• purple_haze

    Member
    2008-12-29 at 04:18

    En av gws, ca 3 veckor

    [img=http://img123.imageshack.us/img123/3998/hpim2023bq3.th.jpg]
    En av Trainwrecken ca 3 veckor

    Plantorna en vecka in på blom.

    Trainwrecken, 6 veckor efter dom grott. Lät dom vegga ganska exakt 4 veckor. TW plantorna är väl här i snitt runt 70cm. Både tw och gws växer väldigt mycket på höjden. Gws är dock betydligt tätare mellan grenarna, medans tw´n är lite stretchigare.

    Ca 2 och en halv vecka i blom. Trainwrecken är dom längre plantorna till vänster i bild. Skall också säga att inga plantor är topade. Bra eller dåligt, men jag låter det vara så iaf. TW är lite långsammare att komma igång med budsen.

    En av gws, ca 3 veckor in i blom. Nu börjar budsen tillväxt märkas rejält. Tyvärr lite dålig bildkvalite, då jag plåtat med mobilen.

    En liten översikt över mitt odlingsutrymme.Armaturerna är Philips med glasinkapsling. Har laborerat lite med fläktkylningar, därav dom lite märkliga modifieringarna. Belysningen bestod till dagen innan denna bild av 2st 400w, men efter att en lampa pajja så har jag 2st 250w och 400w i mitten. Vet inte hur det kommer att påverka och lurar på att hastköpa en 600w och eventuellt ha kvar 250wattarna.Lamporna hänger så dom ger maximal täckning över plantorna, ca 0,7kvm. Under veggen så hade jag en 400watt MH lampa.Värmen funkar hyfsat nu under vintern. Ser väl lite skumt ut att fönstret i lägenheten jämt är på vädring, även vid minus grader på utsidan.

    Följer upp om några veckor och hoppas få lite bättre pics på budsen.

    purple_haze[/img]