• reaper

    Member
    2003-10-08 at 23:41

    Nu var det ju iofs snart ett år sedan denna posten startades.

  • reaper

    Member
    2003-10-09 at 19:41

    Nu har jag rökt i ca 1 år. Det jag kom fram till var att jag var ovan vid cannabis ruset, vilket resulterade i att jag blev nojjig som gjorde att jag spydde. Jag rökte säkert för mycket vissa gånger också.

    Men det jag kan säga till folk som har samma problem som jag hade är att man ska ta det lugnt, vilket jag inte alltid gjorde. 😉

  • Trestor

    Member
    2003-10-09 at 23:31

    *ger manlybarbaradeluxe ett massivt spöstraff för uppdragning av museitråd*

    Jag trodde ju den var från oktober i år… argh.

  • reaper

    Member
    2003-10-12 at 10:29

    Vi satt och rökte igår, jag, en till och så en “virgin”. Anyway, vi blev riktigt stenade :wacko: , men Virgin sa att han iofs kände av det men inte mer än att han kände sig lite mer avslappnad än vanligt.

    Tillslut märktes det att han inte mådde riktigt bra och han sa också att han mådde illa och till slut var det dags för honom att spy.
    Sen sa han att det var lungt, att han mådde bra, men att han inte kände av nånting av gräset längre.
    Ett tag senare låg vi och glodde på film och både jag och den andra killen trodde att Virgin somnat, men det visade sig att han var vaken, men inte pallade av att varken titta eller röra på sig eftersom han då skulle bli så illamående att han spydde igen! Jag frågade om han var säker på att han inte kände av det han rökt, men han bedyrade att förutom att han mådde skitdåligt så kände han inte av nånting!

    Jag har iofs aldrig själv varit med om att må illa när jag rökt, inte ens när jag rökt riktigt stora mängder (eller så minns jag det bara inte… 😉 ), men jag har hört om folk som gjort det, som upplevt att världen snurrat etc.
    Det som förbryllar mig är att han sa sig inte känna av det minsta lilla, ändå spydde han! :? Kan det vara för att han svalde rök?! Han är inte rökare i normala fall, men vi rostade tobaken ordentligt så nån nickokick fick han inte…..

    Känns ju lite trist om hans första ordentliga möte med cannabis är negativt, särskillt när det är JAG som varit hans Fadder :(

  • Weasel

    Member
    2003-10-12 at 12:33

    Det är just det här felet nybörjar st0ners gör,Ni stressar i er gräs.
    Ta det lugnt första gångerna ni röker börja med tex,0,1g och öka med 0,1g varrannan gång.

    Ett tips är att göra ett litet schema så ni håller reda på vart ni är tex. 20 Jointar under xx antal dagar ,start punkt 0,1g slutpunkt 1G eller mer beroende på hur “härdad” du blivit.

    Det är vikltigt att man tar det lugnt första gångerna man röker ,Stressar man så kan man få dåliga trippar och bli rädd för CB.

  • Travis_Bickle

    Member
    2003-10-12 at 22:45

    Får man “the munchies” kan man även äta fetmycket utan att bli mätt, och när det börjar släppa kanske man inser att det inte var en så bra idé att trycka i sig tre Pringles-rör…

    Usch! Pringles chips är ju rena rama kräkmedlet, mår illa jag bara tänker på dom.

    Sensmoral: Ät inte Pringles-chips!

  • Weasel

    Member
    2003-10-13 at 04:58

    Pizza är jäkligt gott när man har munchies,det måste ni väll hålla med om? :)

  • reaper

    Member
    2003-10-13 at 06:53

    Yesss man, vad hade du i hemkunskap Smokesalot?

    0,5 L vatten, 25 g jäst, mjöl, socker, salt, olivolja
    Låt kalljäsa i kyl 1½ h – 2 h

    koka 1 burk krossade tomater med ½ buljontärning, ½ msk socker, salt, peppar och några gram hasch/gräs.

    Värm ugnen till 200 grader, med plåtar i ❗

    Kavla ut degarana på och lägg VARMA plåtar (då blir botten krispig)
    på med tomatsås-speziale, färsk mozzalella.

    Grädda tills det är klart. Lägg på stora skivor Parmaskinka och färsk basilika. :love:

    Sätt dig i soffan och gör ingenting de närmaste sex timmarna. :crazy:

    Jag vet, detta skulle passa bättre under “munchies”, men jag kunde inte motstå.

  • Weasel

    Member
    2003-10-13 at 07:06

    @Big_Budda wrote:

    Yesss man, vad hade du i hemkunskap Smokesalot?

    0,5 L vatten, 25 g jäst, mjöl, socker, salt, olivolja
    Låt kalljäsa i kyl 1½ h – 2 h

    koka 1 burk krossade tomater med ½ buljontärning, ½ msk socker, salt, peppar och några gram hasch/gräs.

    Värm ugnen till 200 grader, med plåtar i ❗

    Kavla ut degarana på och lägg VARMA plåtar (då blir botten krispig)
    på med tomatsås-speziale, färsk mozzalella.

    Grädda tills det är klart. Lägg på stora skivor Parmaskinka och färsk basilika. :love:

    Sätt dig i soffan och gör ingenting de närmaste sex timmarna. :crazy:

    Jag vet, detta skulle passa bättre under “munchies”, men jag kunde inte motstå.

    Jag funderar på att ta ett jobb som kock 😉

  • reaper

    Member
    2003-10-13 at 09:41

    Vi kanske borde starta restaurant ihop…

    såg ett ställe i Paris som hette “The no problemo chill-out café”, vad tror du om det namnet? 😆

  • Weasel

    Member
    2003-10-13 at 09:47

    Hehe..hmm jag väntar nog tills Cannabis blir legalt och startar en CoffeShop-Restaurant 😆

  • Trestor

    Member
    2003-10-13 at 22:53

  • underdog

    Member
    2003-10-14 at 08:29

    jag mår illa av tobak och standardhasch..

  • PapaiNoel

    Member
    2005-05-22 at 21:41

    Det måste vara individuella variationer. Jag har rökt i 13 år och aldrig spytt av cb. Och jag snålar inte är jag meckar.

  • Salba

    Member
    2005-08-01 at 16:02

    hmm jag har endast spytt om jag varit full samtidigt!

    Annars så meckar du bra PapaiNoel. Bra att inte snåla!
    …och då har jag rökt i sju år.

    I’m the king of the flaming backflip!

Page 2 of 3

Log in to reply.