Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Munchies To die for…..

  • To die for…..

    Posted by sphincter on 2007-03-14 at 08:17

    Jag hade forra veckan en smakupplevelse som gav mig erektion.

    Porcini ravioli pa en restaurang som heter Il Mulino har i stan.
    Stora ravioli i en riktigt tjock, smorig sas som bara skriker “hjartinfarkt!!”

    Naturligvis rokte vi ner oss totalt innan vi gick dit…..

    http://www.ilmulinonewyork.jp/en/from.html

    Om jag nagonsin blir domd till doden sa kommer min sista maltid att vara denna vackra ravioli.

    Vad har ni atit som ni skulle kunna salja er yngre syster for att ata igen?

    replied 17 years, 2 months ago 5 Members · 9 Replies
  • 9 Replies
  • reaper

    Member
    2007-03-14 at 08:57

    hade kunnat gå över min döda mor för en banverket special på acapulco pizzeria i ängelholm när man är bäng..
    kunlig! :P

  • Silent_Bob

    Member
    2007-03-14 at 19:35

    Jag måste säga en extra stor kebabtallrik från Mariannes i Uppsala. Så jävla gott, bara tanken på en tallrik får mej att bli ruskigt sugen.
    Jag skulle lätt välja det till sista måltid 😉

  • reaper

    Member
    2007-03-24 at 02:10

    säger bara Mossens pizzeria vid krokslättsparken (göteborg), en vanlig pizza är lika stor som en familjepizza och fruktansvärt god :D

  • reaper

    Member
    2007-03-24 at 02:31

    Pizza är ju helt sinnessjukt gott när man är bränd. Och det mesta av allt annat också.

    Fast om jag skulle välja min sista måltid skulle det bli min egen korv stroganoff, flera har sagt att det är den bästa dom käkat :)
    Den är god..

  • Nice_Dreams

    Member
    2007-03-25 at 16:20
    Southern wrote:
    Pizza är ju helt sinnessjukt gott när man är bränd. Och det mesta av allt annat också.

    Fast om jag skulle välja min sista måltid skulle det bli min egen korv stroganoff, flera har sagt att det är den bästa dom käkat :)
    Den är god..

    Så där kan du ju inte säga utan att ge med receptet 😉

  • reaper

    Member
    2007-03-25 at 16:34

    1 hel falukorv.
    1 paket passerade tomater (500 ml)
    1 gul lök
    1 burk champinjoner eller ännu hellre valfri mängd skivade färska champinioner
    Lite salt + kryddor typ grillkrydda, lite peppar, nåt stänk tabasco
    Några skvättar citronjuice och någon tesked socker
    Matlagningsgrädde eller ännu hellre vanlig vispgrädde, typ 2 dl.

    Stek korven först, i stavar typ.
    I med löken o svampen och stek lite till
    Sen i med tomaterna, o sen grädden o kryddorna.

    Mumsigt! Blir en fin sursöt sötma som är väldigt god tack vare sockret och citronjuicen..

    Sen är det bara att njuta med ris eller pasta.
    Mycket gott! :)

  • kiwi

    Member
    2007-03-26 at 00:54

    Kan mycket väl tänka mig att Tokyo är fyllt av roliga ställen man vill äta på när man har munchies. Men gräset är svindyrt och svårt att få tag på där borta va?

  • sphincter

    Member
    2007-03-26 at 07:04
    kiwi wrote:
    Kan mycket väl tänka mig att Tokyo är fyllt av roliga ställen man vill äta på när man har munchies. Men gräset är svindyrt och svårt att få tag på där borta va?

    Ja, det kan vara svart ibland men det finns en ratt utveckald cannabiskultur ocksa, och en hel del head/growshops.

    Maste dock saga att Svensk mat ar i en klass for sig. “Svensk” pizza och kebab och annan snabbmat slar ju det mesta med hastlangder. Visst finns det har ocksa, men det ar helt enkelt inte lika gott.

    Inte mycket slar en nice svensk rakmacka eller en svensk smorgastarta.

  • kiwi

    Member
    2007-03-29 at 08:13

    Men fatta en fin och dyr sushi..mm.

    Kan man fortfarande handla av folket på kingston bar i Roppongi?
    En polare hade tydligen lyckats scora där av någon trevlig herre. Dock fick han pynta typ 300kr per gram för bra grönt, men jag antar att allt kostar i den klassen där borta.

Log in to reply.