Forum Replies Created

Page 1 of 24
  • kiwi

    Member
    2014-02-01 at 09:45 in reply to: Trodde swecan dött.

    Psykoser händer. Men det går alltid att läka och balansera sitt bruk. Mytbildningen spårar snarare ur när folk börjar tro att en psykotisk episod skulle förstöra ens liv och tvinga en att lägga av med rökandet för gott.

    Överkonsumtion är i vilket fall som helst aldrig speciellt trevligt enligt mig. Jag tröttnar ganska snabbt på att vara seg dagarna i ända.

  • kiwi

    Member
    2012-04-13 at 16:40 in reply to: Misslyckad kurering?

    Jag råkade ut för samma sak en gång. Det jag gjorde var att jag kurerade i burken tills budsen blivit lagom jämnt torkade. Sedan så förslöt jag glasburken tätt och ställde in den i kylskåpet i ungefär tre veckor.

    Efter det så kunde gräset förvaras som vanligt och det började gradvis dofta och smaka mer gott och skunkigt istället för höaktigt och pepprigt. Tror jag lyckades rädda den skörden för det gräset fick sedan en god och mustig jordig smak/doft som jag och en vän tyckte speciellt mycket om.

    Det som händer när gräset får stå i kylskåpet är att bakterier bryter ner klorofyllet så det blir liknande resultat som en lyckad kurering fast med ett annat tillvägagångsätt.

    Kan dock inte lova att det funkar. Läste det bara i förbifarten då för flera år sedan och prövade i ren desperation. Och det fungerade ju.

  • kiwi

    Member
    2012-04-13 at 16:05 in reply to: Ip-fiskefiler sökord swecan

    HexLax! Bra initiativ. Fast jag har fått kalla fötter och håller mig under radarn. Det vill säga borta från Swecan just nu trots att jag inte var på den där listan. Tror det är många med mig.

    Men om det kan fås iväg några mail och kanske lite falska listor samt att admins kan täppa till läckorna och göra så man kan ladda upp bilder igen så kommer jag tillbaka på stört.

  • kiwi

    Member
    2012-03-27 at 00:33 in reply to: Ser mitt resultat okej ut?

    Jäklar. Sådär fint var verkligen inte mitt gräs i början av min odlarkarriär.

    Du kommer förmodligen att bli nöjd. Börja med väldigt lite om det är första gången. Ser kanon ut det där. Grattis!

  • kiwi

    Member
    2012-03-12 at 21:50 in reply to: Cannabutter with Lance, how it´s done.

    Det beror väl på vad för slags margarin det är. Olika recept. Jag ställer mig skeptisk till om sådan mat överhuvudtaget bör förtäras.

    Jag är nämligen någon slags foliehatt. Så när han skriver att det blev konstigt så förstärker det min holistiskt snedvridna världsbild. Dessutom så får jag känna mig viktig och säga “vad var det jag sa”! ;)

  • kiwi

    Member
    2012-03-12 at 21:06 in reply to: Cannabutter with Lance, how it´s done.

    Fast margarin är jävligt skumt. Det kan bete sig lite hur som helst eftersom det i grund och botten är en kemisk sörja som är tillverkad i något labb för att likna smör.

    Bäst resultat får man nog med naturliga fetter. Smör, kokosolja, olivolja och så vidare.

  • kiwi

    Member
    2012-03-12 at 00:15 in reply to: Avslutad

    Köp vaportekdiskar som du har i hallen (eller gör som jag och göm ett par ute i trapphuset typ bakom element och i ventilationstrumman) och ställ sedan in en burk onagel i odlingsutrymmet. Det lär vara tillräckligt effektivt för en så liten odling.

    http://www.hydrogarden.se/luktkontroll/

  • kiwi

    Member
    2012-03-11 at 20:39 in reply to: 4:20 = fredag i år. Hur firar ni?

    Jag ska fira genom att röka lite gräs hade jag tänkt. :)

  • Såpass! Jag drog en felaktig slutsats helt enkelt när du skrev avundsjuka. Men nog brukar det snarare röra sig om ren jävla okunskap och oförstånd när samhället lägger sig i. 😉

    Fast om dom såg skönheten i den är hobbyn så skulle det nog vara avundsjuka. Någon slags sjuka är det ju när man inte ska få ha det fint här i livet på grund av värderingar som är rotade i rädsla.

  • Shit vad trist. Speciellt om det var avundsjuka “vänner” som skvallrade. Men kul att du är igång igen.

    Jag skulle gärna berätta för fler folk att jag odlar, men har tyvärr sett att folk inte kan hålla käften för fem öre om dom inte är odlare själva. Har aldrig åkt dit som tur är men i början när man inte var så diskret så hade det nog kunnat gå illa.

    Aja. Det är fint att du är uppe på benen igen och fortsätter odla! All lycka den här gången.

  • kiwi

    Member
    2012-03-02 at 22:01 in reply to: Komposterat

    33 dagar gamla och ser fortfarande ut sådär? Nej. Inget att spara. Eller, du kan ju spara dom för skojs skull och sätta nya fröer för att se om det kanske blir lite bättre. Ha inga höga hopp dock.

    Jag brukar vara optimistisk men måste nog instämma i kören här.

  • Jag fick såna PM innan jag ens hade skördat när jag postade en odlingstråd för fem år sedan.

    Inte coolt. Lycka till med nya plantorna förresten. Såg att det var lite knas med dom. Men det tar sig nog.

  • kiwi

    Member
    2012-03-01 at 16:58 in reply to: Nuggetry.tv

    Ja. Chubbs är skön!

  • kiwi

    Member
    2012-02-29 at 19:12 in reply to: Rizzlan slut, vad gör man?

    Jag har prövat bibeltricket en gång och måste starkt avråda från det. Smakade giftigt utav bara helvete och det var svårt att få jointen att hålla ihop. Inte lyckat.

    Däremot gjorde jag en sjysst pipa av en stor morot en gång. Bara att sticka en blompinne rätt igenom så man får ett rakt hål och sedan skära ut en bowl i den grövre änden av moroten.

  • kiwi

    Member
    2012-02-25 at 21:30 in reply to: Bli beng som första gången

    För mig är ruset lika intensivt som när jag började röka för snart tio år sedan. Tror det har att göra med att jag tar pauser med jämna mellanrum.

    Enda nackdelen är att jag bygger tolerans ganska snabbt. Men jag blir fortfarande tokigt euforisk och får samma slags skrattanfall som i början. Fortfarande samma härliga rus.

    Antar att folk har olika hjärnor och upplever saker olika. Har ganska många polare som är lite inrökta och verkar ha tappat magin eller vad man ska säga. Men det är oftast dom som aldrig ens skulle tänka tanken på att ta ett par månaders uppehåll.

Page 1 of 24