• z0rdim

    Member
    2011-07-27 at 09:27

    Somestha: handlar inte om att det bryts ned på direkten vid 80 grader utan att det går snabbare. Och det är inte som när det når kokpunkt att det övergår i gasform, utan bryts ned till den tråkigare canabinolen CBN.

    THC börjar brytas ned redan vid -18C, då ca 3.8% per år. Vid 22C så ligger det på 6.9% per år. Vid 37C så är vi uppe i 20% förlust per år.

    Var 80C kommer ifrån kan jag inte säga, har dock märkt stor skillnad på snabbtorkat i ugn på 50C resp 100C. Vilket såklart är ett test som du kan göra själv för att testa sanningshalten i mitt påstående.

    hasselasse: Det som är den tunga smaken i cannabis är inte vattenlösligt. Klorofyll är tungt att röka, inte äta.

    När du sedan dricker draken om du lyckats med den, så kommer den ge en känsla av beskt sandpapper i halsen.

  • Sniperace

    Member
    2011-08-05 at 15:31

    @Doktor_Knark wrote:

    @Sniperace wrote:

    undrar hur det är att lösa i en riktigt RÖKIG whisky?
    :)

    Kanske kan vara nått, jag gör green dragon på 96% sprit och det smakar alltid fasansfullt vad du än blandar det med. Men om man använder lägre alkoholstyrka så får man kanske inte ut de vidrigaste sakerna ur budsen. Så det kanske kan funka och till och med bli drickbart. Säger som jag alltid säger: PROVA! Ser fram emot rapport!

    DoctorDoom,
    96% är ingen fara, men man bör inte dricka det rent, så inga shots. Har gjort det men det är riktigt dåligt för magen och kan vara farligt om det inte finns något i magen. Min erfarenhet är begränsad till 96%-ig sprit, det extreherar ut budsen effektivt och snabbt, men massa illasmakande saker hänger lätt med och när jag säger illasmakande menar jag det. Min green dragon är fasansfull, blanda ut den med något medför bara mer skit att plåga i sig, men jag tog 4 cl för ett par månader sedan och höll på att nojja ur för att det blev aldeles för mycket, blev 2 rätt jobbiga timmar. Men potens är inte allt här i världen.

    Minttu är ju en favorit, blir nog bra medium för extraktion. Fast första skulle jag nog köra med vanligt renat.

    Ok, jag kommer lägga alla mina nu slaktade växter i e flaska whisky, rapport kommer om en måad,och jag får väl ta skeden i vacker hand och dricka även om det skulle smaka illa.

  • folderman2

    Member
    2011-10-08 at 11:54

    Det var några år sedan denna tråden skapades och det bör vara massa medlemmar som testat div. smaksättare under åren så jag efterlyser här fler rapporter om tips på smaksättnig för GreenDragon.

    @Sniperace testade du med whiskey?

    Sedan undrar jag om det är någon fördel med att förvara den i frysen under extraheringen? då tänker jag på hur man tillverkar is hasch att kylan får trichomerna att lossa från växtmaterialet.

  • dammsugarn

    Member
    2011-10-16 at 19:49

    Kan tänka mig att Jägermeister borde funka bra som smaksättare/döljare.

    Den innehåller ju redan 56 örter enligt wikipedia så en till borde funka finfint.

  • Sniperace

    Member
    2011-10-17 at 05:15

    @Folderman2 wrote:

    Det var några år sedan denna tråden skapades och det bör vara massa medlemmar som testat div. smaksättare under åren så jag efterlyser här fler rapporter om tips på smaksättnig för GreenDragon.

    @Sniperace testade du med whiskey?

    Sedan undrar jag om det är någon fördel med att förvara den i frysen under extraheringen? då tänker jag på hur man tillverkar is hasch att kylan får trichomerna att lossa från växtmaterialet.

    Jo, den funkar, är starkt grön, ger mig lugn och jag sover bra, men det smakar satan, något rus kan jag inte säga att det ger mig på en snaps på 6 cl.

  • danilo

    Member
    2011-10-31 at 21:59

    Mycket intressant saerskilt for mig som numera naestan bara anvaender det av medicinska sjael. Ni som provat hur laenge sitter ruset i

  • folderman2

    Member
    2011-11-23 at 20:30

    Jag måste ta och hålla med sniperace här.
    Frugan fixade 50cl 96% läkarsprit då den första 80% hembrända spriten vi använde smakade finkel.
    Vi tyckte att den första Green Dragon vi gjorde var för klen att inget hände så i den andra omgången tror jag att vi använde MINST 50g kanske upp i mot 60-70g.

    Kan säga att för min egen del så fick jag pina i mig upp i mot 8cl innan jag kunde märka effekt. Det var iofs en trevlig sådan man blev som en vän brukar säga Mellow, mjuk och skön. men något kosmos som utlovas tidigare i tråden uteblir helt på den mängden.
    Slöseri med weed enligt mig.
    2bloss skickar på mer än vad 8cl GD gör för min del.

  • perrotta

    Member
    2011-12-22 at 17:53

    När jag gjorde min tinktur läste jag först här innan jag hittade denna guide http://www.greendragonsoda.com/ med detta recept räcker det med 1ml-2ml vid låg eller måttlig tolerans. JAg använder mig av ugn ca 70C tills man ser att det börjar bli lite brunt till färgen. Vad gäller smaken blir den bara bättre med tiden. Kan verkligen rekomendera tinktur de sativadominerande strains jag använde gav mig ett rus som hjälper en med koncentration och ork att göra monotona uppgifter. Medans indica strains ger otrligt sövande rus vid högre doser ca 3-4ml. Ruset blir mycket behagligare inte uppe i huvudet utan mer en skön känsla i hela kroppen. Ruset håller håller i ca 3-5 timmar. Pröva på och spara på era lungor!

Page 4 of 4

Log in to reply.