fram något bara sådär.