Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Cannabisodling Vart får jag tag på frön?

 • yogi

  Member
  2002-11-08 at 13:01
 • reaper

  Member
  2002-11-08 at 13:02
 • reaper

  Member
  2002-11-08 at 13:26
 • gin

  Member
  2002-11-08 at 14:06

  Alltså har du inte set “Fröbanken” delen här på forumet? Där hittar du nog de svar du vill åt

 • xeno

  Member
  2002-11-08 at 15:37

  Kolla i tullen/arkivet också TULL (The Ultimate Link List) TULL (The Ultimate Link List)

 • reaper

  Member
  2002-11-08 at 16:36

  @annajs wrote:

  jaa.. vart får jag tag på dem? :D

  Välkommen till Swecan Annajs!

  Kul att du vill odla lite cannabis. Eftersom du bara har postat en gång så tänkte jag dra lite av grunderna som man bör känna till som odlare och användare.

  1) Det viktigaste av allt är säkerheten! Ifall du skickar email ifrån din hotmail adress till någon av oss (eller någon annan med för den delen) så kan vi se vilken IP-adress som den dator har som du skickar ifrån. Detta kan leda till att man kan ringa in exakt var du bor! Kolla in http://www.ziplip.com och skaffa en gratis email adress där för att bli av med detta problem. Vidare så lämnar man hela tiden ifrån sig elektroniska fotspår när mansurfar; med andra ord kan man också här se vilken IP-adress du ringer ifrån. Kolla in det som heter att “surfa genom en proxy” för att göra det lite säkrare på den fronten med.

  2) Lämna aldrig ut din adress eller annan personlig information till någon här på forumet!!!! Att odla cannabis är illegalt! Beställ häldre frön ifrån en så kallad seedbank. Jag brukar beställa ifrån http://www.seedsdirect.to. Då skickar jag ett kuvert med beställning och konta pengar (dollars invikta i några papper så att det inte skall bli helt uppenbart att kuvertet innehåller pengar). Det har fungerat alla gånger jag testat och jag har fått pengarna efter ca 7 dagar.

Log in to reply.