Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Coffeeshopen Odla på en Ö Reply To: Odla på en Ö

  • nolltv

    Guest
    2011-12-13 at 20:36

    Jag talar utav de egna erfarenheterna jag har, det är mycket möjligt att man kan få ut fett mycket mer. Som jag nämnde tidigare hade jag en strain med låg yield plus att de inte hade tillgång till så mycket näring.

    Småkryp är vad jag vet inga problem, de problemen som jag tror är de värsta är människor, sniglar, rådjur och annat vilt. smykryp är nog inga problem.

    Det där med mitt att mitt ställe blev upptäckt gick till på följande sätt:
    Jag hade odlat 5 st lowryder #2, helt ok odling och jag blev nöjd med tanke på omständigheterna skörd och torkning gick bra. Dock hade jag 10 st freebies hindukushXc99 varav 7 grodde, 4 hanar 3 honor. Jag förväntade mig inget av de för de blev planterade för sent in på sommaren. Men tyckte det kunde vara lite kul ändå. När de väl börjat blomma var det nästan höst och jag tänkte dra och cutta dem för det blev snart frost på nätterna.

    Av en slump så hittade en kompis en bild på nån random killes vägg på facebook som han länkade. Det var en bild på min planta. .
    Han hade varit ute och jagat eller nått piss och hade upptäckt mitt vad jag trodde oupptäckbara ställe. Han hade ringt polisen etc. Nån månad senare gick jag o några polare (De visste att jag odla men inte var, jag berätta stället när jag inte kunde använda det igen) dit för att checka och varje liten grej var bortplockad.

    Dock rätt kul att de hittade 5 st spannar med en hyfsat tjock stam i varje spann, tråkigt att de missade den riktiga odlingen med typ en månad.