Ett svenskt cannabisforum › Forums › Coffeeshopen › Bildbanken › Durban Poison 600w HPS – Skördat
kul att se att de repat sig så bra, ser ju hur bra ut som helst nu!!
Ville bara visa hur jag tagit sticklingar. tagit förut men 7 av 7 dog.
De 7 satte jag i jord med påse över.
När jag gjorde så här så har min första börjat få rötter.Ta en gren (gjordes under blom med båda)
Kapa det överblivna under vatten 45 graders snitt
Sedan så snittades grenen rakt över och delades lite innan den sattes ner i vattnet (med lite näring)
Så här ser den ut klar för återveggning och rotning
Här har vi även den äldre sticklingen som börjar få lite mer rötter
Dessa återveggas med 24 timmars ljus under 72w Lysrör
dem kommer bli riktigt fina, mina durbans täcktes hela stammen med buddingar fett nice
@weedpuff wrote:
dem kommer bli riktigt fina, mina durbans täcktes hela stammen med buddingar fett nice
hoppas de fetar till sig, väldigt små plantor detta. . . om man får många frön blir det nog ganska många jag ska sätta.
om man tittar på thai sticksen jag sätter så är roten redan större på dem än på min största dp, skumt
Sista bilden från denna skörd. Men frön är på Gång. och hoppas de kan gro.
Kommer spara de frön jag får i en burk (medicin burk med fuktuppfångare i locket?) i kyllskåp och testa att gro några om en vecka för att se.Kommer skördas med en veckas mellanrum, i morgon är den första skörden egentligen men skördade idag.
Kommer inte lägga upp några hela bilder, eller bilder på alla buddar när de är kurerade, jag kommer även ej att sälja någonting.
Härlig bild i 100%
Grattis till fina barn.
bill
@billball420 wrote:
Härlig bild i 100%
Grattis till fina barn.
bill
tack tack! Just denna skall skördas sist, alltså om fyra veckor
(tar i steg för att testa hur långt de bör gå för bästa resultat)
Den första blommade i 9 veckorhärligt härligt! första skörden någonsin är ju helig!!
Njut ordentligt… och tjyvrök inte allt innan den är ordentligt torkad/kurerad!
Misstänker att du inte kommer kunna låta bli, vet hur det är,
Så om du måste… absolut bästa metoden enligt mig för snabb tork och faktiskt någon slags snabbkurering, man kanske kan kalla det för ångkurering(?):1) Tag en burk med lock
2) Lägg papper i botten, fukta hyffsat ordentligt men inte aldeles blött.
3) Lägg en bud eller en liten nypa ovanpå
4) Spänn ett papper ovanpå burken
5) På med locket men lämna en liten öppningSätt mircron på absolut lägsta upptiningseffekt,
börja försiktigt, kanske 20-40 sekunder eller så. Så fort du känner lukten stäng av och vänta någon minut. Upprepa 6-10 ggr eller så. Vätan ur budden och fuktade
pappret kommer gå ur och delvis sugas upp av pappret ovanpå, delvis gå ut i luften. När pappret är i princip torrt och budden ser väldigt skrumpen ut är det
nästan klart. Ta ut lägg den i öppna luften så länge du klarar att vänta, helst
minst en timme.Detta funkar iaf jättebra för mig (därför jag alltid påstår att microtorkning är
mycket bättre än t.ex. ugnstorkning där man får äckligt röka)Tappar en hel del smak, men är mycket len och fin att röka.
Edit: lite förtydliganden av metoden.
@cthullu wrote:
härligt härligt! första skörden någonsin är ju helig!!
Njut ordentligt… och tjyvrök inte allt innan den är ordentligt torkad/kurerad!
Misstänker att du inte kommer kunna låta bli, vet hur det är,
Så om du måste… absolut bästa metoden enligt mig för snabb tork och faktiskt någon slags snabbkurering, man kanske kan kalla det för ångkurering(?):1) Tag en burk med lock
2) Lägg papper i botten, fukta hyffsat ordentligt men inte aldeles blött.
3) Lägg en bud eller en liten nypa ovanpå
4) Spänn ett papper ovanpå burken
5) På med locket men lämna en liten öppningSätt mircron på absolut lägsta upptiningseffekt,
börja försiktigt, kanske 20-40 sekunder eller så. Så fort du känner lukten stäng av och vänta någon minut. Upprepa 6-10 ggr eller så. Vätan ur budden och fuktade
pappret kommer gå ur och delvis sugas upp av pappret ovanpå, delvis gå ut i luften. När pappret är i princip torrt och budden ser väldigt skrumpen ut är det
nästan klart. Ta ut lägg den i öppna luften så länge du klarar att vänta, helst
minst en timme.Detta funkar iaf jättebra för mig (därför jag alltid påstår att microtorkning är
mycket bättre än t.ex. ugnstorkning där man får äckligt röka)Tappar en hel del smak, men är mycket len och fin att röka.
Edit: lite förtydliganden av metoden.
Jo nog vill man testa men ska vänta tills det kurerat några dygn isf
Vill passa på att tacka alla för all hjälp speciellt cthullu
Nu vågar man testa saker och experiemtera och på nått sätt ändå hålla allt i rullning.Det måste vara en härlig känsla. Jag är glad för din skull. Själv får jag vänta till mellan Jul & Nyår, då jag hoppas jag kan ta hem den första lilla skörden.
Hoppas det kommer att smaka gott, franke
bill
@billball420 wrote:
Det måste vara en härlig känsla. Jag är glad för din skull. Själv får jag vänta till mellan Jul & Nyår, då jag hoppas jag kan ta hem den första lilla skörden.
Hoppas det kommer att smaka gott, franke
bill
Aldrig kliat i fingrarna som nu, vill att det ska vara kurerat och klart så man får röka lite kvalitet
Det är kul med skörd, specielt när man vet att man har annat på upptåg som förhoppningsvis ska skördas när durbanerna har lite grönt kvar att puffa på
Smaka hoppas jag med, orolig att det ska vara dåligt bara ingen som kan svara på det och jag är inte den människan iaf
friska och fina plantor där håll fingrarna i styr nu ^^
Log in to reply.