• Trestor!

  Postat av odlis på 2013-11-07 at 21:24

  kan du fixa å ta bort mitt tissel och tassel? sen undrar jag om ni behöver en moderator? jag ställer gärna upp..ser ut osm att de kan behövas några nya aktiva moderatorer :P har funnits här sedan 2006 men i annat namn då.

  mvh

  svarade 9 år, 4 months sedan 2 Medlemmar · 3 Svar
 • 3 Svar
 • cthullu

  Member
  2013-11-08 at 06:13

  ❗ vad har detta med U | Inomhusodling Jord att göra?

  Det man behöver för tillgång till sin pm låda är numera medlemskap i gruppen tissel och tassel. Alla moderatorer, admins och i princip medlemmar som efterfrågat tillgång och samtidigt inte har någon problematisk historia jag känner till är medlemmar.

  PM är just nu alltså inte någon rättighet alla medlemmar har på grund av säkerhetsbrister och den attack som skett vilken utnyttjade just detta.

  Du kommer inte få tillgång om ingen person vi litar på vouchar för dig och vem du är, eller att det är ganska uppenbart. Det är inget personligt men nyregistrerade medlemmar där de flesta postningar är köp och sälj relaterat ligger alltså lite på is tills säkerhetsbristerna är åtgärdade eftersom en ny attack antagligen skulle komma som ett brev på posten om alla medlemmar fick tillgång rakt av.

 • odlis

  Member
  2013-11-08 at 15:14

  Okok då förstår jag men liksom jag vill ju gärna kunna PMa folk om div. saker..Liksom hur ska jag kunna få eran tillit? :P
  Jag är inte den som skriver och frågarom allt möjligt utan jag är den som söker och oftast hittar svaret å¨frågan jag undrar..

  Liksom en av de största hobbys jag har är samling av frön, varav PM skulle underlätta en hel del vid byten, köp och försäljning..

  Ang. inomhusodling så ber jag om ursäkt för att jag la tråden helt fel, vet inte säkert vad jag tänkte på då..

 • cthullu

  Member
  2013-11-09 at 07:47

  ❗ flyttade tråden.