Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Munchies Cannabutter, vad tar bort bi-smaken av gräs?

  • higherthangod

    Member
    2011-04-01 at 09:12

    Om man blandar smöret med mörk choklad, vi snackar om 80% och uppåt, så slår det mycket bättre.
    Det är sker en kemisk reaktion när den mörka chokladen och THC:n kombineras nere i magsäcken.
    Vetenskapligt bevisat. Peace! 8)

  • honeyb

    Member
    2011-04-03 at 10:26

    @HigherThanGod wrote:

    Om man blandar smöret med mörk choklad, vi snackar om 80% och uppåt, så slår det mycket bättre.
    Det är sker en kemisk reaktion när den mörka chokladen och THC:n kombineras nere i magsäcken.
    Vetenskapligt bevisat. Peace! 8)

    Det ska man nog göra isåfall. För mörk choklad har mer beska som förhoppningsvis tar bort klorofyll smaken. Plus vattenkurera skiten. Nej fy fan, det var nästintill omöjligt att få i sig när man gjorde som jag gjorde.

  • hank_moody

    Member
    2011-04-03 at 12:20

    Jag tycker inte att choklad hjälper mot cannabissmaken, snarare framhäver den jordigheten ännu mer. Jag har en idé om att göra pesto med mycket peppar och chili och ha välkurerat (vattenkurerat?) gräs i det, för att äta med t.ex. pasta. Ska prova nästa gång jag kommer över en näve.
    Just vattenkurerat gräs smakar otroligt lite jämfört med hasch och vanligt gräs. Så det är nog melodin.

  • friggs

    Member
    2011-04-03 at 13:36

    Carlses Cannabischoklad är helt okej.
    Go pro: https://swecan.org//viewtopic.php?t=8606

  • silver

    Member
    2011-04-03 at 14:08

    Honey oil är det som funkar bäst tycker jag,potensen är ju odiskutabel så du behöver väldigt lite.

    Mycket av dom obehagliga smakerna och dofterna försvinner vid tillverkningen av oljan.
    Oljan funkar direkt i en kopp the med lite kardemumma som döljer det sista av
    ev.bismaker.

    Silver

  • drugsarewrong

    Member
    2011-06-03 at 17:04

    Gud vad jag kommer ihåg kladdkakan jag gjorde på smör av 2 st shortrider hanar från min första odling.

    Aldrig i mitt liv, och jag skojjar inte, har jag kämpat så hårt med att få i mig något. Det var så groteskt äckligt att jag inte ens kan börja beskriva det. Det smakade som kristalliserat socker som tagit till sig en nyligt gödd kompostsmak som man toppat med maskar som man kört i mixer och låtit jäsa i vatten tillsammans med jäst. Och eftersmaken var som att slicka en 80-årig schizofren tant i som inte duschat på 3 veckor i båda armhålorna, det smakade som fötter luktar efter att ha sprungit ett maraton i tre lager av farmorstickade tjocksockar. Att klämma i sig den kladdkakan var svårare än att slicka rent ett badkar som använts till att transportera koskit och grisfett som sedan stoppats undan i 7 år för att skapa ett kladdigt, mögligt och blött slamm på 2 cm. Och varje tugga växte i munnen till ungefär 10 gånger sin ursprungliga storlek.

    Kort sagt så har svårt att äta vanlig kladdkaka än idag, fy fan vad det var äckligt. Ruggigt jävla vidrigt. Största misstaget i mitt liv.

    Mitt tips är att inte göra kladdkaka, det kan smaka lite smådåligt ibland.

  • crazy_k

    Member
    2011-06-04 at 14:27

    Om man bortser från att det gick åt helvete för dig, borde inte igentligen kladdkaka va en av dom bättre grejjerna att göra, iaf för att dölja smak?

    Minns att jag å polarn gjorde sockerkaka engång av lite brunt, den du, man spydde fan nästan, men vill man njuta då jävlar pressar man in skiten å ser glad ut. XD

  • nomiar

    Member
    2011-06-04 at 14:48

    Inte läst vad alla andra skrivit så om någon redan sagt det jag ska säga ber jag om ursäkt. Koka ditt gräs i 30 min med bara vatten, sen häller du av vattnet och kokar det igen med smör. På låg värme i 8h rekommenderas.

  • crazy_k

    Member
    2011-06-04 at 16:32

    ..

  • wayne

    Member
    2011-06-04 at 17:01

    Nomiar: Har du hällt av det första vattnet i en skål och låtit dunsta för att se ifall det lossnade mycket kristaller?

    Det bästa man kan göra är att smaka på smöret (och göra starkt smör, så det inte är så mycket man måste tvinga i sig om det blir äckligt, hehe) innan man bakar något på det. Jag har tipsat förr om att det är lättare att svälja små smörbollar som tabletter med vatten än att trycka i sig en massa kladdkaka som smakar skit.

  • nomiar

    Member
    2011-06-04 at 17:20

    Vatten och thc blandas inte. Jag har inte hällt av vattnet och kollat det av den anledningen :P
    Sen kan jag säga att jag har iaf bakat runt en 5 gånger och gjort mitt egna smör på klipp och det har funkat jättebra på det viset jag just förklarade. Jag kan länka till en guide med bilder om du vill :)

  • wayne

    Member
    2011-06-04 at 17:34

    Nej men när vattnet kokar och budsen åker runt däri så kanske det lossnar en del. Men man behöver väl bara låta det sjuda kanske? Är man försiktig så behöver det ju inte lossna mer resin än vid vattenkurering.

  • billball420

    Member
    2011-06-05 at 08:52

    Jag gör ischoklad med mörk (70% kakao) choklad och cannasmör. Senast tog jag 55% choklad och 45% cannasmör (som luktade fruktansvärt illa) och blandar i en skål i vattenbad. Rör om ordentligt och fyll i ischokladformar av aluminiumfolie. Placera i kylen och börja ät när de kallnat ordentligt.

    Smakar inte alls illa.

  • jimpa

    Member
    2011-07-06 at 10:39

  • drugsarewrong

    Member
    2011-07-06 at 15:54

    Gjort drömmar 2 gånger nu på cannabutter. Bäst blir det om man har ca 50g riktigt potent cannabutter och sedan 150g vanligt smör (beroende på recept man följer, ca 1/4:e del cannabutter för bästa möjliga smak.) Kör man på endast cannabutter så kommer det att smaka lite sämre, men fortfarande väldigt ätbart.

    När man använder cannabutter och vanligt smör så smakade kakorna för mig riktigt bra, doppade man i mjölk var det som att äta helt vanliga drömmar. Kanongott!

Page 2 of 3

Log in to reply.