Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Coffeeshopen MONSTER odling utan nåra plantor

  • MONSTER odling utan nåra plantor

    Posted by fredrik on 2004-12-21 at 02:27

    satt å tänkte på en grejj… som säkert många andra här på swecan drömmer jag ibland om att hitta ett litet trevligt hus nånstans på landet som det såklart ska monsterodlas i! mina funderingar har ofta vart väldigt seriösa, har tillochmed kollat på hus å lägenheter ända uppe i kalix!, idag satt jag å tänkte på att om man skulle ha runt 8st 400w hpser att odla under (alltså en FET odling). så skulle det vara ett h****te å torska med det.

    tidigare har ja läst om nån som försökt skära upp sina plantor i småbitar för att kunna spola ner dom om fel personer skulle knacka på dörren.

    så tänkte jag på en såndär “gren-malare” vet ej vad dom heter på riktigt men dom används i trädgårdar för att mala ner grenar och annat som behöver bli flis.

    vad tror ni händer när polisen står utanför och inte kommer in (för ett par extra kedjor/lås) och hör ett motorsågsliknande ljud och ett j*vla spolandes i toan, för att sedan komma in till ett tomt rum fullt med krukor och lampor men inte en ända buske! dom kanske kan skrapa ihop 10gram från malaren men inget mer.

    hur skulle det se ut i rätten när man åttalas för en monsterodling men utan en ända planta i beslag?
    visst har dom ju bevis nog att man har odlat en del, men inga plantor!

    att bli av med plantorna måste ju vara bättre än å ha dom kvar iaf?
    vad tror ni?

    och detta är bara en kul dröm ja tar lite för seriöst ibland när fantasin springer iväg… inget annat :)

    replied 19 years, 1 month ago 12 Members · 50 Replies
  • 50 Replies
  • Weasel

    Member
    2004-12-21 at 02:31

    Hehe, jag skulle också vilja höra ett svar på fredriks fråga.

  • reaper

    Member
    2004-12-21 at 02:34

    Röker du hasch elr!? 😯

  • reaper

    Member
    2004-12-21 at 06:59

    Om polisen ringer på så kommer dom in trots att du har extralås på dörren/förstärkt dörr…du hinner iaf inte mala ner odlingen i en flismaskin och dessutom spola ner det..eller jag blir iaf lite tveksam till att man hinner det.[säg att man har 100 plantor..det blir en hel del massa som skall spolas ner på väldigt kort tid..]
    Öppnar man inte så har dom skaffat en nyckel eller tar en ruta el liknande..däremot så är det väl bättre att se till att dom inte kommer dit “in the first place…” så att säga..dvs köra kolfilter ljusisolera se till att bo där så att det inte ser såå misstänkt ut.

    Det vanligsate misstaget är väl att folk tar sig vatten över huvudet och hyr exempelvis ett hus och ENDAST odlar i..klart grannar och omgivningen blir misstänksamma..köp ett hus med källare och inred den till odling men bo på övervåningen borde ju vara betydligt bättre…och betydligt mindre misstänksamt..

    Må bäst…

  • fredrik

    Member
    2004-12-21 at 13:24

    stoneroller: jojo men nu vart det frågan om vad som händer OM man hinner mala å spola ner allting, det skulle bara vara kul å veta

    ha de!

  • joxer

    Member
    2004-12-21 at 15:49

    eller så får du ha några tunnor du kan elda i :D

  • reaper

    Member
    2004-12-21 at 15:53

    @joxer wrote:

    eller så får du ha några tunnor du kan elda i :D

    WOW, that would be nice.. :D

  • Skunken

    Member
    2004-12-21 at 18:17

    Bara “dom” inte stänger av ditt vatten innan dem knackar 😉 :)

  • fredrik

    Member
    2004-12-21 at 18:54

    ni missuppfattar frågan :(

    om man skulle lyckas spola ner skiten eller bara trolla bort det. vad händer sedan när man ska åttalas fast dom inte har några plantor i beslag?

    så! :D

  • reaper

    Member
    2004-12-21 at 19:57

    Det är ju ganska svårt att veta. Men finns det inga bevis så finns det inga bevis. Jag menar, om dom nu hittar 10 g i flismaskinen så kan dom ju kanske anta att du odlat cannabis.

    Men dom hittar bara 10 g och det är så det är. Du kan ju ha odlat annat under de resterande lamporna.

    Jag menar säg att jag odlat en massa ganja under mina dagar och polisen kommer hem till mig och hittar en planta i blom. Ja då kan dom ju inte åtala mig för x antal kilo som jag odlar förut om det inte finns några bevis.

    Hursomhelst så blir det som sagt svårspolat och du får nog ha rätt många dunkar med vatten brevid toaletten också så att du kan fylla på, för toaletten kommer ju inte hinna “återhämta” sig tillräckligt många gånger innan grisarna är i lägenheten/huset.

    Jaja… Softa!

  • reaper

    Member
    2004-12-21 at 21:28

    Centraldamsugaruttag då? :mrgreen:
    Då slipper man spola allt. :P

  • reaper

    Member
    2004-12-21 at 22:18

    @Bengan wrote:

    Centraldamsugaruttag då? :mrgreen:
    Då slipper man spola allt. :P

    vart ska gräset sugas då? ut i rymden till ett svart hål kanske.. hmm..

  • joxer

    Member
    2004-12-21 at 22:31

    Brinnande tunnor är lösningen 😈

  • fredrik

    Member
    2004-12-21 at 22:35

    ok! nu skiter vi i vart sakerna tar vägen, om man skulle ha en sån mega odling men lyckas med ett hokus pokus få ner skiten i toan/avloppet och dom bara hittar krukor med jord och rötter i samt lite rester av blad på golvet och såklart all utrustning. även om dom vet att man har spolat ner allt, så har dom ju inget olagligt beslagtaget förutom bladresterna dom hittade på golvet. alla måste ju hålla med om att det måste vara ett stort + om man inte har nåra plantor dom kan beslagta! eller?
    och hur blir det sedan med åtalspunkterna? rötterna i krukorna hinner man ju omöjligt mala ner med jord och allt så rötterna hittar dom vilket är ett bevis mer eller mindre, men det är ju bara dom åvanjordiska delarna på plantan som är olagliga eller?

    håppas det går vägen denna gång 😆

  • anybodysmoker

    Member
    2004-12-22 at 00:07

    ^ haha fredrik ! :D
    Det är roligt hur ingen fattar din egentliga fråga, utan börjar ifrågasätta hur det skulle vara möjligt att göra nått sånt.. hehe, påminnner lite om en reklam på radio om nån hamster och telefonkatalog ;).

    Tyvärr så har jag inget svar, men denna tråd var lite underhållande att läsa iaf.

  • fredrik

    Member
    2004-12-22 at 00:28

    @anybodysmoker wrote:

    ^ haha fredrik ! :D
    Det är roligt hur ingen fattar din egentliga fråga, utan börjar ifrågasätta hur det skulle vara möjligt att göra nått sånt.. hehe, påminnner lite om en reklam på radio om nån hamster och telefonkatalog ;).

    Tyvärr så har jag inget svar, men denna tråd var lite underhållande att läsa iaf.

    HAHAHA ja! 😆

    tänkte nästan skriva en barnsäker lista med ett par punkter som kanske inte uppfattats till 100% :D

    1. jag vill veta mer ingående hur det skulle bidra till straff lindring om man spolade/trollade bort plantorna., för det måste det ju gjöra?
    2. och nej jag är ingen idiot som har som plan att odla hej vilt och inte tänka på grannarna utan ha flismaskinen och toan som ända säkerhets åtgärd!

    men de är ju kul att folk svarar iaf :D

Page 1 of 4

Log in to reply.