Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Cannabisodling Intresse för att testodla med maskvatten? Reply To: Intresse för att testodla med maskvatten?

  • cthullu

    Member
    2012-01-26 at 18:13

    @Botanica :D Och igen sorry om jag överreagerat lite, ta det inte personligt, var inte bara riktat till dig heller.

    Är väl mest att när man pillat med detta såpass länge, suktat på att få reda på hur en hampa skulle reagera eftersom man varit laglig rätt länge nu (men fortfarande har lite abstinens efter att odla den ädla örten) kommer på denna ide’ att tappa upp några liter och skicka ut som en rolig grej, inväntar feedback entusiastiskt…

    men dels har som sagt väldigt få kommit igång, en del har jag inte ens hört av alls, bara bilder från en enda testare (well, en till på g som just börjat, och så dudins nu avslutade hydrotest)

    Som grädde på moset när man redovisar resultaten här i tråden är enda reaktionerna förslag på ändringar för att rätta till än så länge icke existerande spekulativa problem…
    Men egentligen var det ju inte så farligt och jag förstår att det bottnar i entusiasm så jag ger mig själv en örfil för att jag överreagerade. Nog om det nu.

    I alla fall jag tycker det ser ut att funka bra och att denna planta vi fått följa ett litet tag nu utvecklas än så länge minst lika bra och snabbt som något man hittar i bildbanken med dyra specialnäringar av valfri etikett. Håller tummarna att det fortsätter, men framtiden får utvisa.

    Ska bli intressant också som jämförelse att se om/när jag får feedback från de två testare som fick maskvatten från endast dena ena komposten och inte den “blend” alla andra fått.

    Nåväl, lite ögongodis, blir lite spam med bilder så ofta, men det händer ju saker ganska fort nu: