• wayne

    Member
    2010-01-30 at 09:05

    Tack för det lilla baktipset där!

    Jag har testat att doppa buds i smör och sedan i honung, några omgångar. Det smakade dock förjävla äckligt. Var tvungen att slänga det jag inte pallade äta upp. Färska buds däremot kan vara ganska så gott faktiskt, så din idé låter ganska bra. Jag gillar i och för sig inte friterade saker men det där måste jag testa.

  • reaper

    Member
    2010-02-09 at 21:01

    Greetings!
    Hej, var och hälsade på en av Distorteds trådar och såg ett behov: Fat för fyrkantiga krukor i små utrymmen, 1-7L.
    “Köttbrickor” i svart plast, räfflade i botten, höga sidor och hållbara. En del jag har är 2 år och fungerar.
    Den stora L.B.H= 220x170x55 mm. Mitten 195x145x50 och den lilla 180x135x20.
    En fördel är att dom är lättflyttade, har du drippers kan man håla & luta lite för avrinning. Köp kött från frigående djur!

    Såg en Rolig Rulle: The Good. The Bad. The Weird.
    Japansk Western finns på Trampa Fel.

    Lite ostkanter/bitar är aldrig fel. Oliver/olja osv om man har. Syllt eller frukt går lika bra, lite bröd eller kex.

    Må nu.

Page 3 of 3

Log in to reply.