Ett svenskt cannabisforum Forums Lokala forum Swecan Stockholm Verifikationssystem införs.

 • Creator
  Discussion
 • #49976

  fr
  Participant

  Jag har nu, efter att folk fått lägga fram sina synpunkter om hur Stockholmsgruppen ska fungera beslutat att införa ett verifikationssystem. Detta innebär att för att få bli medlem måste man vara “verifierad”, vilket i det här fallet betyder att ha rökt cannabis tillsammans med någon redan verifierad.

  Jag har därför gjort en lista på de som jag kan intyga är verifierade. Dessa kan i sin tur göra egna listor på personer som de har veriferiat.

  (Vissa av dessa verifikationer går tillbaka många år, minnet kan därför svika och jag har utelämnat de jag var osäkra på. Har jag glömt någon får ni naturligtvis gärna påminna mig!)

  Aghori Baba
  ashtray
  BigBanana
  Dormin
  DurbanP
  EvilGanja
  Ford Prefect
  massabakse
  okkolokko
  outdoorfreak
  skills
  smeagol
  tomster
  Unkas

  De som inte kan verifieras genom detta system kommer att slängas ut ur Stockholmsgruppen, och kommer då behandlas precis som nya ansökningar till gruppen.

 • Author
  Replies
 • #530070

  fr
  Member

  Eftersom jag inte kommer ha tid att träffa alla som ansöker så är det öppet för andra verifierade medlemmar att i sin tur verifiera nya. Ni väljer naturligtvis helt och hållet själva vilka ni vill träffa.

  Har fått en ansökan från användaren “blanco”, som kan tänka sig att bjuda på brunt. Jag är personligen inte så förtjust i brunt, någon annan som kan tänka sig att träffa och verifiera honom?

 • #530071

  prozack
  Member

  Hur har verifieringen fungerat? Är det något som vi ska fortsätta med? Något som har en annan ide? Ös på

 • #530072

  prozack
  Member

  Hade verkligen hoppats på någon form av feedback om detta då det handlar om vår allas säkerhet.

 • #530073

  Det ä väl lämpligt med verifiering. För att bli moderator träffades jag och Drullper en kväll i Stockholm och vappade/rökte tillsammans.

  För en ännu bättre säkerhet, tycker jag att den nye skall stå för gräset, så den gamle är ren, om det är något fuffens.

  bill

 • #530074

  evilganja
  Member

  @billball420 wrote:

  Det ä väl lämpligt med verifiering. För att bli moderator träffades jag och Drullper en kväll i Stockholm och vappade/rökte tillsammans.

  För en ännu bättre säkerhet, tycker jag att den nye skall stå för gräset, så den gamle är ren, om det är något fuffens.

  bill

  Det skulle vara brottsprovokation och fallar inte under begreppet bevisprovokation. Så visst är det bra att vara paranoid, men det får inte gå till överdrift.

  Detta säger jag givetvis för att jag inte längre odlar och har dåligt med kontakter – en snyltare är vad jag har varit. :)

 • #530075

  @EvilGanja wrote:

  Detta säger jag givetvis för att jag inte längre odlar och har dåligt med kontakter – en snyltare är vad jag har varit

  Ja, men med mitt förslag, blir du ju alltid bjuden. 😉

  bill

 • #530076

  evilganja
  Member

  Du är klok du, ser fram emot ett dylikt tillfälle. 😆 I really do, måste visa fellow smokers att jag är en reko kille nu när jag är fri från alkoholen.

 • #530077

  Grattis till det! Där har CB sin plats som terapeuphtisk hjälp. Åtminstone tyckte jag själv det förra året då jag hade 6 vita månader, för att vila en inflammerad bukspottkörtel.

  bill

 • #530078

  evilganja
  Member

  CB är ingen drog, det är en medicin – helt klart. Hoppas du mår bättre nu och håller igen med sponken… :)

 • #530079

  koi
  Member

  Jag önskar verifiera mig på något sätt.
  Är inte så aktiv på forumet bara, hänger mest på IRC.

 • #530080

  bane
  Member

  Jag har inte varit aktiv i forumet på flera år, såg bulletinen på framsidan och insåg att ett intrång har skett och behövde kolla mina PM, lyckligtvis är den tom :).

  Är verifierad sedan många år tillbaka sedan första GMM samt även via “Gammal Christianit” om hon fortfarande hänger kvar här?

  Ville mest visa min närvaro med detta inlägg & kort meddela att jag motvilligt avstår CB för närvarande på grund av stundande kissprov inför nytt jobb

Log in to reply.