• Swedish Match

  Posted by reaper on 2002-10-03 at 20:51

  En nära vän var på besök idag. Under en kopp kaffe kom vi in på Storbrittaniens lagändring av Cannabis och gled in på sveriges lagstiftning. Han sade då att Swedish Match köpt upp X antal Cannabis odlingar världen över, detta hade han hört på tv. Jag försöker verkligen inte motbevisa honom, men har någon hört talas om detta?

  Om det stämmer, kan det ses som en “marknadsåtgärd” i hopp om att som svenskt företag sälja Cannabis i legaliserade länder?

  replied 21 years, 6 months ago 1 Member · 4 Replies
 • 4 Replies
 • reaper

  Member
  2002-10-03 at 21:28

  Det samma gäller Philip Morris Inc. eller det skrevs om det för något år sedan.
  Det luktar lite “myt” bildning. Dock tror jag på myten. Det ligger pengar i det och det går att röka. PERFEKT för tobaksbolagen.

  Totalt onödigt inlägg…skitsamma

 • reaper

  Member
  2002-10-03 at 22:50

  om swedish match vinner i eudomstol och får sälja snus i tyskland .pga argumerat om att det inte kan vara olagligt i annan EU länderna om en eu land har snus. skulle det också vara möjlig för en svensk civilperson att dra sverige inför domstol och argumtera att det ska vara lagligt med cannabis här med kraft av EU domstols beslut i swedish match mål? det var bara en tanke ………….. det är rimligt då det handlar om att swedish match vill sälja deras “drog” snus.. det är lika mycket drog som en cannabis hur somhelst jag är beroende av snus kan inte vara utan snus i typ 10 min det känns naket då :-D

 • reaper

  Member
  2002-10-04 at 00:59

  Jack the tripper skrev i en annan tråd att EU godkänt att snus är lagligt i Sverige men inte att cannabis är lagligt i Holland och att man därför INTE kunde använda samma argument med cannabis.
  @Jack the tripper wrote:

  Nederländerna har ju inte fått dispens av EU att tillåta cannabis. Däremot jobbar de ju på det.

  http://swecan.phpwebhosting.com/forum/viewtopic.php?t=3816&highlight=cannabis+lagligt+eu

 • reaper

  Member
  2002-10-04 at 13:41

  ja jävlar men sant. :(

Log in to reply.