Ett svenskt cannabisforum Forums Swecan Om Swecan Tack och adjö!

 • Creator
  Discussion
 • #5797

  josef_k
  Participant

  Jag vill med den här posten tacka er alla på Swecan för att forumet finns och för alla de stunder av glädje, lycka och hopp som jag haft. Jag vill även tacka för de stunder då jag blivit ledsen och arg, förbannad på användare och på samhället i stort. Det är mycket jag helst skulle ha sluppit, men ingenting jag såhär i efterhand ångrar.
  Nu är det dags för mig att ställa skorna på hyllan och försvinna från forumet. Nej, det är ingenting farligt som har hänt, jag ska flytta och jag kommer inte att ha tillgång till internet på en lång tid framöver. Vem vet, någon vacker dag kaske jag dyker upp här igen. Vi får se.

  Under mina år jag hängt här har jag lärt mig oerhört mycket och forumet har utvecklats rejält. Jag kan bara säga att det går åt rätt håll. Hemligheten för att attrahera fler människor ligger i att hålla en hög nivå på det som postas och att ha mycket att erbjuda. Cannabisodling, cannabisrelaterade nyheter, livsstil och coffeshoppen (vet inte vad jag ska kalla det för). Jag tror att det i framtiden kommer delas upp ytterligare och jag hoppas på en lite större front mot narkotikapolitik.

  Jag vill tacka för den uppmärksamhet jag av vissa användare fått och jag hoppas att jag har lyckats lära er någonting. Kanske är det lite tragiskt att jag inte har postat mer än jag har gjort, det finns mycket propaganda att motbevisa. Men det finns också risker med att använda droger. Man måste ha koll på det man gör, och man är alltid ansvarig själv för sitt bruk. Vissa av er som läser det här röker kanske varje dag, medan vissa knappt röker nångång i månaden. Hur frekvent man än gör det så är det viktigt att fundera på hur det påverkar en själv (typ: “vilka effekter får jag efter att jag har rökt som hindrar mig i mitt dagliga liv?”). För storkonsumenten rekommenderar jag några längre perioder av uppehåll under året för att kolla läget. Men det är era liv. Lev dem så att ni får ut så mycket som möjligt av dem.

  Jag vill undanbeda er att svara det här meddelandet, därför låser jag tråden. Ifall någon undrar något så går jag att kontakta via PM.
  Må väl allihopa, jag unnar er allt gott i livet.

  Josef_K
  i första hand inte skada

The discussion "Tack och adjö!" is closed to new replies.