• Vem ska man lita på?

  Posted by reaper on 2002-11-24 at 22:21

  http://www.nope.rns.se/

  en av flera sidor som jag har hittat på internet som innehåller diskussionsforum liknande som denna sida…..skillnaden finner jag i att faktan man får ifrån dom skiljer sig avsevärt. här finns (vad jag vet) källor för faktan som skrivs, men på den ovannämnda sidan hittar jag inga källanvisningar…

  är det så att folket bakom dessa sidor sitter och sprider fakta som inte är korrekt?

  replied 20 years, 10 months ago 1 Member · 6 Replies
 • 6 Replies
 • reaper

  Member
  2002-11-24 at 22:26

  skräckpropaganda är ordet 8)

 • reaper

  Member
  2002-11-26 at 01:35

  hittade den här på den sidan, jag tyckte den var skoj (anm: jag är stukad):

  Jag har knarkat i snart tre år nu och har ganska nyligen blivit ren (3mån). Jag undrar om några skruvade grejor som hände medans jag punda…

  1. En gång när jag hade käkat två tunga E, rökt ett antal G Svart Afgahn, satt jag och några polare och flumma. Helt plötsligt såg jag mig själv och mina polare runt bordet, som genom “ett par andra ögon”… Kan detta ha varit en nära döden upplevelse ?

  2. En annan gång hade jag käkat “keffa” E samt rökt cirka 5 G hash på mindre än en timme… Som man kan förstå var jag ganska “vriden” och satte mig för att chilla ner lite, men jag orkade inte sitta upp så jag la mig ner. Jag märkte att jag “fade:a” iväg och att mina andetag blev allt kortare. Jag gick in på toan för att dricka lite vatten och såg mig själv i spegeln, jag var krit-vit, nästan grön-aktigt i ansiktet. Jag har haft “Ghost-Face” förr, men detta var äckligt. Jag gick och la mig, men jag ville inte somna, trodde jag skulle sluta andas då. Men jag “Fade:a” hela tiden iväg och tillslut somna jag, nästa dag var jag fortfarande skruvad. Två dagar efter började jag känna mig normal… Kan detta varit en “Hash-Phykos” ?

  3. Till sist… Jag hade käkat E, som jag tror att det måste varit något skumt med (typ rått-gift…eller nåt). Jag tog EN och blev h e l t f ö r s t ö r d !!! Då mådde jag bra, men efter… AJ AJ AJ… Jag låg och skaka i min säng i två dar och spydde om jag bara rörde mig och hade en “Wierd” känsla i magen. Det tog över 2 veckor innan jag blev mig själv igen, jag var som en Zombie !!! Kan jag blivt förgiftad???

 • reaper

  Member
  2002-11-26 at 09:30

  dab: E bränner hjärna som fan och hör inte hemma här. fråga på psykbok eller MM

 • reaper

  Member
  2002-11-26 at 14:59

  Jag tror att det var någon som skrivit det till RNS, eller?

 • reaper

  Member
  2002-11-26 at 15:07

  Och som svar till tråden..

  Om du frågar efter sanningen på ett cannabisentusiastforum lär du få ganska ensidiga svar. Mycket av det som står på RNS och andra drogsiter är väldigt vinklat, resten är halvsanningar och lögner. Om du frågar mig då :)

  Jämför helt enkelt vad båda parterna säger och bestäm dig vad du ska tro..

 • reaper

  Member
  2002-11-26 at 17:18

  eller så kan du läsa “källorna” 🙄