Ett svenskt cannabisforum › Forums › Coffeeshopen › Munchies › Dagens munchies tips!
- Kooks wrote:jag gjorde och mina polare gjorde en som var god då men man vart jävligt äcklad dagen efter våfflor med nutella, spagetti på de och köttbullar och ketchup varvat mellan våfflorna
Det var nog det vidrigaste jag har hört. Men props till exprimentslustan!
Igår kväll nöjde jag mig med vaniljglass och jordgubbssylt. - Puffpuff wrote:För er som inte redan snubblat över denna smaksensation.
Kanelgifflar med Marabou daim mölkchoklad.
Jag gjorde så att jag tog 1 ruta och tryckte in i bullen, helt sjukt gott.
Är lika med:
Funkar säkert bra med valfri choklad, men har inte testat någon annan combo ännu.
Så om någon gör det,
kan ni väll berätta om det var att rekommendera.Du får mitt medhåll i detta. Gifflar är det ultimata. Choklad till det är helt perfekt, förutsatt att man har mjölk också. Tips är att testa o bre nutella på gifflarna och ha sedan ett glas iskall mjölk till det. Perfekt!
helt sjukt underbar munch sätter smaksinnet ur balans kan inte sluta äta och man blir förbannad över att de tar slut och att skiten kostar 50 spänn för några skedar glass 👿
Marabou amigo är gott som satans också
Måste bara göra er uppmärksamma på dom nya kanelgifflarna i påse ni vet dom mini. Finns nu som mini lussekatter alltså jag bara dööör. 1,5 liter mellanmjölk o en påse giffel-katter o kvällen e räddad!
På Aldi i Rotterddam har dom nått som liknar en liten prinsesstårta i ett dammsugare skal. Jävligt goda.
Nått annat som är gott är chocklad mjölk med vanlig mjölk och cornflakes.sadowy jag håller med om Marabou Amigo.
Peace
Gifflar och mjölk är de bästa
såhär i juletider :
1 lussebulle
smör
2-4 biter tobleroneHacka tobleronen.
Stoppa lussebullen i micorn i ca. 30 sekunder, skär den sedan på mitten och bred på rikligt med smör, strö sen på ditt toblerone smul !och nu, tillfredställ dina munchies !
majs och några stora klickar pesto. rör runt å mugga i dig.enkelt snabbt o tvärgött
som efter rätt kan man ta en bit dubbelnougat och en bit digestive kex samtidigt. mumsHemgjorda hamburgare.
Avslutas med en bit kladdkaka som efterrätt.Vart korv, ägg, bacon och potatis i en enda röra igår Smarrigt!
Färsk pasta med kräftsås:
Färsk pasta, koka.
En burk saffran/tomat creme fraiche, arla tror jag det är som tillhandahåller den. En kruka dill och en burk kräftstjärtar.
Koka upp creme fraichen med lite mjölk för att späda lite, grädde funkar också. Hacka dillen, tycker man om dill så ta hela krukan annars räcker halva gott och väl. Tillsätt dillen, smaka av med salt, peppar och lite cayennepeppar.
När pastan är klar, tjoppa i kräftorna i såsen och ät. Koka inte kräftorna med såsen då får de gummiaktig konsistens.
Det låter svårare än vad det är, om man kör färsk pasta så tar det max tio minuter.
God munch!
tror nog att makaroner kokt i grösaksbuljong kan vara riktigt gott!!
är inte så mycket för sötsaker när är hög..
Log in to reply.