• Sverige borde bötfällas

  Posted by reaper on 2002-12-01 at 11:22

  Ja du läste rätt. Kom att tänka på detta när jag satt på jobbet och funderade.
  Sverige är ett av de få länder i europa som strävar efter ett narkotikafritt samhälle, vilket i teorin är jättebra enligt politikerna. Men inse fakta, det kommer ALDRIG att kunna ske i praktiken, så sluta ödsla skattepengar på massa orealistiska ambitioner.
  Jaja till min sak.

  Iom att sverige framhäver en restriktiv narkotikapolitik så gör ju inte det någon större skillnad på dom som brukar cannabis etc. Vi skaffar och odlar själva hur mycket vi vill i stortsett. Dock så måste ju de flesta drogerna komma någonstans utifrån iom att dom inte är tillåtna i sverige. Detta skapar en marknad för smugglare, en enorm marknad för att inte vara blyg. Denna marknad är givetvis finansierad utav maffian som får in enorma inkomster genom att smuggla och sälja droger till svenska folket. Det smugglas in i sverige från både norr och söder, öster och väster. Varesig svenska tullen vill det eller ej. Teoretisk sett så räcker det med att det kommer in ett cannabisfrö i sverige så kan man ju teoretiskt sett skapa en hel skog 😆 .
  Varför ska då sverige bötfällas? Jo det är ju bara våra politiker och några andra futtiga länder som driver en sån här politik och vi motarbetar ju alla de andra länderna. Det äckliga är ju dock att sverige får de andra länderna att framstå som boven i dramat. Det är ju sverige som skapar marknaden.

  Jag undrar hur lång tid det kommer att dröja innan sverige inser att narkotikapolitiken i detta land inte håller och hur mycket blod, svett och skattepengar som ska ödslas på något som praktiskt sett inte går att stoppa. Varför inte istället legalisera cannabis, det är ju trots allt den drogen som ungdomarna först kommer i kontakt med, och som dom fått stämplad som dödsdrog i skolorna och när dom väl upptäcker att det är lögner dom fått inpräntade i skallen av deras snälla lärare så spricker ju hela systemet.
  Jag säger inte att alla de andra droger som finns på marknaden är lika harmlösa som cannabis, för det är dom inte, tvärtom dom skördar många liv. Dock inte lika många som alkoholen skördar per år. Men denna drog är ju alldeles utmärkt att bruka i vårat sosseland. Herregud det är så hemskt att se hur hela narkotikasystemet bara står och faller ihop i sverige och politikerna bara står och babblar om visioner och kamma hem feta löner, att man inte får skuldkänslor som politiker med deras löner när dom vet att dom bara sprider falska förhoppningar och lögner.

  Nej usch Sverige *tvi*. Än är inte hoppet borta det finns fortfarande möjligheter att ordna till denna soppa som politiker skapat genom propaganda och lögner. Än finns det hopp att rädda unga och vuxnas liv genom att ha en realistisk politik som grundar sig på fakta och verkliga mål och rätt utbildning i skolorna.

  Nu orkar jag inte skriva mer, men känner på mig att fler kan fortsätta där jag nu slutar denna artikel.

  Ha de bra i sveriges mörker och kyla.

  *peace* :D

  replied 20 years, 10 months ago 1 Member · 1 Reply
 • 1 Reply
 • gin

  Member
  2002-12-01 at 13:09

  @slick wrote:

  Jag undrar hur lång tid det kommer att dröja innan sverige inser att narkotikapolitiken i detta land inte håller och hur mycket blod, svett och skattepengar som ska ödslas på något som praktiskt sett inte går att stoppa.

  Det har dom redan insett,likaså att de inser att privatiseringarna innebär försämringar för majoriteten. Men deras moral och och fjantiga etik som går före att rädda liv sätter stopp för logiskt tänkande.

  Varför inte istället legalisera cannabis, det är ju trots allt den drogen som ungdomarna först kommer i kontakt med

  Vad jag har hört så är det nu folköl som räknas som “inkörsdrog”. Sedan så har sverige minst cannabisanvändare i europa, och mer och mer använder tunga droger. Så cannabis är nog inte någon nybörjardrog som leder till tungt missbruk.

  Herregud det är så hemskt att se hur hela narkotikasystemet bara står och faller ihop i sverige och politikerna bara står och babblar om visioner och kamma hem feta löner, att man inte får skuldkänslor som politiker med deras löner när dom vet att dom bara sprider falska förhoppningar och lögner.

  Jo, jag blir bara äcklad varje gång jag gör den där apan Björn Fries på radio/tv.

  Bra skrivet! Keep up