Regler

1. Respektera admins/moderatorer och regler för forumet.

2. I första hand är det du själv som måste tänka på din säkerhet.

  • Använd INTE epostadresser eller användarnamn som går att knyta till dig eller som du använder på andra hemsidor. Vi kan INTE ta bort användare och kommentarer eftersom att forumet blir oanvändbart med massa spökinlägg. Har du en hjärna så anonymisera ditt konto på den här sidan!
  • Lägger du up bilder så se till att städa dessa från EXIF/metadata som t o m kan ange GPS-kordinater.
  • Använd VPN/TOR om din anonymitet är väldigt viktig.

3. Legalitet. Det du pratar om eller lägger upp bilder på måste vara inom lagens ramar. Är det om cannabisodling så måste det vara i ett land där detta är avkriminaliserat/lagligt.

4. Seriositet. Swecan är ett forum för odling av cannabis och diskussion om detta. Vi kräver av dig att du beter dig seriöst och respekterar andra medlemmar. Om du vill småsnacka eller flumma gör det i Coffeeshoppen.

5. Rasism. Hets mot folkgrupp eller korkad intolerans belönas med avstängning från Swecan. Diskutera seriöst och civiliserat!

6. Du får inte använda Swecan för att sälja cannabis eller något annat, eller fråga om säljare av cannabis, dvs kranfiske!

7. Forum som har Universitet i namnet och underforumen till dessa har högre krav på kvalitet. Inget löst snack eller gissningar. För detta har vi den mer avslappnade Coffeshopen.